2021 Aralık Anneleri

Valla bende sabredemiyorum aslında içim içime sığmıyor

Erken tespit testi değil de, normal idrar testinde de çıktı mı pozitif? O ucuz olanlardan? Onda da çıktıysa direk git doktora bence

Bence gerek yok regl beklemeye. Kan verin 2 gün sonra tekrar verip degerin artışına bakın.

Haklısın. İnsan özellikle kendi yaşayınca bir çaba uğraş sarfedip , işin içine bizzat girince daha iyi anlıyor. Bu her konuda böyledir gerçi. Hiç öyle kız nasıl olabilir bir yolu var mıdır bilmem ne diye bir araştırmaya bir uğraşa girmedim. Allah ne verirse kabulum kesinlikle. Benimki dilimde işte sadece

Ayyy bnde o vajinal ultrasondan tırsıyorum daha öncekinde hiç bakılmadı genel muayeneler hariç sen baya sabırsızmışsın

Ayyy bnde o vajinal ultrasondan tırsıyorum daha öncekinde hiç bakılmadı genel muayeneler hariç sen baya sabırsızmışsın

Aslında çok sabırsızımdır o doğru ama alttan bakılmasının sabırsızlığımla ilgisi yok Doktorum öyle tercih ediyor. Vajinal her şey daha net daha çabuk daha düzgün görüldüğü için. Hamilelik harici normal kontrollerimde de hep alttan bakılıyor yani.

En son spiral çıkarttım genel muayeneler de bile tırsıyordum. bari bunda göbüş olsun rahatlık olur diye öyle düşünüyorum

Aşk olsun alttan bakılması için kim sabırsızlanırki

Erken tespit testi değil de, normal idrar testinde de çıktı mı pozitif? O ucuz olanlardan? Onda da çıktıysa direk git doktora bence
Onlardan yoktu alayım bugün yarın da onu yaparım alıştık zaten her ay her ay

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 2 yıl bekledim ne zor her ay bu stresi yaşamak. Hoş şimdi de ayrı bir stres sardı içimi ama olsun
Amin sağlıklı hayırlı evlat olsun bence kan vermelisin

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 2 yıl bekledim ne zor her ay bu stresi yaşamak. Hoş şimdi de ayrı bir stres sardı içimi ama olsun
Hayırlı olsun. Stres yapmak yok, evham yok, sabır var, pozitif düşünce var. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…