Iyi yaptın cano yeniler için.Bu arada arkadaşlar sizlere bir bilgi vereyim.. Benim oğlumun doğum zamanı olan forum grubumuzda sorun olmuştu çünkü bu, bilmeyen sonradan öğrenen çok olduğu için karışmıştı ortalık
Burada forum içine eklenen bütün fotoğraflar google görsellerde aratınca çıkıyordu. nick ile kadınlar kulubu diye yazınca kişinin buraya eklediği her şey orada çıkıyordu. Bu sorun düzeltildi mi bilmiyorum aradan 7-8 yıl geçti tabi ama o zamanlar göbiş fotoğrafları, şiş ayak fotoğrafları, bebekler doğduktan sonra birbirimize göstermek için bebişleri de ekleyen olmuştu. Bunların hepsi google görsellerde çıkıyor ve silinmiyordu. Sadece site sahibi silebiliyordu, o da “hangi birini sileceğiz” demiş kendince haklıydı uğraşmamıştı. Bir arkadaş tesadüfen farketmişti. Sonra da tepki olarak forumda yazışmaları bırakmıştı herkes.
Aklıma geldi yolun başındayız daha söyleyeyim dedim. Eklediğiniz fotoğraflara dikkat
Google’da çıkmasını istemediğiniz şeyleri buraya da eklemeyin yani
Tebrik ederim kanda da guzel sonuc alacaksin insallahAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah 2 yıl bekledim ne zor her ay bu stresi yaşamak. Hoş şimdi de ayrı bir stres sardı içimi ama olsun
İnşallah hayırlı haberler ile gelirimTebrik ederim kanda da guzel sonuc alacaksin insallah
ALLAH yardimcin olsun canim benim gececek insallah tuzlu seyler ye aynen peynir ekmek cubuk leblebiBenım gıbı hiç birsey yıyemeyıp ne yıyecegım dıye kara kara düşünenlere selam olsun ne yuyorsunuz arkadaşlar gerçekten zor durumdayım kusmam yok ama neyı görsem miğdem bulanıyor .. zeytin hariç
Tuzlu şeyler de tansiyon çıkarır aman dikkat.Benım gıbı hiç birsey yıyemeyıp ne yıyecegım dıye kara kara düşünenlere selam olsun ne yuyorsunuz arkadaşlar gerçekten zor durumdayım kusmam yok ama neyı görsem miğdem bulanıyor .. zeytin hariç
Dr ilaç bişi önermedi miŞuan onlardan ibaretim ekmek zeytin peynir . Kızıma hamileyken yumurta yoğurt süt cogu şeyı yıyordum. Bir tek tavuk yıyemedım Bunda gerçekten aklım almıyor bir Yandan da vicdan azabı çekıyorum.
Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap ne iyi geliyorsa onu ye maalesef ilk aylar oluyor dua et 9 ay sürmesin.Regenemisis diye bır vitamın. İçiyorum bulantılara ılk aylarda normal dedıler
Geleceğimi görüyorum sanki. Tuzlu şeyler de mi mideni bulandiriyor peki?Benım gıbı hiç birsey yıyemeyıp ne yıyecegım dıye kara kara düşünenlere selam olsun ne yuyorsunuz arkadaşlar gerçekten zor durumdayım kusmam yok ama neyı görsem miğdem bulanıyor .. zeytin hariç
İnşallah9 ay sürmez inşellah ya
Allah yardımcın olsun. İnşallah çabucak geçer gider .9 ay sürmez inşellah ya
İnş basına gelmez ya gerçekten zorGeleceğimi görüyorum sanki. Tuzlu şeyler de mi mideni bulandiriyor peki?
İnşallah
AminAllah yardımcın olsun. İnşallah çabucak geçer gider .
Insallah ben her gun cikariyorsm bide ama 4 ayda bitti senin de bitcek insallah,)9 ay sürmez inşellah ya
Kızlar selam eğer gebeliğim devam ederse inşallah bende aralıkta doğururumİnşallahhhhhhhhh
Hiç öyle şeyler düşünmüyoruz ki.Kızlar selam eğer gebeliğim devam ederse inşallah bende aralıkta doğururumİnşallahhhhhhhhh