- 13 Eylül 2021
- 3.273
- 3.899
- 32
Benim 3 gün var kuzum daha test falan yapmadım bu ay bekliyorum bakalım@Ceviz hanim sen ne alemdesin canım son durum ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 3 gün var kuzum daha test falan yapmadım bu ay bekliyorum bakalım@Ceviz hanim sen ne alemdesin canım son durum ne
Silik çizgin var insallah bebiş vardır regli gününü bekleKızlar herkese hayırlı akşamlar. Benim bat 31 Ekim. Dün test yaptım bir bakın lütfen.
Bata 9 gün kala yaptığım test.
3 günün varmış yarın yapsana test. Yada p.tesi birlikte yapalım.Benim 3 gün var kuzum daha test falan yapmadım bu ay bekliyorum bakalım
İnşallah hayrılısıyla sağlıkla koyulaşır. Teşekkür ederim .Silik çizgin var insallah bebiş vardır regli gününü bekle
Pazartesi yapabilirim3 günün varmış yarın yapsana test. Yada p.tesi birlikte yapalım.
Hayırlısı olsun canım uzulme hayırlısı böyleymiş demekki. Ne kadar arttı bu kimyasal gebelikler yaaKizlar benim beta değerim düşmüş 4.29 a malesef zaten kanamada başladı.. Doğum doktorumla görüştüm regl bitince gel dedi bi detaylı muayene olucam bakalim.uzgunum ama hayırlısı böyleymiş demek ki. Belki de hic gebelik yoktu. Bugün ebe hemşirenin dediği adete yakin beta biraz yükselebiliyoruz onu gebelik saniyomus. Hamileydim bitti diye üzülme dedi..
Kasımlar bizim diyorduk haniiimaibu canım benide listeden çıkartabilirsin hakkımızda hayırlısı olsun bu ayda nasip değilmiş
İşte insan dayanamıyo ki sanki erken ögrenince ne olacaksa olsu mu olmadı mı diye kafaya takıyosun hayırlısı olsun hakkımız da rabbim nasip eder hepimize saglıklı gebelik insallahHepiniz saolun kizlar nasip degilmis. Size de küpe olsun sözüm tedavili gebelik olan arkadaşlar sözüm size degil.normal gebe kalan kalabilen arkadaşlar lütfen adetiniz geçmeden test yapmayın üzülmeyin..cunku regle yakin beta yükselebiliyoruz bugun bu bilgiyi öğrendim.. Hayırlısı olsun hepimiz hakkında. Eminim ki akışına bıraktığımızda olacak guxel şeyler
Evet cok silik gözüküyor hakkınız da hayırlısı olsunIyi aksamlar.bat a 4 gun var.oglen aklima dustu test yaptim.hayalet silik bir cizgi goruyorum.sizler de görebiliyor musunuz?
Erken degıl mi gebelik testi mi buKızlar herkese hayırlı akşamlar. Benim bat 31 Ekim. Dün test yaptım bir bakın lütfen.
Bata 9 gün kala yaptığım test.
Erken, bazı şüphelerim oldu bi ihtimal varsa çıkarmı diye keyfine test yaptım. 9 gün varken. Ve bu çekildi çıktı. Lapaguik marka normal kaset test. Erken gebelik değil. Hep bu markayı kullandım. asla yanıltmadı beni. Yoksa çıkmıyor.Erken degıl mi gebelik testi mi bu
Sasırtıcı 9 gün varken cıkması baya sasırdım yaniErken, bazı şüphelerim oldu bi ihtimal varsa çıkarmı diye keyfine test yaptım. 9 gün varken. Ve bu çekildi çıktı. Lapaguik marka normal kaset test. Erken gebelik değil. Hep bu markayı kullandım. asla yanıltmadı beni. Yoksa çıkmıyor.
Hayırlısı olsun cnm üzülmeHepiniz saolun kizlar nasip degilmis. Size de küpe olsun sözüm tedavili gebelik olan arkadaşlar sözüm size degil.normal gebe kalan kalabilen arkadaşlar lütfen adetiniz geçmeden test yapmayın üzülmeyin..cunku regle yakin beta yükselebiliyoruz bugun bu bilgiyi öğrendim.. Hayırlısı olsun hepimiz hakkında. Eminim ki akışına bıraktığımızda olacak guxel şeyler
Canımsın, ben 5 gün kala öğrenmiştim ama buna bende şaşırdımSasırtıcı 9 gün varken cıkması baya sasırdım yani
Bir dahaki aya inşallah. Sağlıkla olsun.Benimde bat 21 di
Bu sabah regli oldum ve cok sancim oldu bu ayda hayaller sona erdi
Kuzum yerleşiodur ama sen genede bi dr.a git progestron yada prolotan verir önlem amaçlı. Benmde 6 sene sonra oldu kendiliğinden korkunu çok iyi anlıyorum. 10 gğn önce benmde kanamam oldu hatta 10 gğn boyunca bildiğin regliymişim gibi kanamam vardı ama dün kanamam kesildi bu kanamaya rağmen kese büyüdü içinde yolk kesesi göründü. Kaldıki seninki benmki gibi de değil korkma yat dr. A git yat dinlen ananas ve avokado tüket sağlıklı beslen allahın izniyle bişey olmaz inşallahŞimdide bı damla pembelik gelmiş ya sancimdan belliydi ayaklarım buz gibi ne yaptıysam ısınmıyor biraz beklim insallh yerleşmedir duanızı eksik etmeyin kizlar 5 sene sonra yüzüm güldü dedim
Çok doğru canım yapmamak en iyisi. Bende adet günü yapıyım diyodum durabilirsem beklicem bı iki günHepiniz saolun kizlar nasip degilmis. Size de küpe olsun sözüm tedavili gebelik olan arkadaşlar sözüm size degil.normal gebe kalan kalabilen arkadaşlar lütfen adetiniz geçmeden test yapmayın üzülmeyin..cunku regle yakin beta yükselebiliyoruz bugun bu bilgiyi öğrendim.. Hayırlısı olsun hepimiz hakkında. Eminim ki akışına bıraktığımızda olacak guxel şeyler