- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
Amin inşallah kuzumÇok üzüldüm canım hakkında hayırlısı İnşallah tez vakitte Rabbim yeniden sağlıklı gebelik nasip eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah kuzumÇok üzüldüm canım hakkında hayırlısı İnşallah tez vakitte Rabbim yeniden sağlıklı gebelik nasip eder
Aynen öyle kuzum benim hakkımızda hayırlısı neyse o olsunFatmazell tatli canını üzme canim. Rabbim büyük yine verir hep dua ediyoruz ya hayırlısıyla diye belki hayırlısı buydu bilemeyiz.
Ya böyle planli oluncada sıkıcı oluyo her iki taraf için de bence..Günaydınn canlarımmm herkesin kandili mübarek olsun inşallah
Dualarını dilekleriniz kabul olsun bugun
Fatmazell ahhh canım inşallah bişi yoktur
Bende dün piki gördüm ama 3-4 gündür üst üste değeelendiriyorum , sperm kalitesi iyidir inşallaheşim böyle hergün olucakmı diyo artık dedim bi kaç gün idare et beni
Yaaa kuzum hayırlısı olsun demiştim ya sana 2 kat artması lazım diye ya dış gebelik olmamış şükür et kuzum olsun yine olur inşallah sıkma canını Rabbim hayırlısını versin inşallah kuzumKuzum kimyasal gebelikmiş değerim 6.6 ya düştü nasip değilmiş tekrar ovulasyona devam
Yaaa 2 kimyalsal geçirdim 7 aydır bekliyorum canım erken öğrenmiştim bende adete 3 4 kala Rabbim hayırlısını versin inşallahYaaa kaç çıkmış canım sonucun... Bende birkaç ay önce yaşadım kimyasal gebelik.. Erkenden öğrenince böyle olabiliyor ama dayanamayıp test yapıyoruz Üzülme inşallah sağlıklı bir gebelik olacak elbet.. Doktor kimyasal gebeliğin kötü birşey olmadığını aksine hamile kalabilindiğini söylemişti. Kadınların %70 i her adet gördüğünde bunu yaşıyormuş sadece bazıları erken testle farkediyormuş.. Sağlıklı bebiş olacak inşallah ❤
2 gün yumurtlama görünüyor evet yarın çatlama olur çatlama ve ertesi günü de değerlendir canımEki Görüntüle 2934995 Eki Görüntüle 2934996
Şuan yumurtalmaa devam mı ediyo acaba, bu sabah değerlendirdik, yarın akşam mı değerlendireyim tekrardan hem flaşlı hem flaşsız çektim altaakiler dünle bugunun
Amin kuzum benim sağolYaaa kuzum hayırlısı olsun demiştim ya sana 2 kat artması lazım diye ya dış gebelik olmamış şükür et kuzum olsun yine olur inşallah sıkma canını Rabbim hayırlısını versin inşallah kuzum
Aminn Hayırlısıyla inşallah tüm bekleyenlerle beraberHanımlar benim de çatlama bugün oldu dün LH düşmüştü . Bakalım değerlendirmeler sonucu bu ay güzel bir haber alacak mıyım yine umudum yok ama olsun ya tarih yazıcaz ya tarih olucaz değerlendirmeler de böyle 14.15 pik görmüştüm bakalım hayırlısı Rabbim bu ay da bizi boş göndermesin İnşallah bugünün hürmetine
Canım üzüldüm ins kanaman gelmez ins yükselir değerin..dualarımız seninle stres yapma kendineKızlar kanamam geldi adet oluyormuşum gibi umarım kimyasal gebelik değildir doktor cuma günü kese güzel görünüyor demişti şimdi kadın doğum hastanesine gittim kan vermemi istediler değer düşüyorsa kimyasal gebelik olacakmış yükseliyorsa takip yapılacakmış dualarınıza ihtiyacım var yükselsin hayırlısıyla
Hayırlısı olsun inşallah canımHanımlar benim de çatlama bugün oldu dün LH düşmüştü . Bakalım değerlendirmeler sonucu bu ay güzel bir haber alacak mıyım yine umudum yok ama olsun ya tarih yazıcaz ya tarih olucaz değerlendirmeler de böyle 14.15 pik görmüştüm bakalım hayırlısı Rabbim bu ay da bizi boş göndermesin İnşallah bugünün hürmetine
Kuzum değerim düştü süşükle sonuclandı hayırlısı olsun nasip değilmişCanım üzüldüm ins kanaman gelmez ins yükselir değerin..dualarımız seninle stres yapma kendine
Evet bende erken öğrenmiştim en iyisi adet gecikmesini beklemek ama sabredemiyoruz İnşallah sağlıklı bebişlerimiz olur❤Yaaa 2 kimyalsal geçirdim 7 aydır bekliyorum canım erken öğrenmiştim bende adete 3 4 kala Rabbim hayırlısını versin inşallah
Ahhh hadi inşallah , biraz daha yorucaz beyi2 gün yumurtlama görünüyor evet yarın çatlama olur çatlama ve ertesi günü de değerlendir canım
Allh hayırlısını versin canimmm. İns allh yine nasip ederrr. Umudumuzu kaybetmiyoruzKuzum değerim düştü süşükle sonuclandı hayırlısı olsun nasip değilmiş
Evet en iyisi beklemek en azından adet gününe kadar beklesek iyi olur ama duramıyorum sonunda yine biz uzelebiloyoruzEvet bende erken öğrenmiştim en iyisi adet gecikmesini beklemek ama sabredemiyoruz İnşallah sağlıklı bebişlerimiz olur❤
Amin inşallah kuzumAllh hayırlısını versin canimmm. İns allh yine nasip ederrr. Umudumuzu kaybetmiyoruz
Amin ablaların gülü hepimizin içinHayırlısı olsun inşallah canım