Hoşgeldin canım hayırlı haberlerle gel doktordanMerhaba kızlar. Ben de aranıza yeni katıldım. Kendimi tanıtayım 4 yıllık evliyim. Sat 29 aralık. Doğum hesaplamasında 5 ekimi görünce bu başlığa geleyim dedim :). Henüz pozitifi görmedim ama adetim geçti ve yerleşme kanaması gibi lekelenmeler gördüm. Ayrıca 2 haftadır şiddetli kasık ağrısı yaşıyorum. Çok olmasa da baş dönmem oldu 2-3 gün. Ve iştahım öyle bir arttı ki Sabahın 6-7sinde 2 porsiyon muhallebi yedim. Normalde tatlı yemem mesela . Yarın doktora gideceğim
Tabiki seve seve bildiğim bir şey olursa yardımcı olamaya calisirm.Ben dahil çoğu kişinin ilk gebeliği sanırım topikte. Bizimle artık tecrübelerini paylaşırsın değil mi?Malum yeni hamilelerin soracak çok şeyi oluyor
Evet çom fazla belirtilerim var. Bat 30 ocak. Bu sabah dayanamadım bi test yaptım sonuç kocaman bi negatifBen bu mide kazınmasını durduramıyorum gerçekten, içimde sürekli yiyen bir canavar var sanki. Midemdekileri o çalıyor da ben aç kalıyor gibiyimaşerme için erken mi bilmiyorum ama değişik şeyler canım istiyor. Mesela açım, canım birşey istiyor ama ne istiyor bilmiyorum
Güzel haberlerle gel canım inşallahbelirtilerin var mı?
Canım bu forumda geç döllenme ile hamile kalan çok kadın var. İnşallah senin de hakkında hayırlısı olur. Adetten gir gün önce hamile kalan bile okudum ben. Sonuçta spermler rahimde 5güne kadar canlı kalabiliyormuş, uzmanlar öyle diyor.
Senşn bir oğluşun varmış maşallah. Onla da kıyaslayarak anlayabilirsin ama dediğin gibi her hamilelik sonuçta kendine özel. Ama sanırım her kadında olan kasık ağrısı. Benimde ilişkiden birkaç gün sonra başlayan ve hiç geçmeyen kasık ağrılarım vardı mesela. Göğüs hassasiyeti de bata 2-3gün kala başlamıştı.
Merhaba canım, hoş geldininşallah sende aramıza katılırsın. Kocaman, kalabalık bir topik oluruz.
Aynen öyle canım benim
Merhaba canım, günaydınmesajını okuyunca maşallah dedim içimden, hayırlı olsun şimdiden test yapıp mı doktora gideceksin yoksa direk kan mı vereceksin? İnşallah bebişin seninledir.
Günaydın canım, merhaba taze Ekim annesi.Hayırlı olsun canım, sağlıkla ilerler inşallah. Bata kadar her gün test yapacak mısın, koyulaşmayı takip etmek için?
Merhaba kızlar. Ben de aranıza yeni katıldım. Kendimi tanıtayım 4 yıllık evliyim 31 yaşındayım. Sat 29 aralık. Doğum hesaplamasında 5 ekimi görünce bu başlığa geleyim dedim :). Henüz pozitifi görmedim ama adetim geçti ve yerleşme kanaması gibi lekelenmeler gördüm. Ayrıca 2 haftadır şiddetli kasık ağrısı yaşıyorum. Çok olmasa da baş dönmem oldu 2-3 gün. Ve iştahım öyle bir arttı ki Sabahın 6-7sinde 2 porsiyon muhallebi yedim. Normalde tatlı yemem mesela . Yarın doktora gideceğim
Önce test yapayım değil mi :) o kadar mutluyum ki herşey pembe bulut banaBen bu mide kazınmasını durduramıyorum gerçekten, içimde sürekli yiyen bir canavar var sanki. Midemdekileri o çalıyor da ben aç kalıyor gibiyimaşerme için erken mi bilmiyorum ama değişik şeyler canım istiyor. Mesela açım, canım birşey istiyor ama ne istiyor bilmiyorum
Canım bu forumda geç döllenme ile hamile kalan çok kadın var. İnşallah senin de hakkında hayırlısı olur. Adetten gir gün önce hamile kalan bile okudum ben. Sonuçta spermler rahimde 5güne kadar canlı kalabiliyormuş, uzmanlar öyle diyor.
Senşn bir oğluşun varmış maşallah. Onla da kıyaslayarak anlayabilirsin ama dediğin gibi her hamilelik sonuçta kendine özel. Ama sanırım her kadında olan kasık ağrısı. Benimde ilişkiden birkaç gün sonra başlayan ve hiç geçmeyen kasık ağrılarım vardı mesela. Göğüs hassasiyeti de bata 2-3gün kala başlamıştı.
Merhaba canım, hoş geldininşallah sende aramıza katılırsın. Kocaman, kalabalık bir topik oluruz.
Aynen öyle canım benim
Merhaba canım, günaydınmesajını okuyunca maşallah dedim içimden, hayırlı olsun şimdiden test yapıp mı doktora gideceksin yoksa direk kan mı vereceksin? İnşallah bebişin seninledir.
Günaydın canım, merhaba taze Ekim annesi.Hayırlı olsun canım, sağlıkla ilerler inşallah. Bata kadar her gün test yapacak mısın, koyulaşmayı takip etmek için?
Oğlumdaki hamilelik belirtilerime çok benzemiyor işte. Onda ishal olmuştum şimdi kabızlık var onda göğüs uclarim feci acıyordu bunda göğüs yanakları acıyor. Onda sağ kasıkta dolgunluk vardı bunda sol kasıkta var. Bakalım nolacak görecez :) Perşembe kan testi vercem kırmızılar gelmezse cuma günü yazicam burayaBen bu mide kazınmasını durduramıyorum gerçekten, içimde sürekli yiyen bir canavar var sanki. Midemdekileri o çalıyor da ben aç kalıyor gibiyimaşerme için erken mi bilmiyorum ama değişik şeyler canım istiyor. Mesela açım, canım birşey istiyor ama ne istiyor bilmiyorum
Aynen öyle canım benim
Hayırlı olsun canım hoşgeldin ekim annelerineHerkese selam,
Ben de çift çizgiyi çok erken görüp bu topiğe baktığımda kimse yoktu henüz, kanda bakmadan yazmak istemedim. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah sağlıkla devam ederiz. Allah isteyen, bekleyen herkese versin.
Daha kocamaaan 5 gün var canım. Birde kaset test mi yaptın yoksa erken gebelik testi mi?Evet çom fazla belirtilerim var. Bat 30 ocak. Bu sabah dayanamadım bi test yaptım sonuç kocaman bi negatif
Fazla erken yaptım testi
Selam canım, hoşgeldin o zaman sende.Herkese selam,
Ben de çift çizgiyi çok erken görüp bu topiğe baktığımda kimse yoktu henüz, kanda bakmadan yazmak istemedim. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah sağlıkla devam ederiz. Allah isteyen, bekleyen herkese versin.
Yap yap Tabiki kız, durduğun hataÖnce test yapayım değil mi :) o kadar mutluyum ki herşey pembe bulut bana
Gerçekten hamilelik garip bir olay canım. Bir hamilelik diğerine benzemeyebiliyor. Hiç belirti vermeyenler bile oluyor. Senden güzel haberler bekliyoruz cuma günü.Oğlumdaki hamilelik belirtilerime çok benzemiyor işte. Onda ishal olmuştum şimdi kabızlık var onda göğüs uclarim feci acıyordu bunda göğüs yanakları acıyor. Onda sağ kasıkta dolgunluk vardı bunda sol kasıkta var. Bakalım nolacak görecez :) Perşembe kan testi vercem kırmızılar gelmezse cuma günü yazicam buraya
Teşekkür ederim hoşbuldumHayırlı olsun canım hoşgeldin ekim annelerineseninle doğum tarihlerimiz şimdilik aynı gibi görünüyor
Kaset test yaptım erken gebelik bile değilDaha kocamaaan 5 gün var canım. Birde kaset test mi yaptın yoksa erken gebelik testi mi?
Selam canım, hoşgeldin o zaman sende.Git gide kalabalık oluyoruz, ne güzel sana da hayırlı uğurlu olsun canım, sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Yap yap Tabiki kız, durduğun hata
Gerçekten hamilelik garip bir olay canım. Bir hamilelik diğerine benzemeyebiliyor. Hiç belirti vermeyenler bile oluyor. Senden güzel haberler bekliyoruz cuma günü.
Güzel haberlerle gel canım. Benim son adet 9 ocak mesajını okudum ama alıntı yapamadım:))Oğlumdaki hamilelik belirtilerime çok benzemiyor işte. Onda ishal olmuştum şimdi kabızlık var onda göğüs uclarim feci acıyordu bunda göğüs yanakları acıyor. Onda sağ kasıkta dolgunluk vardı bunda sol kasıkta var. Bakalım nolacak görecez :) Perşembe kan testi vercem kırmızılar gelmezse cuma günü yazicam buraya
Dur bakalım daha 5 gün varmış, gün doğmadan neler doğarKaset test yaptım erken gebelik bile değildaha önce kaybettiğim bebeğimde regl günü yapmıştım baya koyu renkliydi. Acaba mı dedim ama olmadı
Acaba ilk çocuk olunca vücut kendini mi salıyor ki ya? Ya da psikolojik olarak mı acaba vücudu yönlendiriyor kadınlar nasılsa bir tane çocuk var diye. Psikoloji gerçekten çok etkili vücut üzerinde ya. İnşallah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı şekilde 2.çocuğuna kavuşursun canımBenim de bir oglum var 4 yasinda.. biraz serüvenli iki kaybım var. Şu forumda sık okuduğum şey ikincilerin zor olması.. neden böyle oluyor çok mu ara verdim bilmiyorum 2 senedir bekliyoruz kayıplardan sonra 9 ay ara vermek zorunda kaldım. Oğlum maşallah hemen olmuştu 2. Ayımızda:) hepimizin hakkımızda sağlıklısı ve mutlusu olsun zamanı gelmiştir inşAllah
Hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerdeTeşekkür ederim hoşbuldumevet aynı gün. Muhtemelen Eylül'de olur bizim, her şey yolunda gider inşallah.
Aaa maşallah 3. mü? Daha çok tebrik ediyorum o zamanHayırlısıyla sağlıkla gelsinlerde, benim kızım beklenen tarihten 6 gün fazladan durmuştu, oğlan tam zamanında olmuştu bakalım bu kuzum nasıl olacak
Bence harika olur. Yakın zamanda bende adımı yazdırırım umarımkiAslında bizim de bir listemiz olsa, oraya isim, tarih, cinsiyetleri filan yazsak kızlar nasıl olur ki? Takip etmesi, birbirimizi etiketleyip sorması daha kolay olur hem.
İnşallah canım, listemiz dolar taşar.Bence harika olur. Yakın zamanda bende adımı yazdırırım umarımki
Evet güzel olur kim düzenliyor bu listeleri yapılsınAslında bizim de bir listemiz olsa, oraya isim, tarih, cinsiyetleri filan yazsak kızlar nasıl olur ki? Takip etmesi, birbirimizi etiketleyip sorması daha kolay olur hem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?