Gebeliğe Hazırlık 2021 EKİM 🤰🤱 Gebeyim Gebesin Gebeyiz 🧿🧿🧿

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın5.haftamdaydim en son geçen hafta persembe gittin doktora bu hafta perşembe günü çağırdı ama bugün biraz kasiklarim ağrıyor birde tuvalete sıkismisim gibi ama gidince birsey yok sistit falan gibi birsey mi acaba. Sizce bekleyim mi yoksa bugün doktora gidim mi?

amin tatlım hepinizin duacısıyım bende randevu alacağım her yer dolu kimse randevu vermiyor özeller ateş pahası 400 lira istiyor inanılır gibi değil
Malesef özeller oyle kan icin saglik ocagina gidip beta baktırabilirsin.randevu bulamiyorsan

Bende 37 lik gruptanım canım tekne kazintisi olanından

dün yaptığım test pozifit tatlım kan vermeye gideceğim acile mi gideyim kadın doğuma mı ? :)
Gözünüz aydın canim sağlıcakla alın insallah kucağınıza
Demiştim ya 2018 ağustos anneleri topigindeydim harika dostluklar kurduk kk nin en popüler konusuyduk .insallah oyle oluruz
Aaa bende 2018 Kasım annelerijdeydim gerçekten çok başka oluyor hic tanımadığın bilmediğin insanlarla can ciğer oluyorsun sosyal medyada görüştüklerim bile oluyor sizlerle de daimi olur inşallah kuzular
amin tatlım hepinizin duacısıyım bende randevu alacağım her yer dolu kimse randevu vermiyor özeller ateş pahası 400 lira istiyor inanılır gibi değil
Canimm acilden giriş yap hastayım diye onu da araya sıkıştırmayi dene dediğin gibi özel muayene çok pahalanmis ya Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kimse kolay buyutmuyo ben korkuma hemen yapmadım hem uykusuzluk hem yememe sorunu emmedi de daha yeni katı birseyler yemeye başladı oda mıy mıy kucuk kucuk yapıyorum koyuyorum da öyle yemeseydi yine dusunmezdim her gittiğin yere ev Yogurdu tasımak goder gitmez corba yapmak cok hos olmuyo yani

Gercekten cok zor Cocuk buyutmek öyle disardan gorundugu gibi degil. Benim kızım 2 Yasin a kadar emdi ama ne emmek bebek gibi surekli uyanır emmeden susmazdı.. ama bi sekilde hepsi halloluyor sonra analık boyle birşey.Rabbim kimseyi aratmasin kucağını bos bırakmasın isteyen hakeden herkesin. Benim en buyuk korkum bu kotu dünyada çocuklarımızı nasil koruyacağız gerisi fasa fiso.. ve en onemlisi saglik onlarin ve bizim saglik olsun gerisi hallolur .

Öyle tabi canım herseyin bası saglık zor zamanlar geliyo geçiyo 1 ayı gecmış cocugun dil bagını söylediler kestirin ilk cocuk ne bıleceksin emse de ayrılmasa dedim hep içimde kaldı o yüzden sımdı emen yiyen cocuk olsun diye dua ediyorum

O dil bağı gerçekten sıkıntıymış ee sonra kestirdiniz mi canim ? Istah bizismindede yok o konuda bende muzdaribim insallah 2.ler iştahlı olur uykuyu sever

O dil bağı gerçekten sıkıntıymış ee sonra kestirdiniz mi canim ? Istah bizismindede yok o konuda bende muzdaribim insallah 2.ler iştahlı olur uykuyu sever
Amin canım 1 aylık olmustu baska doktor anladı emiyo mu diye sordu yok diyince baktı ucuna kadarmış sonra s r falan cıkaramaz konusması da sıkıntı olur kestirin hemen dedi cerrah dan gün aldık kestirdik sonra emzirmeyi dene dedi ama emmedi yani hala içimde yara iştahsız dan gectim benim ki karı yemiyodu hiç yogurt corba bu zamana geldi Allah dan diyorum artık aklıma dustu de tmm dedim bıraktım rabbim yemesini nasip etti hiç agzına almıyodu ciğnemeyi bilmiyo dediler bi suru sey dediler ama bence piskolojikti bilemiyorum tabi de yapmam hayatta diyen ben sımdı istiyorum Allah da mükafatın bu dedi bence katıya gectik yani yemeyen cocuk cok zor 3 aydan beri kusmuk temizlemek nasıl birsey bilemezsiniz ne versem kustu yeni geciyo o refleks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…