2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ben çok inanmıyorum çünkü ultrason unda etkileri var. Kanama kramp vs bunlar olduğunda tabiki sık kontrol gerekir. Ama şimdi biri geriden geliyor diye benim yada doktorun yapabileceği birşey var mı yok. Ben zaten midemin kaldırdığı max düzeyde yiyorum, hareketlerime dikkat ediyorum. Elimden gelen bu ama aksi durumda istirahat gerekli olursa doktor söyler zaten Aralıktan sonra sıklaştıracağız kontrolleri . Biz 2 doktorla başladık bu işe, daha sonra ultrason konusunu açınca 2 doktorda hak verdi 1,5 ay yeterli olur dediler yani çok yanlış birşey olsa yada ters giden birşey olsa izin vermezlerdi heralde
slm arkadslar bnde 12 haftada yim tup bebekle ikizlere hepimiz sag salim alalim kucağınıza ins allahim bn bugun gittim ultrason bakti hast kit bitmişti yaptiramadim pendik kartal e.a hast gitmistim.ozelde ne kadar acaba ikili test fiyatlari bba ense kalınlığı ii dedi burun kemigi ike ilgili bissy demedi bn bilmedigim icin sornadim tabi. adatip gidiyorum sizler nereye gidiyorsunuz anadolu yakasi ii bir dr önerebilecek varmi medipol esra nur tola nasil?

Benim de 9.haftada kanamam.oldu. o günden itibaren heyet raporluyum. Hic gitmedim. Rapor verirse rahat edersin riske atmamis olursun.
Şimdilik okulların durumuna göre hareket edicem canım. Çünkü hamileler uzaktan çalışacak gibi bişey dendi doğruysa zaten gitmem gerek kalmaz ama yanlışsa bende heyet alırım büyük ihtimal 😬

Amin inşallah hayırlısıysa olsun. Evet canım 19 haftalıkken doğum sancılarım başladı ve hiç bir sebep yokken. nst cihazıyla ayrılmaz olmuştuk artık. Aylarca hastanede yattım günde onlarca ilaç veriyorlardı. Sonunda sağlıkla doğdu ama hep gün sayardım hafta sayardım 24 haftalık olsun, 28 haftalık olsun, 30 olsun 32 olsun 36 olsun diye. Hafta sonları doktorum izin verse de eve gitsem diye gözünün içine bakardım. Ne günlerdi Allah büyük. O yüzden hep dua ederim anneler bebeklerine sağlıkla kavuşsun diye. Sürekli konuşuyordum bebeğimle sen çok güçlüsün, beni bırakma, beraber her şeyi atlatıcaz, geçicek bunlar, vs vs diye. Çok dua ettim ve hep olumlu düşündüm bebeğim etkilenmesin diye. Doğduktan sonra 1 hafta yoğun bakımda kaldı ama şuanda hiç bir şeyi yok çok şükür. Hep konuşun onlarla ve iyi düşünün iyi olsun :KK200:
Allah bebeginizisize bagislamis, insallah bizlerde kucagimiza alabiliriz. Nasil bir sanci oluyor 19. Haftada yasadiginizi soylediginiz?

Ayy aynisini ben de dusunup endiseleniyorum 😂
hic endiselenmeyin, o uyusukluklar bende de oluyor ara sira, kasilma degil onlar,mutlaka hissedersiniz farkli birsey oldugunu rahminiz kasildiginda. kasilma oldugunda karninizin bir yerinde aniden olusan bir toplanma, sıkısma hissi, sertlesme ve disardan bakinca o bolgede gozle gorulebilen bir sislik oluyor, sanki bebek icerde toplanmis top gibi olmus gibi. agri, sanci hissetmiyorsunuz o sirada ama tuhaf, rahatsiz edici bir his. sonra o sıkısma saniyeler icinde gevsiyor ve normale donuyor. normalde 26.haftadan itibaren arasira olan boyle kasilmalar yalanci kasilmalarmis, rahmin doguma hazirlik icin yalanci kasilmalariymis, ama 1 saat icinde 4ten fazla olursa hemen hastaneye basvurmak gerekirmis.

slm arkadslar bnde 12 haftada yim tup bebekle ikizlere hepimiz sag salim alalim kucağınıza ins allahim bn bugun gittim ultrason bakti hast kit bitmişti yaptiramadim pendik kartal e.a hast gitmistim.ozelde ne kadar acaba ikili test fiyatlari bba ense kalınlığı ii dedi burun kemigi ike ilgili bissy demedi bn bilmedigim icin sornadim tabi. adatip gidiyorum sizler nereye gidiyorsunuz anadolu yakasi ii bir dr önerebilecek varmi medipol esra nur tola nasil?
İkizler de ikili test vs doğru cikmiyo.Fetal DNA testi yaptırdık çoğumuz yurtdışına giden.Ben kendi tüp bebek doktoruma İzmir'e gidiyorum

hic endiselenmeyin, o uyusukluklar bende de oluyor ara sira, kasilma degil onlar,mutlaka hissedersiniz farkli birsey oldugunu rahminiz kasildiginda. kasilma oldugunda karninizin bir yerinde aniden olusan bir toplanma, sıkısma hissi, sertlesme ve disardan bakinca o bolgede gozle gorulebilen bir sislik oluyor, sanki bebek icerde toplanmis top gibi olmus gibi. agri, sanci hissetmiyorsunuz o sirada ama tuhaf, rahatsiz edici bir his. sonra o sıkısma saniyeler icinde gevsiyor ve normale donuyor. normalde 26.haftadan itibaren arasira olan boyle kasilmalar yalanci kasilmalarmis, rahmin doguma hazirlik icin yalanci kasilmalariymis, ama 1 saat icinde 4ten fazla olursa hemen hastaneye basvurmak gerekirmis.
Bunu ogrendigim iyi oldu canim daha dikkatli olurum bu konuda cok tesekkurler 🤗 cocugun var belliki tecrubeli bir anne yazisi olmus cunku 😘

Bunu ogrendigim iyi oldu canim daha dikkatli olurum bu konuda cok tesekkurler 🤗 cocugun var belliki tecrubeli bir anne yazisi olmus cunku 😘
😘😘5 yasinda bir kizim var canim, kismetse 2 erkek kardesi geliyor simdi de. ama aslina bakarsan kizimdaki hamileligim hic yokmus gibi oyle rahat gecmis ki ben degerini bilememisim:))40+3e kadar bekledik kizimi gelmedi, erken dogum riski,kasilma sanci acilma olmadan, sezeryanla dogdu, biraksak hic niyeti de yoktu galiba gelmeye. ama bu sefer cok daha zor hersey, her belirti daha daha yogun, sirtim belim agrisindan, midem hala ara ara bulantisindan ve gece yanmalarindan birakmiyor pesimi:KK43:(kizimda 32.haftaya kadar kasa kuyrugu hic eksik olmayan bir magazada kasiyerlik yapan ben, simdi oturdugum yerden offlaya ahhlaya zor kalkiyorum:))
bu anlattigim kasilmayi da gecen hafta 2 kere yasadim, ilk kez basima geldi benim de,bu nedir boyle bebek takla atiyor icimde galiba diye dusunmustum ama kontrolde doktor onlar kasilma dikkatle takip et dedi. rahmimizin buyuklugu tek gebeliklerden 2-3 hafta ilerde olurmus, o yuzden bu kasilmalari daha erken hissetmeye baslarmisiz.

Anlattıgınız gibi benim ara ara öyle oluyo bebek bi yere toplanıyo orası sivriliyo böyle bi kaç dakika içinde geçiyo kasılma omu oluyomus hiç söylemedim doktora bebeğin hareketi sandım

Anlattıgınız gibi benim ara ara öyle oluyo bebek bi yere toplanıyo orası sivriliyo böyle bi kaç dakika içinde geçiyo kasılma omu oluyomus hiç söylemedim doktora bebeğin hareketi sandım
ben de bebek takla atiyor icimde dönüyor zannetmistim ama o kasilma dedi doktor, ben de sasirdim tedirgin de oldum bir yandan. hatta sonradan da dusundum kasilma olsa karnimin her yerinde hissetmez miydim neden tek bir noktada oluyor diye. soramadim bunu ama cikmistim coktan doktorun yanindan.

X