Gebeliğe Hazırlık 2021 EKİM 🤰🤱 Gebeyim Gebesin Gebeyiz 🧿🧿🧿

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kızlar rahim filminde anestezili mi anestesiziz mi yaptırdınız anestesiziz önerdi doktorum ama daha sonra canım acır mı anestezili mi yaptırsam dedim daha sonra
Canım ben Ağustos ayında anesteziyle çekildim gram acı sızı yoktu doktorumun önerisiydi zaten çoğunluk anestezi öneriyoor

Yaa cok zor olmus seninki hakikaten.baska dert vermrsin rabbim ona. insallah bu cok istahli olur.zaten tam zıttı olurlarmış

Hayırlı olsun..bariz gözüküyor ne güzel. Darısı bize ins. İlk olarak bence saglik ocagina gidin kan verin . O arada bebekde biraz buyur randevu almaniz daha kolayolurr. Gidic e kese görülür
sağlık ocağnda tanıdıklar var gitmek istemiyorum.

Merhaba arkadaşlar adetim 5 gün gecikti idrar testi negatif böyle bir durumla karşılaşıp daha sonra pozitif olma ihtimali varmı?
Bekleyelim kuzum istersen
Günaydın ben iyiyim çok şükür yumurtlama testi attım yorumladık bakalım sen nasılsınnn
Iyiyim Canım haydi pozitifide görelim hepimiz insallah
dün yaptığım test pozifit tatlım kan vermeye gideceğim acile mi gideyim kadın doğuma mı ? :)
Hayırlı olsun ne güzel allah kucağınıza almayı nasip etsin canım.aMa ben sormasam mujdelenemiycezz
Canim başka topiclere test atıyorsun sonuç da burda listede ismin var paylaşmıyorsun test yapıyorsun pozitif dün yine paylaşmıyorsun anlamıyorum neden
☹☹☹
Ben adet oldum canim 4. Gunumdeyim bitti bile bibkac ay kabuguma cekilio kafa dinliycem sonra kaldigim yerden devam bakalim
Hayirli olsun kuzum kasım bizim olsun
Ben elendim canım
☹hayırlısi kuzum kasım bizimdir insallah

arkadaşlar var mı aranızda duphaston kullanan? ne zaman kullanılıyor bu ilaç?

:) Ama öyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…