- 24 Şubat 2021
- 98
- 124
- 26
süpriz gibi birşey oldu kuzum 1 ay felan korunmadık allah nasip etti yani acelemiz yoktu ama bi baktık biizmle :) şimdi dünyanın en mutlu insanlarıyız inşallah sağlıkla kucağımıza da almak nasip olurSürpriz gebelik miydi? Önceden neden başlamadın?
Buldum buldum. Iyi iyi çok güzel olmuş. Karından bile gözükür inşallah.Yaaa bn dayanamadım kan verdim adet 1 gün gecikti760 çıkmış senin hesap tutmadı
hemen başla canım vitaminlerde önemli sağlıkla büyüsünsüpriz gibi birşey oldu kuzum 1 ay felan korunmadık allah nasip etti yani acelemiz yoktu ama bi baktık biizmle :) şimdi dünyanın en mutlu insanlarıyız inşallah sağlıkla kucağımıza da almak nasip olur
3 ay önceden başlayın derler nöral tüp kusurlarını engeller. Yanlış anlama yazıyorum böyle detay detay bilmeyen varsa öğrensin diye.süpriz gibi birşey oldu kuzum 1 ay felan korunmadık allah nasip etti yani acelemiz yoktu ama bi baktık biizmle :) şimdi dünyanın en mutlu insanlarıyız inşallah sağlıkla kucağımıza da almak nasip olur
Bn düşündüğüm için 3 ay önceden başladım hatta 6 ay önceden bile öneriyorlar3 ay önceden başlayın derler nöral tüp kusurlarını engeller. Yanlış anlama yazıyorum böyle detay detay bilmeyen varsa öğrensin diye.
Valla ben de çok uzun zamandır kullanıyorum bi ara bıktım bıraktım yine başladım. 2019 ocaktan beri bebek istiyorum ben. Çok uğraştım.Bn düşündüğüm için 3 ay önceden başladım hatta 6 ay önceden bile öneriyorlar
Rabbim sağlıcakla kucağına Almayıda nasip etsin kimsenin çabası boşa çıkmasınValla ben de çok uzun zamandır kullanıyorum bi ara bıktım bıraktım yine başladım. 2019 ocaktan beri bebek istiyorum ben. Çok uğraştım.
Amin canım hepimizin inşallah.Rabbim sağlıcakla kucağına Almayıda nasip etsin kimsenin çabası boşa çıkmasın
Sonra ki testi kaçıncı gün yaptırdınBat 6 gün 47.70 tiönemli olan düzenli artış . Yalnız bunuda ben dıyorum forum forum. Gezıp beta değerleri soran ben
Bu bahsettiğin olay ne canım? Tam anlayamadım
Kuzum zaten devlet karşılamıyor dedi bana doktor, eczaneden bir tane al başla hemen bencekızlar ben şuan hiç bi vitamin felan kullanmıyorum folik asit felan doktora gidince yazınca alıcam siz kendiniz aldınız mı doktor mu yazdı mervee sen kullanıyomusun
GünaydınlaarrGünaydııın
Ben napim sali aksam 6 daAyyy bn Pazartesiye kadar nasıl beklim hayırlı haberlerle gelin hatunlar
Mervis ben de baslamamistim doktora sordum ne zaman hamislkk olacagi belli olmadigi icin biliyorsun az cok sureci doktor simdi gerek yok dedi hamisligimi ogrendigim gun basladimSürpriz gebelik miydi? Önceden neden başlamadın?
Hadi bakalım içini ferah tutBen napim sali aksam 6 daher sabah korkuyla uyaniyorum dun inanilmaz kasik agrim vardi sanki cok acik kahve cok cok acik ama akinti geldi gibi gece sacma sapan ruyalar gordum sabah kalktim gebelik testi yaptim oh sukur cift cizgi falan oldum
Ben de oksapar kullanıyorum. Yarın inşallah kese için gidicem corasprin de ekleyecek o zaman.
Nasıl gerek yok der ilginç. Bir ton doktora gitim. Hepsi çok önemli dedi hep.Mervis ben de baslamamistim doktora sordum ne zaman hamislkk olacagi belli olmadigi icin biliyorsun az cok sureci doktor simdi gerek yok dedi hamisligimi ogrendigim gun basladim
Mervis ben de baslamamistim doktora sordum ne zaman hamislkk olacagi belli olmadigi icin biliyorsun az cok sureci doktor simdi gerek yok dedi hamisligimiSürpriz gebelik miydi? Önceden neden başlamadın?
Evwt canim ben sali gunu kan testinde ogrenmistim ama ondan sonra korku sardi beni dun birdwn kuvvetli hapsurdum ay birsey oldu mu ki falan rabbim hepimizin saglikla kucagina almayi nasip etsinHadi bakalım içini ferah tuthayırlısıyla olsun malum hormonlar psikoloji değişken
Hiç takma ya sonuçta bilinemiyor ne zaman döllendiği. Sağlıkla ilerlesin inşallah.Aynen bende oksapar kullaniyorum, benimkine üstten baktı keseyi gördü ama çok küçük dedi; büyük ihtimal geç döllenme dedi biraz onu taktım bende
Nebilim kuzucum insallah gec kalmamisimdirNasıl gerek yok der ilginç. Bir ton doktora gitim. Hepsi çok önemli dedi hep.