canim nankörlük diye düşünme, kolay degil 1 degil 2 cana ilk yuva olmusuz. kolay degil, hic kolay degil biliyorum ama az daha sabir. hepimiz zorlandik, kimimiz hala zorlaniyor ama sonsuza kadar degil, kalan haftalarin sayili bak. 8 aydir 1 gun bile rahat vermeyen midem 1 gunde iyilesti canim, ne yanma ne bulanti hicbirsey kalmadi.ama oyle uzaklasmisim ki tatlidan, hamur işinden, çikolatadan oyle korkmusum ki, yemek icimden bile gelmiyor simdi, en sevdigim sey soguk sut icmek oldu, aliskanlik yapmis:)) 3-4 gune dikislerin acisi nerdeyse tamamen iyilesti, yuzustu bile yatabiliyorum bak ben artik:))gececek hepsi, sabret, sayılı hafta kadar zamanin kaldi, guclu kal sen de. ayni bedende ne kadar seninle kalirlarsa o kadar iyi, zaten zamani geldiginde istesen de tutamayacaksin icinde.sabret,diyebilecegim tek şey bu, tekmelerini sev, hıçkırıklarını sev, mucizen gerceklesmeden doya doya sev ikisini de,sıkıntılari bir yana birakip. cunku birkac hafta icinde hepsi sadece bir anı olarak kalacak icinde. cok cok opuyorum seni