- 10 Ekim 2007
- 592
- 639
- 36
Var kız varhayırlı olsun kan tahlili ver kuzum hassas testlemi yaptın valla çok sevindimGünaydın kizlar bat a 2 gün var bu sabah ilk idrarla test yptim ben bi çizgi görüyorum ama bide siz yorumlar misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var kız varhayırlı olsun kan tahlili ver kuzum hassas testlemi yaptın valla çok sevindimGünaydın kizlar bat a 2 gün var bu sabah ilk idrarla test yptim ben bi çizgi görüyorum ama bide siz yorumlar misiniz?
HarikaaaGünaydın kizlar bat a 2 gün var bu sabah ilk idrarla test yptim ben bi çizgi görüyorum ama bide siz yorumlar misiniz?
Bende gördüm hayalet çizgiii inşallah bebiş vardır canım hemen kan verGünaydın kizlar bat a 2 gün var bu sabah ilk idrarla test yptim ben bi çizgi görüyorum ama bide siz yorumlar misiniz?
Geçmiş olsun canım valla herkes öyle salgın var bende yeni toparladım 2 gündür yatıyodum.. Daha bat a 13 gün var beklemedeyimCanlarım günaydın nasilsiniz benim yoğun koşturmalı gunum başlıyor sizler nasilsiniz midem çok bulanıyor üşüttüm kendimi iyice...havaların degismesi Mafetti beni sizlerde ne var ne yok
İnanın cok sevindim ya Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin var varGünaydın kizlar bat a 2 gün var bu sabah ilk idrarla test yptim ben bi çizgi görüyorum ama bide siz yorumlar misiniz?
Bende gördüm cizgiyi hayirlisi olsun insallah kan verirsen çıkar büyük ihtimalGünaydın kizlar bat a 2 gün var bu sabah ilk idrarla test yptim ben bi çizgi görüyorum ama bide siz yorumlar misiniz?
Evet yaklasinca regli tarihi diyorsun kesin olacağımOyle tabiki canım. Benimde isim çok yoğun o yüzden pek düşünemiyorum ama adet yaklastikca oldum olacam demeye başladım
Aynen canım. Şimdilik biz rahatız. Senin kaç günun kaldıEvet yaklasinca regli tarihi diyorsun kesin olacağım
6 gün kaldı canım senin ??Aynen canım. Şimdilik biz rahatız. Senin kaç günun kaldı
Yaaaaa canimn arkadaşım var cizgi çok sevindim sağlıcakla ilerlesin insallah gebeliğin çok mutlu oldum❤Günaydın kizlar bat a 2 gün var bu sabah ilk idrarla test yptim ben bi çizgi görüyorum ama bide siz yorumlar misiniz?
İllaki insan üzülüyor ama kafana takma kendini başka şeylerle oyala canim bu durum insanı çok etkiliyor psikolojik olarak da olmuyor belki mesela benim ilk gebeligim de hemen oldu bunda olmuyor demekki zamanı vakti var hersey nasip kısmet o yüzden bu kadar üzme kendiniCanım ben zaten eşimle 3 yıl aynı evde yaşadım o yüzden hemen çocuk istedik. Yani biz o yeni evliliği geçeli çok oldu :/ Doktor da bize sizin ilk ay çocuğunuz olur demesi beni çok umutlandırmıştı. Üzülmem için yıllarca denememe gerek yok ki. İnsan üzülüyor ister istemez.
Anladım canım ama çok stres yapıyorsun umut bağlama bağlayınca sonu hüsran oluyor insan çok üzülüyorCanım ben zaten eşimle 3 yıl aynı evde yaşadım o yüzden hemen çocuk istedik. Yani biz o yeni evliliği geçeli çok oldu :/ Doktor da bize sizin ilk ay çocuğunuz olur demesi beni çok umutlandırmıştı. Üzülmem için yıllarca denememe gerek yok ki. İnsan üzülüyor ister istemez.
12gun var daha canım . Yeni yumurtladim sayılır.6 gün kaldı canım senin ??
Ahh beklemeler ne zor. Hemen belli olsa keşke12gun var daha canım . Yeni yumurtladim sayılır.
Aynen canım bende yeni atlattım. Halsizlik boğaz ağrısı burun akıntısı..Salgın var kızlar dikkat edin kendinize. Mide bulantısı kusma halsizlik. Tam hamilelik belirtileri Bu kış zor geçecek galiba
Oo senin icin yeni basliyor daha12gun var daha canım . Yeni yumurtladim sayılır.
Dualarımız seninle güzel arkadaşım sende bizlere dua et güzel haberlerini bekliyoruzKizlar tek tek yazamadım hepinize cok teşekkür ederim Allah razı olsun.. once saglik ocağında gttim 11 e kadar mis kan alımi yetişemedim. Hastaneye gittim saolsunlar yardımcı oldular simdi kan verdim sonuç 2 saate çıkacak bekliyorum Dualarınıza talibim❤
Dualarımız seninle kuzum var ama yeni sankim Rabbim gönlüne göre versin womenimKizlar tek tek yazamadım hepinize cok teşekkür ederim Allah razı olsun.. once saglik ocağında gttim 11 e kadar mis kan alımi yetişemedim. Hastaneye gittim saolsunlar yardımcı oldular simdi kan verdim sonuç 2 saate çıkacak bekliyorum Dualarınıza talibim❤
çok heyecanlı hadi bakalım hayırlı haberler gelsinKizlar tek tek yazamadım hepinize cok teşekkür ederim Allah razı olsun.. once saglik ocağında gttim 11 e kadar mis kan alımi yetişemedim. Hastaneye gittim saolsunlar yardımcı oldular simdi kan verdim sonuç 2 saate çıkacak bekliyorum Dualarınıza talibim❤