Rabbim sizede isteyen herkese de nasip etsin inşallah canım benim çok teşekkür ederim
Öncelikle teşekkür ederim canım benim Rabbim sizede nasip etsin inşallah
En iyi yaptığım şey boşlamak umursamamak ve ümidi kesmek oldu. Eşimin sperm sayısı normal değerin biraz altında çıktı. 2 ay ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım. Eşimden dolayı bu ay yarım yamalak yaptım testleri bir an önce adet olup tedaviye başlamak istiyordum çünkü. Hatta resmi tatil araya girdi diye ben rahim filmi için gün aldım kesin adet olucam gözüyle bakıyordum bu ay ama işte nasip etmek isteyen Rabbim ediyor hiçbir şey de engel olmuyor. Geçen ay adet günümde hormon testi verdim eşim sperm testi verdi rahim filmi içinde gün aldım artık tedaviye başlayalım diyordum. Adetim 3 gün gecikti en belirgin belirtim göğüs hassasiyeti ve çok afedersin aşırı gaz oluyordu. Hiç ümidim yoktu elimde de gebelik testi yoktu. Ovulasyon testi yaptım öylesine iki çizgide kopkoyu çıktı. Ertesi sabah kan verdim 827 değerle gebe olduğumu öğrendim çok şükür
dediğim gibi size vereceğim en iyi tavsiye aklınızdan çıkarıp başka şeylere odaklanmak düşünmemek. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah