Sagolasin canim ilacsiz halletmeye çalısıyoruz benim yavaş yavaş dolgunlaşmaya başladı hep öyle olur ama adete yakın şişerlerYaaaa geçmiş olsun canımdikkat et kendine sıcak şeyler iç seninde çatlamadan sonra mi oldu canım hassasiyet dolguunluk felan
Hadi inşallah bakalımValla benim kasıklar yine ara ara batıyor ama en başta bel ağrısı kasık batma ağrı çektim hayr olsun inşallah senin yumurtlama kaçtı
Yerleşme kanaması için erken değil aslında İnşallah öyledir hayırlı haberler alırsın canımKızlar selam. Benim bat 24 ekım. 8 ekımde ovulasyon 9 unda catlama oldu. O zamandan berı kasıklarımda hafif bir agrı var ve gecmedı. Adetım her ay ortalama 32 günde bir oluyor. Duzenlıdır. O gunlerı degerlendırdık . Bu ay 7gun kala (dünden beri) tuvalete gittikce pembe renkte bir akıntı geliyor. Tam adet kırmızı da değil. Bu sekılde ve bu kadar erken bır yerlesme kanaması vs olabılır mı?
Üçünüzden de hayırlı haberler bekliyorumHadi inşallah bakalım9 ile 10 ben yumurta görmüştüm 11 de çatladı işte pek umut yok gibi ama bekliyoruz
Umutsuz olma canım benim bata var dahaHadi inşallah bakalım9 ile 10 ben yumurta görmüştüm 11 de çatladı işte pek umut yok gibi ama bekliyoruz
İnşallah kuzummmmmÜçünüzden de hayırlı haberler bekliyorumsen tinimini hanım ve Lna hadi bakalım
Günaydın kuzum umarım hamişsindirKızlarr hepinize merhaba bugün kan testine gidecem regl olmazsam dua edin :)) haftasonu pek aktif olamadım ama hepinizin yazdıklarını okuyorum . Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Nasip kuzum inşallah olur umutsuz olmaSagolasin canim ilacsiz halletmeye çalısıyoruz benim yavaş yavaş dolgunlaşmaya başladı hep öyle olur ama adete yakın şişerler
Yerleşme olabilir canım kan rengi ve parlak olmaması önemli olan hayırlısı olsun lekelenme bitince test yapKızlar selam. Benim bat 24 ekım. 8 ekımde ovulasyon 9 unda catlama oldu. O zamandan berı kasıklarımda hafif bir agrı var ve gecmedı. Adetım her ay ortalama 32 günde bir oluyor. Duzenlıdır. O gunlerı degerlendırdık . Bu ay 7gun kala (dünden beri) tuvalete gittikce pembe renkte bir akıntı geliyor. Tam adet kırmızı da değil. Bu sekılde ve bu kadar erken bır yerlesme kanaması vs olabılır mı?
Bakalım benim de şu an 10 gün falan var ama hiçbirşey yokİnşallah kuzummmmm
Hayırlısı olsun kuzum sabır et en güzel şeyler sabırdan sonra geliyor bata kadar umut varBakalım benim de şu an 10 gün falan var ama hiçbirşey yokbu ayda olmayacak heralde birşey bu ayda elimiz boş gözlerimiz dolu
Artık olmayacak hissine kapıldım ben yine birşey yoktur bekleyip göreceğiz ama sanmıyorumHayırlısı olsun kuzum sabır et en güzel şeyler sabırdan sonra geliyor bata kadar unut var
Artık olacak inşallah hepimizin canım benim karamsarlığa düşme :)Artık olmayacak hissine kapıldım ben yine birşey yoktur bekleyip göreceğiz ama sanmıyorum
Dur bismillah kız daha erken senin için sabır az daha belki mucize göbüşteArtık olmayacak hissine kapıldım ben yine birşey yoktur bekleyip göreceğiz ama sanmıyorum
Ay ağzın bal yesin kuzum inşallah olacak gebeyim gebesin gebeyizArtık olacak inşallah hepimizin canım benim karamsarlığa düşme :)
Yerlesne olabilir canım biraz daha bekleyip test yap istersen . İns hamilesindirKızlar selam. Benim bat 24 ekım. 8 ekımde ovulasyon 9 unda catlama oldu. O zamandan berı kasıklarımda hafif bir agrı var ve gecmedı. Adetım her ay ortalama 32 günde bir oluyor. Duzenlıdır. O gunlerı degerlendırdık . Bu ay 7gun kala (dünden beri) tuvalete gittikce pembe renkte bir akıntı geliyor. Tam adet kırmızı da değil. Bu sekılde ve bu kadar erken bır yerlesme kanaması vs olabılır mı?
Beklemelisin kuzum azıcık oyalanmaya bak başka şeylerle valla çok zor biliyorum :) Test yaptıktan sonraki daha büyük stres valla boşver hiç strese girdirme kendiniEki Görüntüle 2935400 Günaydınnn müstakbel anne adaylarımmm
Şeytan bana diyor ki git erken gebelik testi al şu 6 gün önceden söyleyen.. Durdurun beniii
Yavrum valla dediğin gibi aklımda sadece o var. Rüyamda böyle çok net çift çizgi vardı çok umutlanmıştım yaa.Beklemelisin kuzum azıcık oyalanmaya bak başka şeylerle valla çok zor biliyorum :) Test yaptıktan sonraki daha büyük stres valla boşver hiç strese girdirme kendini