- 12 Ocak 2021
- 4.479
- 18.271
- 158
- 30
bizimde öyleydi zamanla durmaya başladı özellikle bulaşık makinesinin başındayken kendinden geçiyor ne kadar durduğunun farkında bile olmuyorMaşallah onaBugün ilk kez 5-6 saniye elini bırakıp durdu Bizimki de. Ben durdurmaya çalışınca hemen yere yumuşak iniş yapıyor hiç durmaya hevesi yok tembelimin
En güzeli stressizErken kutladık evde pek bişey yapmadım bi pasta aldık 1 yaş balonu birde öyle yaptık
Bulasik makinesinin kapağında su damlacıkları oluyor dizini falan ıslatıyor diye onu görünce hemen kapatıyorum zamanla yarışarak boşaliyor makine ama denemeye değerbizimde öyleydi zamanla durmaya başladı özellikle bulaşık makinesinin başındayken kendinden geçiyor ne kadar durduğunun farkında bile olmuyor
2 Aralık olacaktı acil sezeryan olunca 30 Kasım olduEn güzeli stressizBiz de aile arasında kutlayacağız. Benim kardeşler annemler falan kendi kalabalığımız oluyor. Yakın olunca birlikte yapılıyor hersey.
2 Aralık mıydı prensesin doğum günü yanlış mı hatırlıyorum
Bulasik makinesinin kapağında su damlacıkları oluyor dizini falan ıslatıyor diye onu görünce hemen kapatıyorum zamanla yarışarak boşaliyor makine ama denemeye değer
Dene dene kırılacakları geriye koyda fıydırmasın yereBulasik makinesinin kapağında su damlacıkları oluyor dizini falan ıslatıyor diye onu görünce hemen kapatıyorum zamanla yarışarak boşaliyor makine ama denemeye değer
Bende 30 kasım doğar belki diye bekledim evlilik yıldönümümüz ama 2 aralığı seçti2 Aralık olacaktı acil sezeryan olunca 30 Kasım oldu
2 günlük kaldı
Yaa geçen sene bu zamanlar gün sayıyorduk
Bende 30 kasım doğar belki diye bekledim evlilik yıldönümümüz ama 2 aralığı seçti
Ben hala bu zamanlar motorla geziyodum eşimle koca göbekle annem en sonunda kızmıştı
Ay ne hediyesi biz iki öküz evlendik öyle hediyeleşmelerimiz yokturhediye diye mi
Bnde son ana kadar geziyordum o yüzden bı koz bu kadar geziyor diyorum
Bebeyi o güne getirip kızAy ne hediyesi biz iki öküz evlendik öyle hediyeleşmelerimiz yoktur
Bizimkide gezmekçi valla bence suçun kaynağını bulduk
İşte o kadar bile düşünmem yani cocuğun doğum günü bahanesiyle bizde kutlamış oluruz belki her sene yıldönümü diye düşündüm ama nasip değilmişBebeyi o güne getirip kızhediye mabında dedim
Bencede başka açıklaması yok
Yine güzelce bi konuşayım olmadi pedagog ya da psikiyatrist çünkü kafama çok taktimKıskanması normal canım tatlı dille konuşup uyar eğer baş edemiyorsan bi pedagogla görüştür o gerekli şeyleri söyle
Bizimde bugün doğum günü kendi aramızda bi pasta kesecem zaten dogalgaz yeni cekildi bi odada oturuyorz ev soguk cocugu giydiremem bile.sonra kayinvalidemlere gittigimde biseyler yaparım.Erken kutladık evde pek bişey yapmadım bi pasta aldık 1 yaş balonu birde öyle yaptık
Heee siz sayiyordunuz benim 1 ayım vardı daha2 Aralık olacaktı acil sezeryan olunca 30 Kasım oldu
2 günlük kaldı
Nice mutlu yaşları olsun inşallahBizimde bugün doğum günü kendi aramızda bi pasta kesecem zaten dogalgaz yeni cekildi bi odada oturuyorz ev soguk cocugu giydiremem bile.sonra kayinvalidemlere gittigimde biseyler yaparım.
Cok tesekkur ederim İnşallah hepsi sağlıkla büyüsünNice mutlu yaşları olsun inşallah
Nice yaşları olsunBizimde bugün doğum günü kendi aramızda bi pasta kesecem zaten dogalgaz yeni cekildi bi odada oturuyorz ev soguk cocugu giydiremem bile.sonra kayinvalidemlere gittigimde biseyler yaparım.
Bu arada cidden son 1 yıl çabuk mu geçti yoksa geçmek bilmedi mi kararsızım2 Aralık olacaktı acil sezeryan olunca 30 Kasım oldu
2 günlük kaldı
Bnım kızm dokuz aylık az bıraz farkerktettım poponun ıç kısmında kalıyor bıını bolgesı degıl yanı doktora gıdemedım daha sız ne yaptınızUzgun yaziyor uyelik iptali falan degil ya galiba banlanma sekli degismis..neyse en iyisi konulari kapatmak galiba..elimden geldigi kadar aciklamaya calistim ama olmadi..kizlar size bir sey sorayim bebeklerinizin genital bolgesinde tuylenme gozlemleyen var mi? @asabiyimben5 esinden hic boyle bisey duydun mu? Bizimkinde hafif olmus biraz arastirinca şok oldum fikriniz var mi
Benim ikinci bebeğimde geliyor ona saklıyorum. Allah yardımcı olsun ama burada pek bu tarz destekler yapmak tercih edilmiyor herkes anonim olduğu için.Merhabalar sizden ricam var 1 aylık oğlum var bebisleriniz giymiş olduğu yazlık kışlık kıyafetlerini verebilir misiniz ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?