- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
İnşallah yapalım canımAynı gunlerde yaparız ins testi canimmm.benimde adet günüm 25i
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yapalım canımAynı gunlerde yaparız ins testi canimmm.benimde adet günüm 25i
Şuan beyaz lekelenme oluyor 3 gündür birazda göğüsümde hassasiyet var gibiBelirtin falan varmi
Ben daha test yapmadım gitti mi yapacam dısardayız
Senin catlamış canım insallah olmustur
Ayyy canım benim bunlar belirti oluyooo. İns olmuşturŞuan beyaz lekelenme oluyor 3 gündür birazda göğüsümde hassasiyet var gibi
Senin ilkmiAllah uzun ömürler verdin inşallah olur kuzum
İnşallah kuzum yaAyyy canım benim bunlar belirti oluyooo. İns olmuştur
Evet canım 2 buçuk senelik evliyim henüz. 1 sene istemedik 2 tane düşüğüm var bu 3 cü bebeğim olucak umarım bu seferki tutar benimle kalırSenin ilkmi
Evet canım 2 buçuk senelik evliyim henüz. 1 sene istemedik 2 tane düşüğüm var bu 3 cü bebeğim olucak umarım bu seferki tutar benimle kalır
Henüz belli değil rahim filmi çekildim temiz dedi doktor tekrar denemeye başlayabilirsiniz genetik test verdik onların sonucu da daha çıkmadıİns canimmm. İns bu sefer olurm.neDen düşüğün oluyomus
İns bişey çıkmaz canım ondanda. Vitamin falan aliyormusunHenüz belli değil rahim filmi çekildim temiz dedi doktor tekrar denemeye başlayabilirsiniz genetik test verdik onların sonucu da daha çıkmadı
Folik asit kullanıyorum d vitamini birde magnezyum kullanıyorum kuzumİns bişey çıkmaz canım ondanda. Vitamin falan aliyormusun
Baya kullanıyormuşsun sen .ben bitek folik asit alıyorum.Folik asit kullanıyorum d vitamini birde magnezyum kullanıyorum kuzum
Doktorum veriyor ben de hiç aksatmadan saati saatine içiyorumBaya kullanıyormuşsun sen .ben bitek folik asit alıyorum.
İç canimm gerekli demekki. Bende folik asit hep saatinde içiyorum alarm kurdumm.Doktorum veriyor ben de hiç aksatmadan saati saatine içiyorum
Ne güzel aksatmamak gerek ilaçlarımızıİç canimm gerekli demekki. Bende folik asit hep saatinde içiyorum alarm kurdumm.
Yarın kesin olur canimmmm. Sabh mutlaka degerlendirinBenim bugün ki testim
Eki Görüntüle 2952217
Sende baya vitamin aliyomussun canım. En az ben alıyorum demekki sadece folik asit kullaniyorumBen de alıyorum magnezyum d vitamini B12 iyot folik asit sabah aç karnına troid hapı ilk hamileliğimde d kullanmıştım dikkat ederek hep insallah saglıklı gebelik nasip eder rabbim hepimize insallah