Amin canım 1 aylık olmustu baska doktor anladı emiyo mu diye sordu yok diyince baktı ucuna kadarmış sonra s r falan cıkaramaz konusması da sıkıntı olur kestirin hemen dedi cerrah dan gün aldık kestirdik sonra emzirmeyi dene dedi ama emmedi yani hala içimde yara iştahsız dan gectim benim ki karı yemiyodu hiç yogurt corba bu zamana geldi Allah dan diyorum artık aklıma dustu de tmm dedim bıraktım rabbim yemesini nasip etti hiç agzına almıyodu ciğnemeyi bilmiyo dediler bi suru sey dediler ama bence piskolojikti bilemiyorum tabi de yapmam hayatta diyen ben sımdı istiyorum Allah da mükafatın bu dedi bence katıya gectik yani yemeyen cocuk cok zor 3 aydan beri kusmuk temizlemek nasıl birsey bilemezsiniz ne versem kustuyeni geciyo o refleks
Rabbim şifa versin inşallah kuzumm
Canım ben Ağustos ayında anesteziyle çekildim gram acı sızı yoktu doktorumun önerisiydi zaten çoğunluk anestezi öneriyoorKızlar rahim filminde anestezili mi anestesiziz mi yaptırdınız anestesiziz önerdi doktorum ama daha sonra canım acır mı anestezili mi yaptırsam dedim daha sonra
Yaa cok zor olmus seninki hakikaten.baska dert vermrsin rabbim ona. insallah bu cok istahli olur.zaten tam zıttı olurlarmışAmin canım 1 aylık olmustu baska doktor anladı emiyo mu diye sordu yok diyince baktı ucuna kadarmış sonra s r falan cıkaramaz konusması da sıkıntı olur kestirin hemen dedi cerrah dan gün aldık kestirdik sonra emzirmeyi dene dedi ama emmedi yani hala içimde yara iştahsız dan gectim benim ki karı yemiyodu hiç yogurt corba bu zamana geldi Allah dan diyorum artık aklıma dustu de tmm dedim bıraktım rabbim yemesini nasip etti hiç agzına almıyodu ciğnemeyi bilmiyo dediler bi suru sey dediler ama bence piskolojikti bilemiyorum tabi de yapmam hayatta diyen ben sımdı istiyorum Allah da mükafatın bu dedi bence katıya gectik yani yemeyen cocuk cok zor 3 aydan beri kusmuk temizlemek nasıl birsey bilemezsiniz ne versem kustuyeni geciyo o refleks
sağlık ocağnda tanıdıklar var gitmek istemiyorum.Hayırlı olsun..bariz gözüküyor ne güzel. Darısı bize ins.İlk olarak bence saglik ocagina gidin kan verin . O arada bebekde biraz buyur randevu almaniz daha kolayolurr. Gidic e kese görülür
Bekleyelim kuzum istersenMerhaba arkadaşlar adetim 5 gün gecikti idrar testi negatif böyle bir durumla karşılaşıp daha sonra pozitif olma ihtimali varmı?
Iyiyim Canım haydi pozitifide görelim hepimiz insallahGünaydın ben iyiyim çok şükür yumurtlama testi attım yorumladık bakalım sen nasılsınnn
Hayırlı olsun ne güzel allah kucağınıza almayı nasip etsin canım.dün yaptığım test pozifit tatlım kan vermeye gideceğim acile mi gideyim kadın doğuma mı ? :)
☹☹☹Canim başka topiclere test atıyorsun sonuç da burda listede ismin var paylaşmıyorsun test yapıyorsun pozitif dün yine paylaşmıyorsun anlamıyorum neden
Hayirli olsun kuzum kasım bizim olsunBen adet oldum canim 4. Gunumdeyim bitti bilebibkac ay kabuguma cekilio kafa dinliycem sonra kaldigim yerden devam bakalim
☹hayırlısi kuzum kasım bizimdir insallahBen elendim canım
:) Ama öyle canımBekleyelim kuzum istersen
Iyiyim Canım haydi pozitifide görelim hepimiz insallah
Hayırlı olsun ne güzel allah kucağınıza almayı nasip etsin canım.aMa ben sormasam mujdelenemiycezz
☹☹☹
Hayirli olsun kuzum kasım bizim olsun
☹hayırlısi kuzum kasım bizimdir insallah
BeklemedeyimBekleyelim kuzum istersen
Iyiyim Canım haydi pozitifide görelim hepimiz insallah
Hayırlı olsun ne güzel allah kucağınıza almayı nasip etsin canım.aMa ben sormasam mujdelenemiycezz
☹☹☹
Hayirli olsun kuzum kasım bizim olsun
☹hayırlısi kuzum kasım bizimdir insallah
Duphaston yumurtlaman gerceklestikten sonra kullanmam gerekiyor, bebeğin tutunmasina yardımcı oluyor.Arkadaşlar var mı aranızda duphaston kullanan? ne zaman kullanılıyor bu ilaç?
Anladım kuzucum sağolCanım ben Ağustos ayında anesteziyle çekildim gram acı sızı yoktu doktorumun önerisiydi zaten çoğunluk anestezi öneriyoor
Amin canım valla bunda cekecegımı cektim öteki sorunsuz olur ınsallah hem emer hem yer rabbim nasip eder insallah hepimizeYaa cok zor olmus seninki hakikaten.baska dert vermrsin rabbim ona. insallah bu cok istahli olur.zaten tam zıttı olurlarmış
Naptın yaptın mı gebelik testi canımEki Görüntüle 2935400 Günaydınnn müstakbel anne adaylarımmm
Şeytan bana diyor ki git erken gebelik testi al şu 6 gün önceden söyleyen.. Durdurun beniii
Amin inşallah kuzum çok AminnnnAmin canım valla bunda cekecegımı cektim öteki sorunsuz olur ınsallah hem emer hem yer rabbim nasip eder insallah hepimize
Insallah canim saglikla hayırla nasip etsin bize ve isteyenlere amiinnAmin canım valla bunda cekecegımı cektim öteki sorunsuz olur ınsallah hem emer hem yer rabbim nasip eder insallah hepimize
Yapma bence daha dur bak benimde 7 gün kaldıEki Görüntüle 2935400 Günaydınnn müstakbel anne adaylarımmm
Şeytan bana diyor ki git erken gebelik testi al şu 6 gün önceden söyleyen.. Durdurun beniii
Hatta kafam dagilsin diye yarim saat walk the home bile yaptımYapma bence daha dur bak benimde 7 gün kaldı
Valla ben 9 gün kala yaptım yedin negatifi 6 gün kala yaptım yedim negatifiHatta kafam dagilsin diye yarim saat walk the home bile yaptım
Canim siliklesmeye başlamış bu gece çatlar bu akşamı değerlendirKızlar benim test yine pozitif yumurtlamam devam mı ediyor.