2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Sağol canım.Senin kaç haftalık?ikizler mi?

Tansiyonu yoksa içebilir canım ama tansiyon varda önerilmez

Maşallah sağlıkla büyüsün meleğin.
Darisi bizlere sağlıkla doğurup kavusalim inşallah.
Amin canım hepimizin inşallah. Ben zor bir gebelik geçirdim o yüzden hep dua ederim anneler bebeklerini sağlıkla kucaklarına alsınlar diye. Hamile olma ihtimalim var ve ailemde ikiz gebelik var. O yüzden uzaktan uzaktan takip ediyorum sizi

Gözün aydın inşallah ikizler annesine katılırsın sende.Buarada erken doğum vs gibi mi zorluk yaşadın.Hepimizin en büyük korkusu şuan o da

İçerisinde magnezyum olduğu için tam aksine faydalı diye biliyorum canım ama 2 çok mu bilemiyorum ben de 1 tane içiyorum genelde iyi de geliyor
Evet en başından bu yana doktorum içebilirsin dedi ama 2 tane fazla mı olur diye düşündüm.İki gündür duramıyorum içmeden.

Gözün aydın inşallah ikizler annesine katılırsın sende.Buarada erken doğum vs gibi mi zorluk yaşadın.Hepimizin en büyük korkusu şuan o da
Amin inşallah hayırlısıysa olsun. Evet canım 19 haftalıkken doğum sancılarım başladı ve hiç bir sebep yokken. nst cihazıyla ayrılmaz olmuştuk artık. Aylarca hastanede yattım günde onlarca ilaç veriyorlardı. Sonunda sağlıkla doğdu ama hep gün sayardım hafta sayardım 24 haftalık olsun, 28 haftalık olsun, 30 olsun 32 olsun 36 olsun diye. Hafta sonları doktorum izin verse de eve gitsem diye gözünün içine bakardım. Ne günlerdi Allah büyük. O yüzden hep dua ederim anneler bebeklerine sağlıkla kavuşsun diye. Sürekli konuşuyordum bebeğimle sen çok güçlüsün, beni bırakma, beraber her şeyi atlatıcaz, geçicek bunlar, vs vs diye. Çok dua ettim ve hep olumlu düşündüm bebeğim etkilenmesin diye. Doğduktan sonra 1 hafta yoğun bakımda kaldı ama şuanda hiç bir şeyi yok çok şükür. Hep konuşun onlarla ve iyi düşünün iyi olsun

Herkes ağrılarıma çok erken diyip sinirlerimle oynuyor sanki zorla ağrı çıkarıyoruz ikiz hamileyi gerçekten ikiz hamile anlar
Şu günleri görmek için dahi nelerle mücadele ettiğimizi önce allah sonra biz biliriz canım...Yavrularımız sağlıklı olsun vaktinde doğsunlar da haftalar çabuk geçiyo ağrılar sızılar hafif gelir bize.Sen takma kimseyi boşver.

Bana doktorum bile dedi tek gebelik gibi olmaz agri batma fazlaca olur diye. Mesela nefes darligi yasiyorum diyorum daha erken diyolar yav yasiyorum napayim
Aynen öyle sırtım ağırıyor diyorum daha dur ne oldu ki diyorlar sanki herkes öyle olmak zorunda benim bi de ablamda hamile karşılaştırma oluyor abartıyormuşum gibi davranıyorlar

Ayy yok takmam öyle kolay kolay da ama bu sefer diyorum acaba bi sıkıntı mı var niye sancım oluyor ay niye battı demek ki normal değil diye stres oluyorum

Aynen öyle sırtım ağırıyor diyorum daha dur ne oldu ki diyorlar sanki herkes öyle olmak zorunda benim bi de ablamda hamile karşılaştırma oluyor abartıyormuşum gibi davranıyorlar
Her bunye bir degil ki belki ben cok hassasim hemen etkileniyorum aynen daha dur ne ki diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…