2021 Aralık Anneleri

Bu arada arkadaşlar sizlere bir bilgi vereyim.. Benim oğlumun doğum zamanı olan forum grubumuzda sorun olmuştu çünkü bu, bilmeyen sonradan öğrenen çok olduğu için karışmıştı ortalık

Burada forum içine eklenen bütün fotoğraflar google görsellerde aratınca çıkıyordu. nick ile kadınlar kulubu diye yazınca kişinin buraya eklediği her şey orada çıkıyordu. Bu sorun düzeltildi mi bilmiyorum aradan 7-8 yıl geçti tabi ama o zamanlar göbiş fotoğrafları, şiş ayak fotoğrafları, bebekler doğduktan sonra birbirimize göstermek için bebişleri de ekleyen olmuştu. Bunların hepsi google görsellerde çıkıyor ve silinmiyordu. Sadece site sahibi silebiliyordu, o da “hangi birini sileceğiz” demiş kendince haklıydı uğraşmamıştı. Bir arkadaş tesadüfen farketmişti. Sonra da tepki olarak forumda yazışmaları bırakmıştı herkes.

Aklıma geldi yolun başındayız daha söyleyeyim dedim. Eklediğiniz fotoğraflara dikkat Google’da çıkmasını istemediğiniz şeyleri buraya da eklemeyin yani

Iyi yaptın cano yeniler için.

Benım gıbı hiç birsey yıyemeyıp ne yıyecegım dıye kara kara düşünenlere selam olsun ne yuyorsunuz arkadaşlar gerçekten zor durumdayım kusmam yok ama neyı görsem miğdem bulanıyor .. zeytin hariç

ALLAH yardimcin olsun canim benim gececek insallah tuzlu seyler ye aynen peynir ekmek cubuk leblebi

Şuan onlardan ibaretim ekmek zeytin peynir . Kızıma hamileyken yumurta yoğurt süt cogu şeyı yıyordum. Bir tek tavuk yıyemedım Bunda gerçekten aklım almıyor bir Yandan da vicdan azabı çekıyorum.

Tuzlu şeyler de tansiyon çıkarır aman dikkat.

Şuan onlardan ibaretim ekmek zeytin peynir . Kızıma hamileyken yumurta yoğurt süt cogu şeyı yıyordum. Bir tek tavuk yıyemedım Bunda gerçekten aklım almıyor bir Yandan da vicdan azabı çekıyorum.
Dr ilaç bişi önermedi mi

Regenesis diye bır vitamın. İçiyorum bulantılara ılk aylarda normal dedıler

Geleceğimi görüyorum sanki. Tuzlu şeyler de mi mideni bulandiriyor peki?

Kızlar selam eğer gebeliğim devam ederse inşallah bende aralıkta doğururum İnşallahhhhhhhhh

Hepimizin aklının köşesinde aynı endişe ama diğer yandan da çoooook mutluyuz heyecanlıyız. Allah’ım inşallah sağlıkla devamını getirebilmemizi nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…