- 1 Şubat 2021
- 8
- 9
- 16
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım batın 27 ocakmış senin ne durumdasınSelam kızlar.
Ben beklemedeyim bu hafta bitsin diye bekliyorum![]()
Selam canım ne yaptın değerlendirdin miBenim test bugün siliklesmis ama esim yanaşmıyor
Hadi İnşallah canım costuralim burayı![]()
Canım ben 27 ocakta öylesine ovulasyon testi yaptım yumurtlama yakaladım yani adet zamanımda yumurtlamam oldu o yüzden adetim gecikti şuan beklemedeyim bakalım yumurtlamanın üstünden bi 10-12 gün geçsin belki bi test yaparım eğer adet olmazsamSelam canım batın 27 ocakmış senin ne durumdasın![]()
Aksam yapma dicem de sen coktan degerlendirmissindir yetisemedimAz önce yaptığım ovu testi pik yapmış herhalde yarına kadar catlama olur. Bu sabahı degerlendirdim. Akşami da değerlendirmeyi düşünüyorum arkadaslar inşallah tutar![]()
Al benden de o kadar canımyoğun bi gündü kızlar yazamadım bu gece değerlendiricem inşallahh
10 şubat
Selam canım test yap heleSelam kızlar.
Ben beklemedeyim bu hafta bitsin diye bekliyorum![]()
Sen de bizdensin desene canım batin da yaklaşmış var mı belirtilerKızlar ben 6 aydır deniyorum ovulasyon testiyle ama olmuyo hafta sonu yumurtamamdı değerlendik ama bakalım allah isteyen herkese nasip etsin ilk zamanlar hemen olur diyoduk nerdeeeee
Evet canım yetisemedinAksam yapma dicem de sen coktan degerlendirmissindir yetisemedim
Al benden de o kadar canım
Selam canım test yap hele
Sen de bizdensin desene canım batin da yaklaşmış var mı belirtiler
Aksam yapma dicem de sen coktan degerlendirmissindir yetisemedim
Al benden de o kadar canım
Selam canım test yap hele
Sen de bizdensin desene canım batin da yaklaşmış var mı belirtiler
Ne zamandır istiyorsunuz canıngünaydın kızlar
dün bence pikin ilk günüydü benim testlerde her zaman pik 2 gün sürer bugünde devam ettiğini düşünürsek yarın çatlama günü dün akşamı yüzüstü şeklinde değerlendirdim bir yarın akşamı da o şekilde değerlendiricem zaten geç yumurtladığım içinde bat tarihim baya ileri attı bakalım neler olacak![]()
7. aydayız canım sizNe zamandır istiyorsunuz canın
Biz seninle ayniydik canım benimki bu sabah çatlamış test yaptım seninki de muhtemelen bugün çatlargünaydın kızlar
dün bence pikin ilk günüydü benim testlerde her zaman pik 2 gün sürer bugünde devam ettiğini düşünürsek yarın çatlama günü dün akşamı yüzüstü şeklinde değerlendirdim bir yarın akşamı da o şekilde değerlendiricem zaten geç yumurtladığım içinde bat tarihim baya ileri attı bakalım neler olacak![]()
ben dün öyle değerlendirdim canım bakalım bugün annemde kalıcam değerlendiremem ama yarın değerlendiricem zaten olduysa dünküyle olur muhtemelenBiz seninle ayniydik canım benimki bu sabah çatlamış test yaptım seninki de muhtemelen bugün çatlarbugün de diz dirsek pozisyonunda deneyeceğim yine ayaklar havada bekleriz artık
![]()
6. Ayım7. aydayız canım siz
Ayrıca ara ara hafif baş ağrılarım oluyor acaba regli belirtisi mi gebelik mi bide 2 gündür aklıma hep şeftali geliyor ne alakaysaKızlar benim son 6 gün bata dungece uyurken midem bulandı ve uykudan kalkıp istifra ettim ve kasık ve bel ağrım bacaklarıma vurdu sizce nedir bu
Valla kuzum reglyle gebelik belirtisi birbirine cok yakin oldugundan ayirt etmesi cok zor olurmus bilemedim insallah gebelik vardirAyrıca ara ara hafif baş ağrılarım oluyor acaba regli belirtisi mi gebelik mi bide 2 gündür aklıma hep şeftali geliyor ne alakaysa
Anladım canım inşallah olmazsın ve hamilesindirCanım ben 27 ocakta öylesine ovulasyon testi yaptım yumurtlama yakaladım yani adet zamanımda yumurtlamam oldu o yüzden adetim gecikti şuan beklemedeyim bakalım yumurtlamanın üstünden bi 10-12 gün geçsin belki bi test yaparım eğer adet olmazsam![]()