- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testi yapmadan en az 2 saat öncesinden sıvı alımını kesin ve testi yapmadan en az 3 saat öncesinden idrara çıkmayın. Mesela öğlen 12 de test yapacaksanız saat 9 dan sonra idrara çıkmayın ve su, çay, kahve, çorba dahil sıvı alımını kesin. Test daha net çıkıyor bende adet düzensizliği olduğu için adetimin ilk gününden sayarsak 57. Gün yaptığım testte pozitifi gördüm. Ovulasyon takibimi İnstagramda birgebenin günlüğü sayfasından Ebru Ceylan hanımla yapıyorum ben. Ebru Ceylan hanımın youtube taki Yumurtlama tetikleyici masajıyla 57. Gün yumurtlamayı gördüm çok şükür. Gerçekten bir bebeğin dünyaya gelmesi uzun bir süreç ve stressiz bir sabır gerektiriyor. Allah çocuk isteyen her kadına nasip etsin inşaAllah.Eki Görüntüle 2944096 her zaman bu hormon var tabi vücutta kızarması biraz insanı umuda sokuyo olmazsam bi daha yaparım yarın da zaten Alcam diye aman dedim
Ayyyy ins canimmm. İns hamilesindir bekleyelim bakalım yarında olmazsan bı test yap bakalım. Yada Kan verOnda bi caydanlık cay içmeme ragmen koyulcak gıbıydı bu daha koyu tabi ama bunda da sıvı alımına dikkat etmedim cay içtim kahvaltıdan sonra yaptım hemen ben de hiç bi sey yok yani olcak gibi degılım ne bilim oyle mi gelecek anlayamadım ki
Gebelik testi niyetine yapıyorum suan canım kullandım bu testleri biliyorum yumurtlamam falan coktan gectı öylesine yani ondan dikkat etmiyorum ya adet olcam suan ya da olmayacam artık kısmetTesti yapmadan en az 2 saat öncesinden sıvı alımını kesin ve testi yapmadan en az 3 saat öncesinden idrara çıkmayın. Mesela öğlen 12 de test yapacaksanız saat 9 dan sonra idrara çıkmayın ve su, çay, kahve, çorba dahil sıvı alımını kesin. Test daha net çıkıyor bende adet düzensizliği olduğu için adetimin ilk gününden sayarsak 57. Gün yaptığım testte pozitifi gördüm. Ovulasyon takibimi İnstagramda birgebenin günlüğü sayfasından Ebru Ceylan hanımla yapıyorum ben. Ebru Ceylan hanımın youtube taki Yumurtlama tetikleyici masajıyla 57. Gün yumurtlamayı gördüm çok şükür. Gerçekten bir bebeğin dünyaya gelmesi uzun bir süreç ve stressiz bir sabır gerektiriyor. Allah çocuk isteyen her kadına nasip etsin inşaAllah.
Oyle yapacam canım artık olmadım valla ben de soktayım olursam da olmazsam da aksam yine yazarım bugun ve yarın zaten yarın da bi sey olmazsa kosa kosa giderim yaniAyyyy ins canimmm. İns hamilesindir bekleyelim bakalım yarında olmazsan bı test yap bakalım. Yada Kan ver
İnsss canim . Olmadı kaset testle dene bide. İns olmuştur. Haber bekliyorum canımOyle yapacam canım artık olmadım valla ben de soktayım olursam da olmazsam da aksam yine yazarım bugun ve yarın zaten yarın da bi sey olmazsa kosa kosa giderim yani
Haber vercem canım yazarım muhakkakİnsss canim . Olmadı kaset testle dene bide. İns olmuştur. Haber bekliyorum canım
Duyduğum kadarıyla Ovulasyon testinde gebelik herzaman göstermiyor. Betahcg değerinin yüksek olması durumunda göstetebilir. İyisi mi siz kandan baktırın çünkü en güvenilir sonuç kan testiGebelik testi niyetine yapıyorum suan canım kullandım bu testleri biliyorum yumurtlamam falan coktan gectı öylesine yani ondan dikkat etmiyorum ya adet olcam suan ya da olmayacam artık kısmet
Aynen o şekilde canımm doktoruda takibe al çok faydalı hatta önerdiği iki şeyde var onlarıda kullanablirisin.Canım yani şöyle mi mesela ben 5.gün ilk ilişki yaşadım. Sonra 8 sonra 10 sonra 13 sonra 15 gibi
Bosa da gitmek istemediğim için bekliyorum canım yarın da olmazsam bi gebelik testi daha yaparım cıkarsa kan işi Bos gıdıp gelmek de mesele hastane yakın degıl esimin izin alması lazım 4 yasında oglum varDuyduğum kadarıyla Ovulasyon testinde gebelik herzaman göstermiyor. Betahcg değerinin yüksek olması durumunda göstetebilir. İyisi mi siz kandan baktırın çünkü en güvenilir sonuç kan testi
Adı ne Doktorun ve instagram hesabı var mı? Bende takip edeyim.Aynen o şekilde canımm doktoruda takibe al çok faydalı hatta önerdiği iki şeyde var onlarıda kullanablirisin.
Beni de ekleyebilir misiniz? Ovulasyon tarihim 25.10.2021 beklemedeyim, haftaya sonucu alırım artık. Hepimizin bekleyişi İnşaAllah pozitifle neticelenir.Evet arkadaşlar 2021 EKİM ayında inşallah hepimiz gene kalacaz buyrun gelinnn bana yaş ve bat sat tarihlerinizi yazarsanız ve ne kadardır istediğinizi yazarsanız liste oluşturucam ben inanıyorum bu ay bebislenicezzzz
�����������������������������
İsim yas Sat Bat Sure @mavi_ylmz @Kubrasc @Merve2401 @Gobekadimyokbenim @Pambikpiremses @Asyaa561 26 29.10 2 @Gzm Vrl16 22 27.09 25.10 @ssummer
Kasım grubu var oraya yaz canımBeni de ekleyebilir misiniz? Ovulasyon tarihim 25.10.2021 beklemedeyim, haftaya sonucu alırım artık. Hepimizin bekleyişi İnşaAllah pozitifle neticelenir.
Beni de ekleyebilir misiniz? Ovulasyon tarihim 25.10.2021 beklemedeyim, haftaya sonucu alırım artık. Hepimizin bekleyişi İnşaAllah pozitifle neticelenir.
Oldun mu canım adetBende pembe iki damla kadar akıntı oldu ama gelen yok belim ağrımaya basladı
Yok hayır olmadım ama akıntım fazla yaa sanki heran gelmiş gibi his var devamlı gidiyorum bakmayaOldun mu canım adet
Sende durumlar nasıl ?Oldun mu canım adet
Hiç bi sey yok canım olmadım olcak gibi de degılım bakalım bu gece bi sey olmazsa yarın gider bi test daha alırımSende durumlar nasıl ?