Yakın tarih sayılır benim ondan aklımda hepBen ilkinde neyi ne zaman yaptım, neyi ne zaman duydum hiiiiiiiiiiç hatırlamıyorum yaaa sanki hiç yaşamamışım gibi çok garip
Şimdi bana burdadenebilir ama benim birazcık dişim ağrıyo.
Yakın tarih sayılır benim ondan aklımda hepama 6 hafta dolduktan sonra duyulur bence ya geç döllenme falan değilse duyulsun yani rahatlayalım
Yoktu. Eşim diyo ki psikolojini bozma.AaaaNiye ağrıyor ki canım? Var mıydı bi sorunun?
Eveeeet yaaa di mi? Bir an önce gelsin Allah’ım lütfeeeen lütfeeeen
Yoktu. Eşim diyo ki psikolojini bozma.Bu kadar erken kalsiyumum bitiriliyor olamaz bence de.
Kesinlikle.O listeye adını yazdırmak bile apayrı bi heyecan
Amin amin aminnn.Ay inşallah o günler tez gelir. Ve sonra bir sürü çok güzel gelişmeler yaşarız burda.
Benim de kaç gündür akşamları bacaklarım ağrıyor. Normalde son üç ayda olurmuş bacak ağrısı. Doktora soracağım o güne kadar kesilmezse. Hayır yani üst bacak da değil, resmen kaval kemiklerim ağrıyor sanki ama enteresan kısmı sadece akşamları olması.Yoktu. Eşim diyo ki psikolojini bozma.Bu kadar erken kalsiyumum bitiriliyor olamaz bence de.
Niye be bacım sevmiyon mu?
Hayır.Herkes avakado yiyo mu?
Ya çok benzer gidiyoz senleBenim de kaç gündür akşamları bacaklarım ağrıyor. Normalde son üç ayda olurmuş bacak ağrısı. Doktora soracağım o güne kadar kesilmezse. Hayır yani üst bacak da değil, resmen kaval kemiklerim ağrıyor sanki ama enteresan kısmı sadece akşamları olması.
Nideeen? Bana çok faydali ye dedi herkes.Hayır.
Şifa diyollahayııııır
Nideeen? Bana çok faydali ye dedi herkes.
Şifa diyolla
Acaba 7-8 aylığız da farkında mı değiliz biz ya?Ya çok benzer gidiyoz senle
O zaman ben 4 aylıkken 1 tüp bebek denemesi yaptım negatif aldım.Acaba 7-8 aylığız da farkında mı değiliz biz ya?Hani var ya karın ağrısıyla hastaneye gitti meğer hamileymiş doğum sancisiymis haberleri.