- 11 Kasım 2021
- 795
- 1.363
Saol hepimizin otopsi çıkıyoruz ondan genellikle akşam nöbetleri oluyor çoğunluklaAllah yardımcın olsun nöbet diyince dedim hemsire herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol hepimizin otopsi çıkıyoruz ondan genellikle akşam nöbetleri oluyor çoğunluklaAllah yardımcın olsun nöbet diyince dedim hemsire herhalde
İnsallah olmazsın canım yani gebesindirHayırlısı canım beklicez artikkk.bende olmaf.hic olacak gibi değilim adet
İns diyelim canimİnsallah olmazsın canım yani gebesindir
Akıntım hiç kesilmedi hala devam ediyor. Adet olacamda nezamn onu bilmiyorumİnsallah olmazsın canım yani gebesindir
6 gün var canım benim 1 Aralık adetim kasıklarm da batma ara ara yanma bide beyaz akıntı var onun dısında bi sey yok hayırlısı ya hakkımız da
Evet canım6 gün var canım benim 1 Aralık adetim kasıklarm da batma ara ara yanma bide beyaz akıntı var onun dısında bi sey yok hayırlısı ya hakkımız da
Canım sende bı ovulasyon yapsana
Beyaz akıntı belirti oliyo canım. İns vardır senin6 gün var canım benim 1 Aralık adetim kasıklarm da batma ara ara yanma bide beyaz akıntı var onun dısında bi sey yok hayırlısı ya hakkımız da
Dün gece yaptım silikti ama 2 ye doğru bi de sıvı tüketmiştim baya yarın sabah yapayım atayım size canımCanım sende bı ovulasyon yapsana
İyiyiz canım sen nasılsınKızlar iyi akşamlar nasılsınız
Çok şükür kuzum iyiyimİyiyiz canım sen nasılsın
Tamm canım bekliyoruzDün gece yaptım silikti ama 2 ye doğru bi de sıvı tüketmiştim baya yarın sabah yapayım atayım size canım
Ben 5te yaptım hepBir şey soracağım ovulasyonu saat kaçta yapıyorsunuz siz ?
İyi canım sen nasilsinKızlar iyi akşamlar nasılsınız
İyiyim şükürİyi canım sen nasilsin
Basladimi yeni dongunİyiyim şükür
Adetim bugün bitti yarın sabah başlamayı düşünüyorum yoksa bir kaç gün sonra mı başlasam bilemedim 40 a yakın ovulasyon varBasladimi yeni dongun