- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.013
Hayırlısı olsun canım hakkındaBende 1 senelik evliyim kizlar Ocak 2021de kimyasal gebelik geçirdim daha sonrasında hep korunduk dün ilk defa korunmasız denedik bakalım heyecanla bekliyorum 25 yaşındayım bat 1 Kasım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım hakkındaBende 1 senelik evliyim kizlar Ocak 2021de kimyasal gebelik geçirdim daha sonrasında hep korunduk dün ilk defa korunmasız denedik bakalım heyecanla bekliyorum 25 yaşındayım bat 1 Kasım
Bı senedir onu bile görmedim bende. İns canım olur daha bata çok var daha seninBir silik çıksaydı bari diyorum beyaz olacağına
İnşallah canım benim hepimiz birgün inşallah hamiş kalırızBı senedir onu bile görmedim bende. İns canım olur daha bata çok var daha senin
bende öyleyim gibiBana böyle hiç hamilelik hissini tadamicakmışım gibi geliyor. Sizde öyle hissediyor musunuz ?
Sende silik çizgi vardı ne oldu o tekrardan yaptın mı bugün hiç mi bişi yok paylaşsana bakalımBana böyle hiç hamilelik hissini tadamicakmışım gibi geliyor. Sizde öyle hissediyor musunuz ?
Öyle olurmü canimm.ins oluruz hamile ümitsizlik yapmayın. Çok stres yapmamak lazım ins olacakkkk canımBana böyle hiç hamilelik hissini tadamicakmışım gibi geliyor. Sizde öyle hissediyor musunuz ?
Beyaz cozgi var diyodun fotosu varsa atsana canım bakalımbende öyleyim gibi
Canim çöpe attım testi ama fotoğraf çekmiştim fotoğraf atayım ama görünmüyor testi yan tuttuğumda görünüyorduBeyaz cozgi var diyodun fotosu varsa atsana canım bakalım
Ya kuzum stres yapmasak belki olacak ama elde olsa keşkeÖyle olurmü canimm.ins oluruz hamile ümitsizlik yapmayın. Çok stres yapmamak lazım ins olacakkkk canım
Kaç gün geçti? Belki gec dollenmedir.. geciktiği olur muydu?Negatif canim maalesef
Bat 22 si bekliyorumNe durumdasınız kızlar benim bat bugün henuz regl olmadım
Olacak canım ins. İlk yaptiginda bu bile yoktu heralde.Bide bu kaset test heralde.erjen gebelik yapsaydın keskeCanim çöpe attım testi ama fotoğraf çekmiştim fotoğraf atayım ama görünmüyor testi yan tuttuğumda görünüyordu
Aaa olur mu oyle canim deme öyle Allahin izniyle olacak insallah guzel dusun guzel olsunBana böyle hiç hamilelik hissini tadamicakmışım gibi geliyor. Sizde öyle hissediyor musunuz ?
Oyle tabiki canım. Benimde isim çok yoğun o yüzden pek düşünemiyorum ama adet yaklastikca oldum olacam demeye başladımYa kuzum stres yapmasak belki olacak ama elde olsa keşke
Çok az kaldı sizinnnnnn . HeyecanlanıyoruzBat 22 si bekliyorum
Amin insallah kaçırma olayı olmasın dedim tam 24 saat sonra oluyo sabah spermler daha haraket li oluyomus sabah 6 da kalkıyorum işe gitmeden yapıyoruz ya ne yapalım bugun de koyuydu testim sabah oldu yarın da sabah yapcaz aksam zaten nöbette eve gelmeyecek ertesi gün gelince düşündüm yarın yine yumurtlama testi yapıcam bakalım silik cıkacak mı bugun havuc suyu içmeyi düşünüyorum yatmadan bi catlasın mümkünseHadi rast gelsin inşallah kuzum
Yazmayı unutmuşum canım bu aralar yoğunum, malesef bu ay da olmadı@Flowers001
@ssummer
@Hiresa
@NergizGuney
Teach_Mavi
@Sadglozgrr
@Ppamuk01
@Ymnzmr
@Meraklihatunnn
@elba00
@Hemsirecik
Kızlar tek tek okudum ama kaçırmış olabilirim ne durumdasınız???