- 20 Ocak 2021
- 122
- 138
- 23
İnşallah canımAnladım canım inşallah olmazsın ve hamilesindir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımAnladım canım inşallah olmazsın ve hamilesindir![]()
Aynen öyle yapalım canımmİnşallah canımhamile olursam hepinize dua edicem burda, hamilelerin duası kabul olurmuş derler
o yüzden aramızda ilk hamile kalan kim olursa dua etsin bol bol
![]()
kuzum pik günü değerlendirdin yine oda bir şeyMerhaba canlarım annemlerdeyim pek bakamıyorum nasılsınız ballar biz degerlendirmedik o yüzden beni pas gecin inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum![]()
Yok bebişim o gün de kaldı dedim siliklesince degerlendirelim o da eşime kizdim kaldıkuzum pik günü değerlendirdin yine oda bir şey![]()
Kız ben kavgalı oldugum halde barıştım günler kaçmasın diyeYok bebişim o gün de kaldı dedim siliklesince degerlendirelim o da eşime kizdim kaldı![]()
Hadi ya bir günde bile olabilirdi. Keşke fırsat olaymışMerhaba canlarım annemlerdeyim pek bakamıyorum nasılsınız ballar biz degerlendirmedik o yüzden beni pas gecin inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum![]()
Senin yumurtan çatladı mi canım ne yaptın? Ben bugünü de değerlendirip birakacam artıkkuzum pik günü değerlendirdin yine oda bir şey![]()
Genelde herkesde. Böyle bir belirti oluyormuş canımm sankii hamilesinKızlar bugun bende pembe bi akıntı gibi bişey geldi sağ taraftada batma var bazen içimde his var bu sefer oldu sanki![]()
Ayy inşallahGenelde herkesde. Böyle bir belirti oluyormuş canımm sankii hamilesinne zaman adet tarihin
Valla canım gönül isterdi ki ben de barisayim ama çok sinir oldumKız ben kavgalı oldugum halde barıştım günler kaçmasın diye![]()
Aman canim 3 yıldır olmadi şimdi mi olacaktıHadi ya bir günde bile olabilirdi. Keşke fırsat olaymış![]()
Canım test yaptın mı, bu arada konuyu guncelleyemedim batini eklerim şimdiKızlar bugun bende pembe bi akıntı gibi bişey geldi sağ taraftada batma var bazen içimde his var bu sefer oldu sanki![]()
Hadi İnşallah kuzumBenim bata son 5 kaldı kizlar bakalim bu sefer tuttmu mu
Canım iyi akşamlar benim bugün sabah kırmızı kanamam geldi avuç içi yarısı kadar sonra kahverengiye dondu hala kahverengi kanamam lekelenme gibi yarın doktora gideceğim bakalım, inşallah kimyasal değildir
Canimm test yapmış mıydın belki yerleşme dir ay güzel haberler ver bizeCanım iyi akşamlar benim bugün sabah kırmızı kanamam geldi avuç içi yarısı kadar sonra kahverengiye dondu hala kahverengi kanamam lekelenme gibi yarın doktora gideceğim bakalım, inşallah kimyasal değildir![]()
Kuzum evet bu sabah da yaptım silik çıktı , 3 gündür hep silik zaten degerimde 12 çıkmıştı dün yarın tekrar gideceğim inşallah hepimize umut olsun, hepimiz yavrularımıza kavusalim inşallahCanimm test yapmış mıydın belki yerleşme dir ay güzel haberler ver bize![]()
Kuzum testim olmadigi icin bilemiyorum catladi mi ama bence bugun catlamistir bugunu degerlendirmeye calisicam misafirler giderseSenin yumurtan çatladı mi canım ne yaptın? Ben bugünü de değerlendirip birakacam artık
İnsaallah canomm , kimyasal değildir merak etme bebisin yerlesiyordurKuzum evet bu sabah da yaptım silik çıktı , 3 gündür hep silik zaten degerimde 12 çıkmıştı dün yarın tekrar gideceğim inşallah hepimize umut olsun, hepimiz yavrularımıza kavusalim inşallah![]()
Ah kuzum inşallahİnsaallah canomm , kimyasal değildir merak etme bebisin yerlesiyordur![]()