- Konu Sahibi incikartanesi
- #2.141
Ben de ağrılarla devam ediyorum arada serum alıyorum hafifliyor ama sürekli ağrı varİyiyiz bazen çok kasılma oluyo korkutuyo beni sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ağrılarla devam ediyorum arada serum alıyorum hafifliyor ama sürekli ağrı varİyiyiz bazen çok kasılma oluyo korkutuyo beni sen nasılsın
Nolcak bu kasılmalar ya oturup ayaklarımı uzattığımda hemen kasılıyo hep yatmak zorundayımbenim de kasilmalarim artti nerdeyse her gun hissediyorum, sislik yine bir noktada ama o sıkışmayi karnimin komple sag tarafinda hissetmeye basladim. sirtimin da sagi fena
Maşallah canım sağlıkla devam etsin inşallahİyiyiz canım evden çalışıyorum bir sorun yok şükür. Her sabah acaba bir yerim ağrıyor mu diye kalkıyorum Çok şükür bir sorun yok şimdilik cuma ayrıntılım var heyecanlıyım
Ne serumu alıyosunBen de ağrılarla devam ediyorum arada serum alıyorum hafifliyor ama sürekli ağrı var
Doktorunuz birşey diyor mu benim doktorum normal diyor ama dayanamıyorum bazen bu ağrılarabenim de kasilmalarim artti nerdeyse her gun hissediyorum, sislik yine bir noktada ama o sıkışmayi karnimin komple sag tarafinda hissetmeye basladim. sirtimin da sagi fena
Boş serum bazen parol ekliyorlar ama vücutta sıvı artışı olduğu için rahatlıyorumNe serumu alıyosun
Hımm anladım cnm benimde çok ağrılarım oluyo masada yemek yiyemiyorum sırtımın ağrısınaBoş serum bazen parol ekliyorlar ama vücutta sıvı artışı olduğu için rahatlıyorum
Aynen öyle canım yatıyorum ağırıyor oturuyorum yine aynı ne yapacağım bilmiyorum zaten kasıklarımın ağrısı korkutuyor beni doktor sıkıntı yok dedi ama niye ağırıyor o zaman onu da bi anlamıyorumHımm anladım cnm benimde çok ağrılarım oluyo masada yemek yiyemiyorum sırtımın ağrısına
en son 24. haftadaydim gittigimde, kasilmalara dikkat etmemi soylemisti, agrilar icin de parol alabilirsin normaldir agrilarin, rahmin tekil gebelikten birkac hafta buyuk demisti. bir sonraki kontrole de haftaya randevu bulabildim,evet dayanilamayacak gibi oluyor yatsan dinmiyor otursan dinmiyor, bi rahat pozisyon yok, kivranip duruyorum ben de.Doktorunuz birşey diyor mu benim doktorum normal diyor ama dayanamıyorum bazen bu ağrılara
Ben almıştım tamamen olmasa da yine de rahat ediyor insan birazHamile yastığı aldım yarın gelecek inşallah faydası olur
Sizin haftanız iyi maşallah ben 25 e yeni başlıyorum 27 de gideceğim ciğer geliştirici iğne yapacak her ihtimale karşıen son 24. haftadaydim gittigimde, kasilmalara dikkat etmemi soylemisti, agrilar icin de parol alabilirsin normaldir agrilarin, rahmin tekil gebelikten birkac hafta buyuk demisti. bir sonraki kontrole de haftaya randevu bulabildim,evet dayanilamayacak gibi oluyor yatsan dinmiyor otursan dinmiyor, bi rahat pozisyon yok, kivranip duruyorum ben de.
27.haftaya girince progestana tekrar baslamami soylemisti doktorum ama igne icin birsey dememisti, belki de haftaya gittigimde soyleyecek bana da. erkenden yapilmasi daha iyi olur bence ama, ben de gidince bir sorayim soylemezse.Sizin haftanız iyi maşallah ben 25 e yeni başlıyorum 27 de gideceğim ciğer geliştirici iğne yapacak her ihtimale karşı
İyiyiz canım sen nasılsın yat kalk Uzan dinlen öyle idare ediyorum evde bel ağrılarım artti benimde sanırım artık agirlasiyoruz.Kızlar nerelerdesiniz nasıl durumlar
Beni geçen acilde bağladılar 20 çıktı serum verdiler 0 5 arası gitti geldi progestanı 2 ye çıkardıKizlar bol bol dinlenip yatmamiz gerek su tuketimine dikkat et diyor doktorum. Nstye baglandiniz mi hic sanci cikiyor mu
Benimde aynı ağrılar devam canım bi yukarı çıksalar zaten bi alt bi üst sağ sol her yerden vuruyorlarİyiyiz canım sen nasılsın yat kalk Uzan dinlen öyle idare ediyorum evde bel ağrılarım artti benimde sanırım artık agirlasiyoruz.
Benim kızlar çok hareketli alt tarafıma vurmaya başladılar korkuyorum onlar vurdukça içim tuhaf oluyo.Sen nasıl oldun?
gittikce sıklaşıyor evet, yatinca da ayri bi iskence, bir de hep sola yatacaksin deyip duruyor doktor her gittigimde, ama sola yatinca da agrilar bir yana, midem agzima geliyor feci bir yanma oluyor, sag tarafa donunce midem biraz daha rahat ama bu sefer de kaburgalarim daha cok kivrandiriyor, rahat bi yolunu bulamadim ben de dahaNolcak bu kasılmalar ya oturup ayaklarımı uzattığımda hemen kasılıyo hep yatmak zorundayım
İnşallah sagsalim kavusalim da ağrılar geçici ciddi bişey olmasın yeter ki.Benimde aynı ağrılar devam canım bi yukarı çıksalar zaten bi alt bi üst sağ sol her yerden vuruyorlar
Biraz zor da olsa gececek bu topikte bebeklerin gaz problemlerini konuscaz insallahBeni geçen acilde bağladılar 20 çıktı serum verdiler 0 5 arası gitti geldi progestanı 2 ye çıkardı