- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
Canım sabahdan da sabaha yapıyoruz 24 saatte biCanim siliklesmeye başlamış bu gece çatlar bu akşamı değerlendir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sabahdan da sabaha yapıyoruz 24 saatte biCanim siliklesmeye başlamış bu gece çatlar bu akşamı değerlendir
Yapma bi bekle daha var çünkü dahaValla ben 9 gün kala yaptım yedin negatifi 6 gün kala yaptım yedim negatifi
Yaptım negatifNaptın yaptın mı gebelik testi canım
negatifi gördüm artık umudum kalmadı.. Kasım ayı yeni umutlarYapma bence daha dur bak benimde 7 gün kaldı
Ayrıca bakma kafamda regli olacağım bu ay diyip spor yaptımValla ben 9 gün kala yaptım yedin negatifi 6 gün kala yaptım yedim negatifi
Hiç belli olmaz bak regli belirtileri veriyorum fazlasıyla ama test yapmadım yinede umut var bi ihtimal diyorumYaptım negatif
negatifi gördüm artık umudum kalmadı.. Kasım ayı yeni umutlar
İnşallah yavrum ya şöyle bi mucize olsa keşkeAyrıca bakma kafamda regli olacağım bu ay diyip spor yaptım
Hiç belli olmaz bak regli belirtileri veriyorum fazlasıyla ama test yapmadım yinede umut var bi ihtimal diyorum
Hadi rast gelsin inşallah kuzumCanım sabahdan da sabaha yapıyoruz 24 saatte bi
Aynen kuzum bata kadar umut var testte t çizginin yandan beyazını gördümYapma bi bekle daha var çünkü daha
Hayırlısı olsun canım bata kadar umut var napalım beklicezYaptım negatif
negatifi gördüm artık umudum kalmadı.. Kasım ayı yeni umutlar
İyi yapmışsın canım kafan dağılmış bizim bı arkadaş spor yaparken hamile kaldıAyrıca bakma kafamda regli olacağım bu ay diyip spor yaptım
Hiç belli olmaz bak regli belirtileri veriyorum fazlasıyla ama test yapmadım yinede umut var bi ihtimal diyorum
Senin bat geçti canım varsada çıkar artıkBende test aldim ama yarini beklemeyi düşünüyorum suan testle bakışıyoruz resmen
Negatif canim maalesefSenin bat geçti canım varsada çıkar artık
Hayırlısı olsun canım rabbim hayırlısını versin inşallah kasımlar kasımlar bizimdirNegatif canim maalesef
Amin canim zamani degilmis demekki napalim❤Hayırlısı olsun canım rabbim hayırlısını versin inşallah kasımlar kasımlar bizimdir
Bat 24 bekliyoruzNe durumdasınız kızlar benim bat bugün henuz regl olmadım
Hadi ins canimmmm beyaz kirmizita dönerAynen kuzum bata kadar umut var testte t çizginin yandan beyazını gördüm
Bir silik çıksaydı bari diyorum beyaz olacağınaHadi ins canimmmm beyaz kirmizita döner