Çok teşekürler canimmÖğretmenler günün kutlu olsun canım
Yap canım keçiboynuzunu hiç bırakma içsin faydasını görürsünüz bu ay 3 olcak işte hala yapıyorum ben bırakmadım bu ay da içsin hamileysem gerek yok daha yapmam da degılsem içecek belli olana kadar mecburÇok teşekürler canimm
Sen ordan ne kadara aldın kilosunu keciboynuzunun özü burda yarım kiloluk kavanoz da 40 kilosu da keciboynuzunun 30Çok teşekürler canimm
Keciboynhzu kilosu 40liraydi. Özü kaç ml hatırlamıyorum 40liraya aldım . Eve gidince resmimi atarim camimSen ordan ne kadara aldın kilosunu keciboynuzunun özü burda yarım kiloluk kavanoz da 40 kilosu da keciboynuzunun 30
Bı daha mı yaptın bugün testEki Görüntüle 2958880
Buda benim daha 10 gün olmadı tam olarak nasip ya bak bıynıme gırdı duramıyorum
Aslında benimkide boyleydi canım ama çıkmadı bendeMavi beyazın Ekim'de denediği test üşenmedim geri gittim sımdı onu dusunuyodum 17 Ekim olmus yumurtaEki Görüntüle 2958876
Ama seninkide aynı mavi-beyaz ile canimEki Görüntüle 2958880
Buda benim daha 10 gün olmadı tam olarak nasip ya bak bıynıme gırdı duramıyorum
Yok canım en son attıhım bugun yaptıgım eşime de cektim attım da hayırlısı dıyıp bi bekle dedi adam ne yapsınBı daha mı yaptın bugün test
Ne yapalım canım beklemedeyiz sen ne yapıyorsun nasılsınSlm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bakalım yoğun nobetlerim girip yazamadım
Ne yapalım canım beklemedeyiz sen ne yapıyorsun nasılsınTİ
Hemşire misin valla zor Allah yardımcın olsunİsteyim bende aynı devam ediyorum ev iş is evnobetlerim sık sık başladı baygın düşüyorum evde
Yok canım adliye personelimHemşire misin valla zor Allah yardımcın olsun
Hemşire misin valla zor Allah yardımcın olsun
Allah yardımcın olsun nöbet diyince dedim hemsire herhaldeYok canım adliye personelim
Benimki 700ml canım
Hayırlısı canım beklicez artikkk.bende olmaf.hic olacak gibi değilim adetYok canım en son attıhım bugun yaptıgım eşime de cektim attım da hayırlısı dıyıp bi bekle dedi adam ne yapsın