- 17 Ekim 2021
- 173
- 188
- 27
Malesef özeller oyle kan icin saglik ocagina gidip beta baktırabilirsin.randevu bulamiyorsanamin tatlım hepinizin duacısıyım bende randevu alacağım her yer dolu kimse randevu vermiyor özeller ateş pahası 400 lira istiyor inanılır gibi değil
En son ilişkin ne zaman oldu? Geç döllenme olabilir ama çokta bilgim yok yanlış birşey söylemek istemem bu konudaMerhaba arkadaşlar gecikmemin 6. Günündeyim 4. Günü idrar test negatif çıktı. Daha sonra pozitif olma ihtimali var mı?
İnşallah canimm
Teşekkürler, hayırlı olsun gebeliğin tekrardanBuyrunnb
Bende 37 lik gruptanım canım tekne kazintisi olanındanBenim annem kardeşimi 37 yasinda doğurdu..yuksek tansiyon kaldi hatıra bi o var.. ama ben ve abim hemen olmuşuz evlenir evlenmez abime kalmis doğurmuş 3 ay sonra bna kalmis gebe..kardeş im ise tekne kazintisidiyeceğim her yasta olur menopoz olmadiktan sonra
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al inşallahBuyrunnb
Gözünüz aydın canim sağlıcakla alın insallah kucağınızadün yaptığım test pozifit tatlım kan vermeye gideceğim acile mi gideyim kadın doğuma mı ? :)
Aaa bende 2018 Kasım annelerijdeydim gerçekten çok başka oluyor hic tanımadığın bilmediğin insanlarla can ciğer oluyorsun sosyal medyada görüştüklerim bile oluyor sizlerle de daimi olur inşallah kuzularDemiştim ya 2018 ağustos anneleri topigindeydim harika dostluklar kurduk kk nin en popüler konusuyduk .insallah oyle oluruz
Canimm acilden giriş yap hastayım diye onu da araya sıkıştırmayi dene dediğin gibi özel muayene çok pahalanmis ya Allah hepimizin yardımcısı olsunamin tatlım hepinizin duacısıyım bende randevu alacağım her yer dolu kimse randevu vermiyor özeller ateş pahası 400 lira istiyor inanılır gibi değil
İnşallah geç döllenmedir yani düzenli olarak ilişkim var ama ilk defa bu kadar gecikiyorEn son ilişkin ne zaman oldu? Geç döllenme olabilir ama çokta bilgim yok yanlış birşey söylemek istemem bu konuda
Insallah hangi testlwri yaptın erkengebelik mi yapsan acabaİnşallah geç döllenmedir yani düzenli olarak ilişkim var ama ilk defa bu kadar gecikiyor
İkisini de kullandımInsallah hangi testlwri yaptın erkengebelik mi yapsan acaba
Bence bi kan verin..saglik ocağından fln eb azından .ertesi gün çıkıyor galiba sonuç. Geciktim dersiniz testi söylemezsiniz.İkisini de kullandım
Geçen ay benimde 5gun gectikti. Sonunda adet oldum.biraz daha bekleyip kan verin isterseniz .ins sizin pozitif olurİkisini de kullandım
Hayırlı olsun..bariz gözüküyor ne güzel. Darısı bize ins.KASET AMA MARKASI AKLIMDA DEĞİL ŞUAN 3 GÜN GEÇİKTİ CANIM :)
Kimse kolay buyutmuyo ben korkuma hemen yapmadım hem uykusuzluk hem yememe sorunu emmedi de daha yeni katı birseyler yemeye başladı oda mıy mıy kucuk kucuk yapıyorum koyuyorum da öyle yemeseydi yine dusunmezdim her gittiğin yere ev Yogurdu tasımak goder gitmez corba yapmak cok hos olmuyo yaniBende aynı düşüncelerle düşündüm canim 2.yi ve eşim hep istiyordu..34 yaşındayım suan kizim 3 yasinda canı saolsun zor bi cocuk hala uyumaz mizmiz bazen kafam götürmüyor annem Kynanam fln sakin hmn 2.yapma kizim mahvolursun dediler hep cunku kizim Asiri uykusuzdu artik Ben bayılmaya baslamstim uykusuzluk tan. Kac kez dr a gttim stres ve uykusuzluk dedi sebebine. Canları saolsun ama şikayetçi degilim..Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Gercekten cok zor Cocuk buyutmek öyle disardan gorundugu gibi degil. Benim kızım 2 Yasin a kadar emdi ama ne emmek bebek gibi surekli uyanır emmeden susmazdı.. ama bi sekilde hepsi halloluyor sonra analık boyle birşey.Rabbim kimseyi aratmasin kucağını bos bırakmasın isteyen hakeden herkesin. Benim en buyuk korkum bu kotu dünyada çocuklarımızı nasil koruyacağız gerisi fasa fiso.. ve en onemlisi saglik onlarin ve bizimKimse kolay buyutmuyo ben korkuma hemen yapmadım hem uykusuzluk hem yememe sorunu emmedi de daha yeni katı birseyler yemeye başladı oda mıy mıy kucuk kucuk yapıyorum koyuyorum da öyle yemeseydi yine dusunmezdim her gittiğin yere ev Yogurdu tasımak goder gitmez corba yapmak cok hos olmuyo yani
Öyle tabi canım herseyin bası saglık zor zamanlar geliyo geçiyo 1 ayı gecmış cocugun dil bagını söylediler kestirin ilk cocuk ne bıleceksin emse de ayrılmasa dedim hep içimde kaldı o yüzden sımdı emen yiyen cocuk olsun diye dua ediyorumGercekten cok zor Cocuk buyutmek öyle disardan gorundugu gibi degil. Benim kızım 2 Yasin a kadar emdi ama ne emmek bebek gibi surekli uyanır emmeden susmazdı.. ama bi sekilde hepsi halloluyor sonra analık boyle birşey.Rabbim kimseyi aratmasin kucağını bos bırakmasın isteyen hakeden herkesin. Benim en buyuk korkum bu kotu dünyada çocuklarımızı nasil koruyacağız gerisi fasa fiso.. ve en onemlisi saglik onlarin ve bizimsaglik olsun gerisi hallolur .
O dil bağı gerçekten sıkıntıymış ee sonra kestirdiniz mi canim ? Istah bizismindede yok o konuda bende muzdaribimÖyle tabi canım herseyin bası saglık zor zamanlar geliyo geçiyo 1 ayı gecmış cocugun dil bagını söylediler kestirin ilk cocuk ne bıleceksin emse de ayrılmasa dedim hep içimde kaldı o yüzden sımdı emen yiyen cocuk olsun diye dua ediyorum
Amin canım 1 aylık olmustu baska doktor anladı emiyo mu diye sordu yok diyince baktı ucuna kadarmış sonra s r falan cıkaramaz konusması da sıkıntı olur kestirin hemen dedi cerrah dan gün aldık kestirdik sonra emzirmeyi dene dedi ama emmedi yani hala içimde yara iştahsız dan gectim benim ki karı yemiyodu hiç yogurt corba bu zamana geldi Allah dan diyorum artık aklıma dustu de tmm dedim bıraktım rabbim yemesini nasip etti hiç agzına almıyodu ciğnemeyi bilmiyo dediler bi suru sey dediler ama bence piskolojikti bilemiyorum tabi de yapmam hayatta diyen ben sımdı istiyorum Allah da mükafatın bu dedi bence katıya gectik yani yemeyen cocuk cok zor 3 aydan beri kusmuk temizlemek nasıl birsey bilemezsiniz ne versem kustuO dil bağı gerçekten sıkıntıymış ee sonra kestirdiniz mi canim ? Istah bizismindede yok o konuda bende muzdaribiminsallah 2.ler iştahlı olur uykuyu sever