- 13 Eylül 2021
- 3.273
- 3.899
- 32
Hayırlı pazarlar canımmMutlu pazarlar olsun kizlar nasilsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı pazarlar canımmMutlu pazarlar olsun kizlar nasilsiniz
Yok 3 gun vr dhaAdetiniz gectimi
Daha koyulaşır ins ozamn iki gunnsonra yada yarın ilk idrarla bı daha yapın bakalımYok 3 gun vr dha
Çok az kaldı sizinde gün yaklaştı yokmu bı belirtiniz ceviz hanimHayırlı pazarlar canımm
Regli belirtilerim var benim ya salı test yaparımÇok az kaldı sizinde gün yaklaştı yokmu bı belirtiniz ceviz hanim
Hayırlısı canimm. İns pozitif cikarrrRegli belirtilerim var benim ya salı test yaparım
Benim.kasik ağrım çok fazla belim agriyo bı turlu gecmedi. Enfeksiyon heralde diye düşünüyorum artikk. Çünkü geçen ayda vardı.Regli belirtilerim var benim ya salı test yaparım
Hayırlısı olsun kuzum ya insallah enfeksiyon değildirBenim.kasik ağrım çok fazla belim agriyo bı turlu gecmedi. Enfeksiyon heralde diye düşünüyorum artikk. Çünkü geçen ayda vardı.
İns canimm.Hayırlısı olsun kuzum ya insallah enfeksiyon değildir
Sagol canım Bat var daha ama 29 Ekim falan dayanamadım yaptım negatif gördümHayırlısı olsunnn canım 2 gün sonra bende ögreneceğim bakalım zor tutuyorum kendimi test yapmamak icin ama esim birlikte yapalım evde olayım dedi bat gunumu bekliyorum kasıma gecicem galiba ama belirtileri veriyorum.
Bu aydan pek bilemedim yoktu yani Sadece iki gün diyebilirim denedim şansımıHayırlısı olsun canimm. Kasima artikkk
Haklısın kuzum öyleSağlık olsun canim hayatımızın gayesi umudumuzu yitirmeyelim
Ya Bayağı da gecikmişti ben vallahi senden umutluydum Hayırlısı olsun kuzum Kasım'a inşallahBen elendim kızlar regl gecikmisti bugün 4. Gündü yarın kan verecektim az önce kahverengi akıntı gelmis. Cok moralim bozuldu. Yarında normal regl olurum muhtemelen
Canım aynı şeyi Ben düşündüm Sanırım benim eşimin desteğe ihtiyacı var bunu pek kabul etmiyor ama macunu yer diye düşünüyorum bulursan bana da yazar mısınKızlar ben galiba bu ay regli olacağım pek beklemiyorum macun kullanmayı düsünüyorum eşimle birlikte bildiğiniz markalar var mı ? Kadın erkek diye ayırıyorlar galiba
Kalite içinde istiyorum canım ben mesir macunu kullandık bi ara o güzeldi bu sefer eşli olanlardan deneyelim bakalım kasım ayında daha güçlü bu aydan pek umudum yok regli gelecek belliCanım aynı şeyi Ben düşündüm Sanırım benim eşimin desteğe ihtiyacı var bunu pek kabul etmiyor ama macunu yer diye düşünüyorum bulursan bana da yazar mısın
Ben de umutluydum. Keske yerlesme kanamasi olsaSagol canım Bat var daha ama 29 Ekim falan dayanamadım yaptım negatif gördüm
Bu aydan pek bilemedim yoktu yani Sadece iki gün diyebilirim denedim şansımı
Haklısın kuzum öyle
Ya Bayağı da gecikmişti ben vallahi senden umutluydum Hayırlısı olsun kuzum Kasım'a inşallah
Bulursan bana da söyle canım ama iyi araştırmak lazım bi de yan etki yapmasın. Biz propolis polen arı sütü karışımı kullanıyordukKızlar ben galiba bu ay regli olacağım pek beklemiyorum macun kullanmayı düsünüyorum eşimle birlikte bildiğiniz markalar var mı ? Kadın erkek diye ayırıyorlar galiba
O kadar kafam karisik ki asilama mi dusuneyim cunku hic asilama olmadim yoksa ocaga kadar macunlarimi deneyeyim bilmiyorumBulursan bana da söyle canım ama iyi araştırmak lazım bi de yan etki yapmasın. Biz propolis polen arı sütü karışımı kullanıyorduk