- 24 Eylül 2021
- 493
- 185
Aile hekimime gittimHayır veremedim daha canımm maleseff sen nerde verdin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aile hekimime gittimHayır veremedim daha canımm maleseff sen nerde verdin
Hımm anladım canımAile hekimime gittim
Canım naptın bidha kan verdnmi ben bugün test yaptım aynı siliklikte koyu olması gerekmiyomu aksam acile gitçem özele kan vercemAile hekimime gittim
Evet canım sabah 2. Kanı verdim sonucum 3 gibi çıkacak bekliyorum seni. Bu ilk kan mıCanım naptın bidha kan verdnmi ben bugün test yaptım aynı siliklikte koyu olması gerekmiyomu aksam acile gitçem özele kan vercem
Birinci değerim 62 ikinci değerim 274 çıktı tecrübeli anne nasıl senceYazdıklarınızı okuyorum kızlar A Aslim asli 35kvk telaş telaş olması ayrı yapması ayrı hayırlı haberle gelin
Evet güzel çıkmış bence bende pek anlamıyorum canım valla ama burda okuduklrmdan normal galiba şimdi gidiyorum kanaEvet canım sabah 2. Kanı verdim sonucum 3 gibi çıkacak bekliyorum seni. Bu ilk kan mı
Hadi bakalm değerin yüksek çıkar inşallahEvet güzel çıkmış bence bende pek anlamıyorum canım valla ama burda okuduklrmdan normal galiba şimdi gidiyorum kana
İnş canım bi buçuk saatte belli olckHadi bakalm değerin yüksek çıkar inşallah
Canım hamilesin ama değerin çok düşük moralini bozmak istemem ama takip et 2 gün sonra yine kan ver 2 katına çıkmış olması lazımsizce nasıl ? Var mı
Tebrik ederim. 2 gün sonra tekrar verin artması gerekir düşük olması sorun değil.sizce nasıl ? Var mı
Geç döllenme olmuş olabilir aslındaTebrik ederim. 2 gün sonra tekrar verin artması gerekir düşük olması sorun değil.
Sanırım geç döllenme.Geç döllenme olmuş olabilir aslında
Yumurtlama ve adet günleriniz neydisizce nasıl ? Var mı
Yaaa henüz çok yeni kuzum hayirli olsunsizce nasıl ? Var mı
Gayet güzel degerin masallah iki gün arayla verdin demi iki katını gecmiş oyleyse saflıkla ilerlesin canımBirinci değerim 62 ikinci değerim 274 çıktı tecrübeli anne nasıl sence
Var canım 12.7 cıkmıs daha cok yeni iki gün sonra bi daha ver iki katı artıyorsa sorun yoksizce nasıl ? Var mı