- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
Hayırlısı olsun canım olur Allahın izniyle birdahaki ay saglikla hayırlaSelamlar hayırlı kandiller kızlar ben de dün regl oldummmm nasip inşallah önümüzdeki aylara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım olur Allahın izniyle birdahaki ay saglikla hayırlaSelamlar hayırlı kandiller kızlar ben de dün regl oldummmm nasip inşallah önümüzdeki aylara
Amin ablaların gülü hepimizin için
Galiba öyle oldu kuzummmGünaydın canim iyiyz çok şükür sen nasılsın bakalim
Bende de bir uyku hali var gece gec yatar sabah gec kalkar oldum isler beni bekliyor
Hahaha o benimkiyle karıştırdı galiba Lna16
Belirti var mı ne durumdasinizHu huuu kizlar son 5 gün var heyecan dorukta
Tek belirti acayip bel ağrım oluyor en ufak bir iş yapınca onun dışında bisey yok suanlik☺Belirti var mı ne durumdasiniz
Benim de böyle oldu kötüyken birden siliklesti yumurtlama oldu mu olmadı mı anlamadım sinirlendim bıraktımKızlar pik görmeden silikleşti ne demek oluyor bu anlamadım ya
Bata çok var mı sizin pekiBenim de böyle oldu kötüyken birden siliklesti yumurtlama oldu mu olmadı mı anlamadım sinirlendim bıraktım
5 gün var canimBata çok var mı sizin peki
Testi her gün mü yapıyorsunuz 2 günde falan mıKızlar pik görmeden silikleşti ne demek oluyor bu anlamadım ya
Göğüs hassasiyeti başka hadi yok şuanlık çatlamadan beri hep aynı belirtiBelirti var mı ne durumdasiniz
Gebelik testi yap canım çıkar seninki5 gün var canim
Evet gogusler sis kasıklarda ince sızı hadi bakalim kaldi 8 gün bu arada grip oldum benGöğüs hassasiyeti başka hadi yok şuanlık çatlamadan beri hep aynı belirti
Erken gebelik mi almalıyım çok kararsızım linoss❤Gebelik testi yap canım çıkar seninki
Yaaaa geçmiş olsun canım dikkat et kendine sıcak şeyler iç seninde çatlamadan sonra mi oldu canım hassasiyet dolguunluk felanEvet gogusler sis kasıklarda ince sızı hadi bakalim kaldi 8 gün bu arada grip oldum ben
Aman ya da alma mavişim insan heves ediyor sonra çok bişi çıkıncaErken gebelik mi almalıyım çok kararsızım linoss❤
Bekleyeyim bakalim biraz daha yaparsam haber ederimAman ya da alma mavişim insan heves ediyor sonra çok bişi çıkınca
Valla benim kasıklar yine ara ara batıyor ama en başta bel ağrısı kasık batma ağrı çektim hayr olsun inşallah senin yumurtlama kaçtıEvet gogusler sis kasıklarda ince sızı hadi bakalim kaldi 8 gün bu arada grip oldum ben
Mutlaka maviş valla ben 9 gün kala yaptım negatifi yedim erkendi çok bakalım nasipBekleyeyim bakalim biraz daha yaparsam haber ederim