2021 Aralık Anneleri

aaah keşke bir an önce duysam da rahatlasam Allah’ım.. benim tahminimce daha 2 hafta var, hatta belki 3 geçen hafta perşembe gittim ilk kontrole. İkincisi bu cumartesi.
Bence duyarsın ya. O kadar geç duyulmuyo ki.

Ay biri duysun sırayla biz de duyalim hadiiiii
Ay evet yaa.
aaah keşke bir an önce duysam da rahatlasam Allah’ım.. benim tahminimce daha 2 hafta var, hatta belki 3 geçen hafta perşembe gittim ilk kontrole. İkincisi bu cumartesi.
Aaa evet bu cumartesi duymayabilirsin galiba ama duyabilirsin de. Ya internette 5+0dan sonra duyulduğu yazıyor o nasıl oluyor ki? Niye gercek hayatta olmuyor?

doktor bu cumartesi bebeği görme ihtimalimiz var dedi. O da ihtimal daha anca bebeği görürsek kısmetse, kalp atışı sonra. Aaaay bilmiyorum şu süreç biraz stresli benim için. Bakalım
Inşallah kalp de duyarsın. Bence 5bin üzeri değerle bebek görünüyo kalp de o dolaylarda sanki ya. Işte bu kısma tam hakim değilim. Hamile kalınca öğrenirim diye kenara atmışım.

Inşallah kalp de duyarsın. Bence 5bin üzeri değerle bebek görünüyo kalp de o dolaylarda sanki ya. Işte bu kısma tam hakim değilim. Hamile kalınca öğrenirim diye kenara atmışım.

Benim ikinci deneyim yine de unuttum ya kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…