- 11 Kasım 2021
- 795
- 1.361
Coook zor Valahi kadın olmak test yok pazartesi günü iş çıkışı eve gelirken alcam çok yağmur yağıyorBi gebelik testi varsa yapsana tek ilişki olmus ama belki dogru zaman da olduysa olmustur baktın mı hiç iyi bitırmissin her seyi ama ev işi nankör ya 4 güne kalmaz eski halıne döner bi daha sonra kadın olmak zor zanaat
İnsallah olmustur canım adet günün gectı demi 3 Aralık'tı senin de umarım iyi haberler verirsinCoook zor Valahi kadın olmak test yok pazartesi günü iş çıkışı eve gelirken alcam çok yağmur yağıyor
Geçti kuzum bakalım biliyorum artikİnsallah olmustur canım adet günün gectı demi 3 Aralık'tı senin de umarım iyi haberler verirsin
Bir test yapsana canım tekrar
Yok ya doktora gittim bi şey yok dediBir test yapsana canım tekrar
Hadi bakalım hayırlısı olsun insallah vardır civcivGeçti kuzum bakalım biliyorum artik
dünden önce koyulaşmaya başladı testler ama bir türlü olmadı yumurtlama şefaf akıntı da oluyor aradaNe durumdasın yumurtlama gördün mü sesin cıkmıyoFatmazell
Hayırlısı olsun onu bekleme siz yine ilişkiye devam edin sitres mi oldundünden önce koyulaşmaya başladı testler ama bir türlü olmadı yumurtlama şefaf akıntı da oluyor arada
Evet yüzümde falan sivilceler çıkmaya başladı ne zaman yumurtlama olcak diye düşünmekten.Hayırlısı olsun onu bekleme siz yine ilişkiye devam edin sitres mi oldun
Sitres yapmıssın bak vücudunu da etkilemiş rahat ol canımEvet yüzümde falan sivilceler çıkmaya başladı ne zaman yumurtlama olcak diye düşünmekten.
Eşimde öyle diyor bi rahat bırak kendini düşünme diyor ama elde değilSitres yapmıssın bak vücudunu da etkilemiş rahat ol canım
Sen onu bekleme yapmak için bi ayın gececek bastan beri diyorum sonu degıl ya dünyanın rahat ol cok bel baglama test lereEşimde öyle diyor bi rahat bırak kendini düşünme diyor ama elde değil
Tamam kuzum sağol dediklerini dikkate alacamSen onu bekleme yapmak için bi ayın gececek bastan beri diyorum sonu degıl ya dünyanın rahat ol cok bel baglama test lere
Canimi..iyiyim çok girmiyorum biraz ara verdim . Başka şeylerle uğraşıyorum arada bakcam artikkk
Hayırlısı olsunCanimi..iyiyim çok girmiyorum biraz ara verdim . Başka şeylerle uğraşıyorum arada bakcam artikkk
Bugün ovulasyon yaptım yine onuncu gundeyim. Yine pik çıktı direk. Bu ay İlk kez yapmistim. Durek pik gördüm ama pek bugüne uymucam. Bı gün sabhbi gün akşam şeklinde değerlendiriyor 21.gune kadar degerlendircez insHayırlısı olsun
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım demekki sen o ara yumurtluyosun genel olarakBugün ovulasyon yaptım yine onuncu gundeyim. Yine pik çıktı direk. Bu ay İlk kez yapmistim. Durek pik gördüm ama pek bugüne uymucam. Bı gün sabhbi gün akşam şeklinde değerlendiriyor 21.gune kadar degerlendircez ins
EvvetHadi bakalım hayırlısı olsun canım demekki sen o ara yumurtluyosun genel olarak