2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Hımm anladım cnm benimde çok ağrılarım oluyo masada yemek yiyemiyorum sırtımın ağrısına 😭
Aynen öyle canım yatıyorum ağırıyor oturuyorum yine aynı ne yapacağım bilmiyorum zaten kasıklarımın ağrısı korkutuyor beni doktor sıkıntı yok dedi ama niye ağırıyor o zaman onu da bi anlamıyorum

Doktorunuz birşey diyor mu benim doktorum normal diyor ama dayanamıyorum bazen bu ağrılara
en son 24. haftadaydim gittigimde, kasilmalara dikkat etmemi soylemisti, agrilar icin de parol alabilirsin normaldir agrilarin, rahmin tekil gebelikten birkac hafta buyuk demisti. bir sonraki kontrole de haftaya randevu bulabildim,evet dayanilamayacak gibi oluyor yatsan dinmiyor otursan dinmiyor, bi rahat pozisyon yok, kivranip duruyorum ben de.

en son 24. haftadaydim gittigimde, kasilmalara dikkat etmemi soylemisti, agrilar icin de parol alabilirsin normaldir agrilarin, rahmin tekil gebelikten birkac hafta buyuk demisti. bir sonraki kontrole de haftaya randevu bulabildim,evet dayanilamayacak gibi oluyor yatsan dinmiyor otursan dinmiyor, bi rahat pozisyon yok, kivranip duruyorum ben de.
Sizin haftanız iyi maşallah ben 25 e yeni başlıyorum 27 de gideceğim ciğer geliştirici iğne yapacak her ihtimale karşı

Sizin haftanız iyi maşallah ben 25 e yeni başlıyorum 27 de gideceğim ciğer geliştirici iğne yapacak her ihtimale karşı
27.haftaya girince progestana tekrar baslamami soylemisti doktorum ama igne icin birsey dememisti, belki de haftaya gittigimde soyleyecek bana da. erkenden yapilmasi daha iyi olur bence ama, ben de gidince bir sorayim soylemezse.

Kızlar nerelerdesiniz nasıl durumlar
İyiyiz canım sen nasılsın yat kalk Uzan dinlen öyle idare ediyorum evde bel ağrılarım artti benimde sanırım artık agirlasiyoruz.☺️
Benim kızlar çok hareketli alt tarafıma vurmaya başladılar korkuyorum onlar vurdukça içim tuhaf oluyo.Sen nasıl oldun?

İyiyiz canım sen nasılsın yat kalk Uzan dinlen öyle idare ediyorum evde bel ağrılarım artti benimde sanırım artık agirlasiyoruz.☺️
Benim kızlar çok hareketli alt tarafıma vurmaya başladılar korkuyorum onlar vurdukça içim tuhaf oluyo.Sen nasıl oldun?
Benimde aynı ağrılar devam canım bi yukarı çıksalar zaten bi alt bi üst sağ sol her yerden vuruyorlar 😊

Nolcak bu kasılmalar ya oturup ayaklarımı uzattığımda hemen kasılıyo hep yatmak zorundayım 😭
gittikce sıklaşıyor evet, yatinca da ayri bi iskence, bir de hep sola yatacaksin deyip duruyor doktor her gittigimde, ama sola yatinca da agrilar bir yana, midem agzima geliyor feci bir yanma oluyor, sag tarafa donunce midem biraz daha rahat ama bu sefer de kaburgalarim daha cok kivrandiriyor, rahat bi yolunu bulamadim ben de daha😢😢

Benimde aynı ağrılar devam canım bi yukarı çıksalar zaten bi alt bi üst sağ sol her yerden vuruyorlar 😊
İnşallah sagsalim kavusalim da ağrılar geçici ciddi bişey olmasın yeter ki.🙏
Aynen alt üst her türlü geziniyolar ☺️
Gece de bazen uyanıyorum hareketlerine karnıma sarılıp seviyorum kizlarimi.
Onları verene binlerce şükür.🤲🏻

X