- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #1.701
Tansiyon problemini aştık canım 4 ay bitiminde bıraktık ilacı düzene girince.Tansiyon problemin yoksa zararı olmaz sade sodanın
Sağol canım.Senin kaç haftalık?ikizler mi?canım benim kramplarım çok fazlaydı gece uykumdan uyandırırdı. Doktorum günde 1 magnezyum ilacı ve 1 şişe maden suyu önermişti. Mesela sabah magnezyum içersen, akşam maden suyu iç demişti. Hala geçmezse 2 şişeye çıkarabilirsin demişti. Doktoruna sor istersen
Önceden varsa içmemeni tavslte ederim canım çünkü yükseltiyor soda tansiyonu en azından haftada 3 gün iç istersenTansiyon problemini aştık canım 4 ay bitiminde bıraktık ilacı düzene girince.
Tansiyonu yoksa içebilir canım ama tansiyon varda önerilmezcanım benim kramplarım çok fazlaydı gece uykumdan uyandırırdı. Doktorum günde 1 magnezyum ilacı ve 1 şişe maden suyu önermişti. Mesela sabah magnezyum içersen, akşam maden suyu iç demişti. Hala geçmezse 2 şişeye çıkarabilirsin demişti. Doktoruna sor istersen
Tamam canım teşekkür ederim.Önceden varsa içmemeni tavslte ederim canım çünkü yükseltiyor soda tansiyonu en azından haftada 3 gün iç istersen
ben de o yüzden doktoruna sor dedim canımTansiyonu yoksa içebilir canım ama tansiyon varda önerilmez
Yok canım hamile değilim ben. 1 buçuk yaşında kızım varSağol canım.Senin kaç haftalık?ikizler mi?
MaşallahYok canım hamile değilim ben. 1 buçuk yaşında kızım var
4 ay tansiyon ilacı kullanmış o yüzden dedim canımben de o yüzden doktoruna sor dedim canım
Amin canım hepimizin inşallah. Ben zor bir gebelik geçirdim o yüzden hep dua ederim anneler bebeklerini sağlıkla kucaklarına alsınlar diye. Hamile olma ihtimalim var ve ailemde ikiz gebelik var. O yüzden uzaktan uzaktan takip ediyorum siziMaşallahsağlıkla büyüsün meleğin.
Darisi bizlere sağlıkla doğurup kavusalim inşallah.
Amin canım hepimizin inşallah. Ben zor bir gebelik geçirdim o yüzden hep dua ederim anneler bebeklerini sağlıkla kucaklarına alsınlar diye. Hamile olma ihtimalim var ve ailemde ikiz gebelik var. O yüzden uzaktan uzaktan takip ediyorum sizi
İçerisinde magnezyum olduğu için tam aksine faydalı diye biliyorum canım ama 2 çok mu bilemiyorum ben de 1 tane içiyorum genelde iyi de geliyorKizlar benim iki gündür mide yanmalarim şişlik vs başladı maden suyunun zararı olur mu gün içinde 2 tane içiyorum mecburen.
Evet en başından bu yana doktorum içebilirsin dedi ama 2 tane fazla mı olur diye düşündüm.İki gündür duramıyorum içmeden.İçerisinde magnezyum olduğu için tam aksine faydalı diye biliyorum canım ama 2 çok mu bilemiyorum ben de 1 tane içiyorum genelde iyi de geliyor
Amin inşallah hayırlısıysa olsun. Evet canım 19 haftalıkken doğum sancılarım başladı ve hiç bir sebep yokken. nst cihazıyla ayrılmaz olmuştuk artık. Aylarca hastanede yattım günde onlarca ilaç veriyorlardı. Sonunda sağlıkla doğdu ama hep gün sayardım hafta sayardım 24 haftalık olsun, 28 haftalık olsun, 30 olsun 32 olsun 36 olsun diye. Hafta sonları doktorum izin verse de eve gitsem diye gözünün içine bakardım. Ne günlerdi Allah büyük. O yüzden hep dua ederim anneler bebeklerine sağlıkla kavuşsun diye. Sürekli konuşuyordum bebeğimle sen çok güçlüsün, beni bırakma, beraber her şeyi atlatıcaz, geçicek bunlar, vs vs diye. Çok dua ettim ve hep olumlu düşündüm bebeğim etkilenmesin diye. Doğduktan sonra 1 hafta yoğun bakımda kaldı ama şuanda hiç bir şeyi yok çok şükür. Hep konuşun onlarla ve iyi düşünün iyi olsunGözün aydın inşallah ikizler annesine katılırsın sende.Buarada erken doğum vs gibi mi zorluk yaşadın.Hepimizin en büyük korkusu şuan o da
Herkes ağrılarıma çok erken diyip sinirlerimle oynuyor sanki zorla ağrı çıkarıyoruz ikiz hamileyi gerçekten ikiz hamile anlarEvet en başından bu yana doktorum içebilirsin dedi ama 2 tane fazla mı olur diye düşündüm.İki gündür duramıyorum içmeden.
Bana doktorum bile dedi tek gebelik gibi olmaz agri batma fazlaca olur diye. Mesela nefes darligi yasiyorum diyorum daha erken diyolar yav yasiyorum napayimHerkes ağrılarıma çok erken diyip sinirlerimle oynuyor sanki zorla ağrı çıkarıyoruz ikiz hamileyi gerçekten ikiz hamile anlar
Şu günleri görmek için dahi nelerle mücadele ettiğimizi önce allah sonra biz biliriz canım...Yavrularımız sağlıklı olsun vaktinde doğsunlar da haftalar çabuk geçiyo ağrılar sızılar hafif gelir bize.Sen takma kimseyi boşver.Herkes ağrılarıma çok erken diyip sinirlerimle oynuyor sanki zorla ağrı çıkarıyoruz ikiz hamileyi gerçekten ikiz hamile anlar
Aynen öyle sırtım ağırıyor diyorum daha dur ne oldu ki diyorlarBana doktorum bile dedi tek gebelik gibi olmaz agri batma fazlaca olur diye. Mesela nefes darligi yasiyorum diyorum daha erken diyolar yav yasiyorum napayim
Ayy yok takmam öyle kolay kolay da ama bu sefer diyorum acaba bi sıkıntı mı var niye sancım oluyor ay niye battı demek ki normal değil diye stres oluyorumŞu günleri görmek için dahi nelerle mücadele ettiğimizi önce allah sonra biz biliriz canım...Yavrularımız sağlıklı olsun vaktinde doğsunlar da haftalar çabuk geçiyo ağrılar sızılar hafif gelir bize.Sen takma kimseyi boşver.
Her bunye bir degil ki belki ben cok hassasim hemen etkileniyorum aynen daha dur ne ki diyolarAynen öyle sırtım ağırıyor diyorum daha dur ne oldu ki diyorlarsanki herkes öyle olmak zorunda benim bi de ablamda hamile karşılaştırma oluyor abartıyormuşum gibi davranıyorlar