Sen kalp atışını yakında duyacaksın o zaman kız
Bence duyarsın ya. O kadar geç duyulmuyo ki.aaah keşke bir an önce duysam da rahatlasam Allah’ım.. benim tahminimce daha 2 hafta var, hatta belki 3geçen hafta perşembe gittim ilk kontrole. İkincisi bu cumartesi.
Valla ben ilkinde 5+3 te karından ultrasonla keseyi 6+3tede kalp atışını duymuştum bundada o zamanlarda gidicem ama günleeeer geçmiyoorrrSen kalp atışını yakında duyacaksın o zaman kız
Bence duyarsın ya. O kadar geç duyulmuyo ki.
Ay evet yaa.Ay biri duysun sırayla biz de duyalim hadiiiii
Aaa evet bu cumartesi duymayabilirsin galiba ama duyabilirsin de. Ya internette 5+0dan sonra duyulduğu yazıyor o nasıl oluyor ki? Niye gercek hayatta olmuyor?aaah keşke bir an önce duysam da rahatlasam Allah’ım.. benim tahminimce daha 2 hafta var, hatta belki 3geçen hafta perşembe gittim ilk kontrole. İkincisi bu cumartesi.
Valla ben ilkinde 5+3 te karından ultrasonla keseyi 6+3tede kalp atışını duymuştum bundada o zamanlarda gidicem ama günleeeer geçmiyoorrr
Aaa evet bu cumartesi duymayabilirsin galiba ama duyabilirsin de. Ya internette 5+0dan sonra duyulduğu yazıyor o nasıl oluyor ki? Niye gercek hayatta olmuyor?
Inşallah kalp de duyarsın. Bence 5bin üzeri değerle bebek görünüyo kalp de o dolaylarda sanki ya. Işte bu kısma tam hakim değilim. Hamile kalınca öğrenirim diye kenara atmışım.doktor bu cumartesi bebeği görme ihtimalimiz var dedi. O da ihtimaldaha anca bebeği görürsek kısmetse, kalp atışı sonra. Aaaay bilmiyorum şu süreç biraz stresli benim için. Bakalım
Doğumda bütün bilgi sifirlaniyormus.Ben ilkinde neyi ne zaman yaptım, neyi ne zaman duydum hiiiiiiiiiiç hatırlamıyorum yaaa sanki hiç yaşamamışım gibi çok garip
Al benden de o kadar. Gebeligimi öğrenince dörtnala giden zaman birden yavaşladı.Valla ben ilkinde 5+3 te karından ultrasonla keseyi 6+3tede kalp atışını duymuştum bundada o zamanlarda gidicem ama günleeeer geçmiyoorrr
Anladim canim bu surecte sen bizden 1 0 ondesin o zamanSon adet tarihine bakarsak 3+5 miş dr daha gitmedim Pazartesi inşallah
Inşallah kalp de duyarsın. Bence 5bin üzeri değerle bebek görünüyo kalp de o dolaylarda sanki ya. Işte bu kısma tam hakim değilim. Hamile kalınca öğrenirim diye kenara atmışım.
Desene bn o yüzden hiç bişi hatırlamıyorumDoğumda bütün bilgi sifirlaniyormus.Ne değişik olurdu. Ama normal ya üstünden zaman geçmiş.
Al benden deBenim ikinci deneyim yine de unuttum ya kız
Kacinci haftada görmüş oldunuzSelam hanımlar kesemizi gördük iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktor inşallah sağlıkla görürüz
Ben hazırım duyun gelin yazacağım inşallah.merve ben de varım aslında ama şuan sessizce takip edenlerdenim . Yazılanları okudum da hayrlsıyla kalp atışını duyayım bende yazdrcam adımıı ❤
Yazmaktan yorulacaksin. Merveee beni de yaz diye geleceğiz arka arkaya.Ben hazırım duyun gelin yazacağım inşallah.
Yazmaktan yorulacaksin. Merveee beni de yaz diye geleceğiz arka arkaya.
Ay inşallah o günler tez gelir. Ve sonra bir sürü çok güzel gelişmeler yaşarız burda.Yazmaktan yorulacaksin. Merveee beni de yaz diye geleceğiz arka arkaya.