- 13 Eylül 2021
- 3.273
- 3.899
- 32
Olsun hayirlisi canımKızlar ben adet oluyorum sanırım leke geldi devamıda gelir diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun hayirlisi canımKızlar ben adet oluyorum sanırım leke geldi devamıda gelir diye düşünüyorum
Amin canım. Kasımda ara vereceğim. Kendimi iyi hissetmiyorum. Yoruldum sanırımOlsun hayirlisi canım
Clife kullandım 1 kutu yu bitirdim 2 ay gidiyo zaten. Bende bı etkisi olmadıKızlar c-life ya da efnan diye bir karışımdan bahsediyolar kullanan var mı ?
Rabbim şifa versin İnşallah zamaninda hayırlı sağlıklı bı şekilde kucağına almayı nasip etsinKizlar sizlerden bi ricam var bi arkadaşım 36 haftalık hamile dogum a 2 hfta kaldı sezeryan olacaktı covid pozitif cıkmış bugun.Ismi Gülcan onun ve bebeği icin dua eder misiniz? Sağlıkla atlatsınlar inşallah sağlıklı bi sekilde kucağına aldin bebeğini insallah
Kızlar c-life ya da efnan diye bir karışımdan bahsediyolar kullanan var mı ?
Ne kistiydi cnm. Benimde çikolata kistim var ama kontrole gitmedim macundan sonra. Ama ne adet sancima ne gebeliğe bı etki olmadı aynı sanciyi gene cektimBen c-life kullandim 3 ay boyunca kistimde kuculme oldu. Ama kullananlar memnun. 2 arkadas onunla hamile kaldi.
Ne kistiydi cnm. Benimde çikolata kistim var ama kontrole gitmedim macundan sonra. Ama ne adet sancima ne gebeliğe bı etki olmadı aynı sanciyi gene cektim
Canım Rabbim hakkında hayırlısını versin insallah korkma her ne olursa olsun biliyorsun sağliksız gebelikleri atıyor vücut dualarımız seninleKuzular pembe kanamam başladı hastaneye gelmiştim beta tekrarı için.sonucu bekliyorum.Dua edin olumlu olsun insallah yerleşme kanamasidir .. sonuca bi bakalim dediler bekliyoruz. Yerleşmede olabilir dediler.korkuyorum insallah sağlıklıdır ve tutunur.degilse zaten vücut atacak. Adetin ilk başındaki ağrılar var bide suan
İnşallah 6 Eylül canım senin?Son adetiniz ne zman acaba kısmet olursa dogumlarimiz yakın birbirine
Öyle canım hayırlısı ne ise o olsun inşallahSanmıyorum canim progestan zaten riskleri azaltmak için iğnesini bilmiyorum ama hap olarak kullnmistim bi sure. O olasi kanama düşük rahim ağzı sıkıntılarında falan etkili diye biliyorum.iyiye yoralım canim iyi olsun insallah
Öyle canım oluyor bazen sana neye dayanark dr. İlk haftadan boş gebelik olabilir dedi dr? Yani çok erken kan değerlerinzde mi düzensiz artış oldu canım?Icini ferah tut bana 6ci haftamda boş gebelik olabilir dedi düşün 10 gün sonra hem bebek hem kalp atışı duyduk çok çok şükür sende içini ferah tut haftaya dahagüzel haberlerle geleceksin inşaallah sabır tevekkül dua en iyi ilaç
Ben tam hatırlamıyorum sadece bebeğin olduğu tarihi biliyorum eşim şehir dışındaydı üç gunlugune gelmişti 27/30 Eylül arası o üç gün içinde oldu her zman kaydeden ben ilk kez kaydetmedim vede hiç bir hatırlama yok benim testi 14 te yaptım 91 çıkmıştı ikincisi 945 çıktı bida yaptırmadım kalp atışını ne zman duydunuzİnşallah 6 Eylül canım senin?
Ayy inşallah yerleşme kanamasıdır Haberlerini bekliyoruzKuzular pembe kanamam başladı hastaneye gelmiştim beta tekrarı için.sonucu bekliyorum.Dua edin olumlu olsun insallah yerleşme kanamasidir .. sonuca bi bakalim dediler bekliyoruz. Yerleşmede olabilir dediler.korkuyorum insallah sağlıklıdır ve tutunur.degilse zaten vücut atacak. Adetin ilk başındaki ağrılar var bide suan
Dualarım seninle kuzucum hayırlısı olsun bebişin seninledir inşallahKuzular pembe kanamam başladı hastaneye gelmiştim beta tekrarı için.sonucu bekliyorum.Dua edin olumlu olsun insallah yerleşme kanamasidir .. sonuca bi bakalim dediler bekliyoruz. Yerleşmede olabilir dediler.korkuyorum insallah sağlıklıdır ve tutunur.degilse zaten vücut atacak. Adetin ilk başındaki ağrılar var bide suan
Daha duymadım haftaya gidicem inşallah sen gördünmü cnm kalp atışını ?Ben tam hatırlamıyorum sadece bebeğin olduğu tarihi biliyorum eşim şehir dışındaydı üç gunlugune gelmişti 27/30 Eylül arası o üç gün içinde oldu her zman kaydeden ben ilk kez kaydetmedim vede hiç bir hatırlama yok benim testi 14 te yaptım 91 çıkmıştı ikincisi 945 çıktı bida yaptırmadım kalp atışını ne zman duydunuz
Bende bu ay baslicaktim 2 gün içtim sonra kanamam kesilmeyince bıraktım rahim filmine gireceğim için. Bende önümüzdeki ay yapcam. İnşallah benim kistimide kucultmusturCikolata kistiydi. Adet sancısını hafifletir sanıyordum ama kullandığımda daha çok sancim oldu.
Bu ay da soğan suyunu deniyorum tedaviyle birlikte, bakalim ne olacak.
İnşallah tutunma kanamasidir canım içini ferah tut. Haber et bizede dualarımız seninleKuzular pembe kanamam başladı hastaneye gelmiştim beta tekrarı için.sonucu bekliyorum.Dua edin olumlu olsun insallah yerleşme kanamasidir .. sonuca bi bakalim dediler bekliyoruz. Yerleşmede olabilir dediler.korkuyorum insallah sağlıklıdır ve tutunur.degilse zaten vücut atacak. Adetin ilk başındaki ağrılar var bide suan
Inşallah canim ben kızmda hic kanama yaşamadım.epey tedirginim suan O yuzdenİnşallah tutunma kanamasidir canım içini ferah tut. Haber et bizede dualarımız seninle
Hic belli olmuyo canım bı gebelik diğerini tutmuyo. Yoğun mu kanaman yoksa leke şeklindemi. Devamı geldimiInşallah canim ben kızmda hic kanama yaşamadım.epey tedirginim suan O yuzden