2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Salyayı gerçekten kesiyor cok büyük faydası var

Yoğurt icine armut rendeliyorum veya haslanmis havuc o sekilde yiyor benimki.

Ya istahi eger severse tadini yiyor. Sevmezse asla.

Havucu zaten hiç sevmiyor yemeğin etin içindeki rendelenmiş havucu ayırıp diliyle çıkarıyor
İlk başta armutla elmayla yiyordu şimdi asla. Arada bi süzme yoğurt yiyor o da keyfi yeterse hanımefendinin.

Severse yer diyorsun ya benim kıza kalsa sürekli et pişireceğim babam biraz yeşillik ver yavrum çocuğa diyor

Eti veriyor musun et olarak kucuk parcalara ayirip?

Aci cektigini nasil anliyorsun mesela gece cok sik aglayarak uyaniyor bu dis acisi mi tetagil var bu durumda o u kullanayim mi ne dersin?

Zeyno. 2 gündür benim bebek hasta burnu akıyor abisinden bulaştı tıkalıydı hep burnu bende zadıten damla veriyorum sence doktora danışmadan şuan kullanıyorum ama sence bi zararı olurmu çünkü cok uyku yapıyor

Eti veriyor musun et olarak kucuk parcalara ayirip?

Aci cektigini nasil anliyorsun mesela gece cok sik aglayarak uyaniyor bu dis acisi mi tetagil var bu durumda o u kullanayim mi ne dersin?

3 kez çekilmiş kuzu kıyma veriyorum.
Yada çok iyi pişirilmiş eti elimle didip yediriyorum.

Diş etleri alev gibi yanıyor.
Sürekli bir huysuzluk, ağlama hali. İştahsızlık. Emmek istese bile rahat ememiyor vs...

Karanfil yağını suyla seyreltiyorum. Onu sürüyorum. Diş hekimi arkadaşlarımın önerisiyle.

Tetagili bizim eczacımız önermedi ama elimde olsa çok sıkıntılı iken kullanırdım.
Sonuç itibariyle içerik çok sıkıntılı değil.

Kaç damla veriyorsun bilmiyorum ama onun zaten yan etkisi uyku bir de bebiş hasta ya normal yani uyuması.

Bilmiyorum aile hekimi yada eczacınıza bi danış istersen.

Çok geçmiş olsun bu arada.

Serum fizyolojikle sürekli temizle burnunu. O da çok rahatlatır.

Aile hekimi gecen ay hasta diye vermişti sabah akşam 5 damla veriyorum

Kız sabah akşam verme ağır gelir.
Alerji ilaçları akşamları günde bir kez verilir.
Zaditeni koruyucu tedavi olarak veriyorlar zaten.
Benim de alerjim olunca hep kullandığım bir ilaç grubu o yüzden daha cesur davranıyorum alerji ilaçlarında :)

Ya benim büyük oğlan şurup olarak içti akşam verim sadece bende o zaman

Aile hekimi sabah akşam ver demişti

gurme bebiş dogurmusuz

Canim tekrar kaka yapti bunda sikinti yoktu.

Kızlar bugün 6. ay kontrolümüze gittik. Demir damlasına meyve tadımlarımız bittikten sonra başlayacakmışız. Önce devletin verdiği Ferrum'u bir deneyelim, bebek onu istemezse Sidefer kullanırsın dedi. Bunlardan herhangi birini kullanan var mı, en rahat damla hangisi sizce?

Bir de doktor ücretsiz olarak 6. ayda Çocuk Gelişim Uzmanı'na yönlendiriyormuş herkesi, biz de gelmişken ona da göründük. Oğlanın tepkilerine baktı, yaptığı hareketleri vs sordu, sağına soluna oyuncaklar koyup tepkilerini ölçtü. Ben çit almıştım oğlanı zapt etmek için onun için de çok iyi yapmışsınız dedi, benim gibi almayı düşünen varsa diye ekleyeyim dedim. Bebeğin özellikle tanımlı bir alanının olmasını tavsiye etti. Bir de hep düz zeminde oynamasın dedi, atıyorum yastıkları yere koyun, üzerlerine bir battaniye serin o alanda tırmansın dolaşmaya çalışsın dedi.

Çok teşekkür ederiz bilgi için

En rahat damlayı bilmiyorum açıkçası denedim çok ağladı kıyamadım. Bir daha denedim yüzünde fısırtılar oldu. Pekmez de iyi gelmiyor. Ben de etle dengede tutmaya çalışıyorum.

Ferrum ilk çocuğumda kullanmıştım malesef agrı cok yaptı onda .şuan ocean kullanıyoruz . Birde canım devletemi gittin bende iğleşsin bu hafta sonu 7 ay kontrolüne götürcem

Ferrum ilk çocuğumda kullanmıştım malesef agrı cok yaptı onda .şuan ocean kullanıyoruz . Birde canım devletemi gittin bende iğleşsin bu hafta sonu 7 ay kontrolüne götürcem
Ben de çok Ferrum kullanma yanlısı değilim ya, hep aynı şeyleri duyuyorum onun hakkında. Devlete gitmedim canım özele gittim, benimki de hasta valla aşılar ertelendi o yüzden.

Yalnız bize doktor bundan sonra 9. ayda gelirsiniz dedi, 7. ay için seni doktor mu çağırdı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…