- 10 Ekim 2007
- 592
- 639
- 36
Bu ay benim imkansız kuzum cenaze vardı değerlendiremedik biz. Olursa mucize olur meryemana gibiBelki hakki geliyordur canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay benim imkansız kuzum cenaze vardı değerlendiremedik biz. Olursa mucize olur meryemana gibiBelki hakki geliyordur canim
En güzeli de hiç ummadığın beklemediğin anda gelen değil mi zaten Rabbım öyle mutluluklar yaşatsın insallahBu ay benim imkansız kuzum cenaze vardı değerlendiremedik biz. Olursa mucize olur meryemana gibi
Regli gunu bekliyoruzz sahsen ben bekliyorum kaldi 4 bakalimHuu huuu kizlar nasılsınız
Rabbım hayırlı güzel haberler vermeyi nasip etsin heyecanla bekliyoruzRegli gunu bekliyoruzz sahsen ben bekliyorum kaldi 4 bakalim
Çok aktif olamiyorum burada ama hep okuyorum yazılanları kasım ayına gecicekmisim gibi bir his var icimde bakalımRabbım hayırlı güzel haberler vermeyi nasip etsin heyecanla bekliyoruz
Hadi inşallah güzel haberler alırsın canımDüzenli diyebiliriz canım 25 gün ile 30 gün arasında değişiyor ama son 2 aydır 25. Günde adet oluyorum. Kürtajdan dolayı diyeceğim ama 5 ay oldu etkilerinin geçmesi lazım artık :)
Ben bu ay çatlatma iğnesi düşünüyorum doktorum adet döngünün 7-8. Günleri gel dedi onu bekliyorum bakalım. Her ay adet olmasaö diye düşünen ben bu ay hadi artık adet olayım diye bekler haldeyim ama daha çok var
Senin kararlar ne özel olmazsa?
Ben her şey olan inancımı kaybettim yoncikim ovülasyonla ayrılma kararı aldık Sen genede bugünü değerlendir o zaman ne olur ne olmaz kuşumBenim yumurtlama yada çatlama günü ne akıntı ne ağrı ne sızı oldu,
Şimdi sağ kasığın ağrıyo sabahdan beri akıntım geliyo , ovuluyasyon testinide bırakmıştım anlamadım gitti, acaba test yanlış gösteriyor olabilirmi
Cok beklentiye girme lazım olunca kimse durmuyorAman heves işte kuzum baktım ki öyle bir durum var annemi yanıma alırım ne yapayım
Amin canım insallahEn güzeli de hiç ummadığın beklemediğin anda gelen değil mi zaten Rabbım öyle mutluluklar yaşatsın insallah
Canım nerelerdesin göremedim kaç gündür seni bekle bakalim belki mucizen seninledir hayırlı haberler inşallahKızlar benim bat 2 gün geçti. Gecen ay ilk 2 gun kahverengi akıntım olmuştu tabi ben onu da regl sayıp ona göre bu regl i bekledim hata mi ettim ki o kahverengi akıntım regl sayilmaz mıydı. Öyleyse yarın bat günüm
Olur canım farketmez . Kasım açılışını yaparızyoncambenim @mavibeyazzz E Emine1990 canlarım sizi kasım listesine alıyorum olurmu? Uğur getirsin inşallah kasım bize...
Canik yenimi yumurtlucaz acaba. Yine değerlendir bu gunleriBenim yumurtlama yada çatlama günü ne akıntı ne ağrı ne sızı oldu,
Şimdi sağ kasığın ağrıyo sabahdan beri akıntım geliyo , ovuluyasyon testinide bırakmıştım anlamadım gitti, acaba test yanlış gösteriyor olabilirmi
Beni de kasıma al canım lütfen :)yoncambenim @mavibeyazzz E Emine1990 canlarım sizi kasım listesine alıyorum olurmu? Uğur getirsin inşallah kasım bize...
Kırmızıya döndüğü zaman sayılmaya başlıyor diye biliyorum canım, daha önce bu tarz onu başlıklarından hatırladığım kadarıyla.Kızlar benim bat 2 gün geçti. Gecen ay ilk 2 gun kahverengi akıntım olmuştu tabi ben onu da regl sayıp ona göre bu regl i bekledim hata mi ettim ki o kahverengi akıntım regl sayilmaz mıydı. Öyleyse yarın bat günüm
Valla anlamadım gitti ona güvendim ogunler yaptım sadece aynen bi akşam yine başlıyımCanik yenimi yumurtlucaz acaba. Yine değerlendir bu gunleri
Gerçekdrn tınımınm yaaa anlamadım gittiBen her şey olan inancımı kaybettim yoncikim ovülasyonla ayrılma kararı aldık Sen genede bugünü değerlendir o zaman ne olur ne olmaz kuşum
Ovülasyon testi stres yapar bence de, ben bu ay kullanayım diye almıştım ama beceremedim kullanmayı iyi ki de beceremedim ve bıraktım; baksana yumurta almış başını büyümeye devam ediyor:)Hadi inşallah güzel haberler alırsın canım
Strese girmemek en önemlisi
kuzum birde ovülasyonu hiç bırakmamıştım onları elime asla almayacağım. Ne kadar stres olmuyorum desem de oluyorum ve bunu eşime de yansıtıyorum.Yok avokado yok şu takviye hepsini yaptım pozisyon şu önemliymiş dediler onuda yaptım elde var sıfır normal spontan yaşamalıyım.Önceliğimi kendime verecem kısaca meditasyon çok iyi geliyor birde:)