- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
Dün daha anca kalp atışını duyabildim çünkü hastaneye kaç kez gittim bi giremedim muayeneye. 9 hafta dolunca anca nasip oldu
Benim oğluma da kız diyorlarZaten gören paşa nasılda büyümüş diyorlar
Bnde kız diyince çok pardon diyip gülüyorlar.
1 aydır yürüyor konuşma olarak baba dede anne anneanne abla ablanın adı gel,çiş,su ,mama adda bunları söylüyor ama yatıp kalkıp baba diyorHiç diş yok valla
Senin kız baştan beri gelişim basamaklarını koşarak atlıyordumaşallah prensese
İdil baya baya konuşuyor anne baba dede anneanne abla abiş ver al attım Allah Allah kapat aç amin bay bay gel gel diyor bunlar aklıma gelenler daha fazlası da var
Hareket olarak bir bir gel gel baybay öpücük atma hayır demek istediğinde kafayı sağa sola sallama istediği şeyleri eliyle gösterme öp deyince öpme var
Saç ağız göz burun el ayak sorduğunda gösteriyor
İşte bizimki fiziksel olarak tembel çıktı
Hadi gözünaydın düşmeden ilerlesin1 aydır yürüyor konuşma olarak baba dede anne anneanne abla ablanın adı gel,çiş,su ,mama adda bunları söylüyor ama yatıp kalkıp baba diyorÇok bozuluyorum sabah baba diye uyaniyor
Ah bu bebeler1 aydır yürüyor konuşma olarak baba dede anne anneanne abla ablanın adı gel,çiş,su ,mama adda bunları söylüyor ama yatıp kalkıp baba diyorÇok bozuluyorum sabah baba diye uyaniyor
Geçen dedim Bnde baba olmak istiyorumAh bu bebeleranalar baksın büyütsün onlar baba baba desin
Bizde yeni yeni komutları uyguluyor suyu getir diyorum bunu ver diyorumBizimki ayakta duruyor uzun süre,parmakları şık şık yapmaya çalışıyorbay bay, çıplak neresi olursa öpüyor meme,cıs,dur,hayır kafa sallaması,alkış,çirkin ol diyince mimik yapıyor,pisi pisi,hav hav,gel,git,dede bu kadardı sanırım ne zaman yürüyecek bilmiyorum kendini hemen yere atıp emekliyor ayakta dururken iki gıdım yer için
Valla büyüdüler ya geçen sene bu zamanlar gün sayardıkBizde yeni yeni komutları uyguluyor suyu getir diyorum bunu ver diyorumyapmaya çalışıyor
Ben balon aldım süsleyecek kadar bir de rahat edecegi renklere uygun gömlek ve pantolon aldımAy ay ay doğdular büyüdüler de yaşları bile geldi
Valla görünüşte 1 sene geçti ama sanki 3-4 sene geçmiş gibi öyle geçmedi zamanhep kendimi 1 yaşına odaklamıştım 1 yaşından sonra rahatlayacağım diye. Şimdi de öyle böyle bir sene geçirdik bi sene daha geçirsek rahatlarız herhalde demeye başladım
Doğum günü için kıyafetler, bir de ufak tefek süsler bakmaya başladım. Sizler neler düşünüyorsunuz, fikir verebilir misiniz
Bizimki az biraz yiyor ama yine de büyümüyor. Doktora söyledim ufak şunları şunları yiyecek dedi sadeceEk gida berbat gidiyor bir yasina geldi ve hiç büyümüyor artık sinirlerim alt üst oldu
Ağzında bişeyler geveliyor Bizimki de bariz kelimesi yok sayılır. Bana ade diyor. Dede deyince tekrarlıyor. Geh diyor. Baba da dedi bi iki kez. Baybay, gel gel yapma, öpücük atma yapmıyor çok da uğraşıyorumKızlaaaar buralar çok ıssız kalmışeskiden ne güzeldik her detayı konuşuyorduk
Neler yapıyorsunuz
Bizde hala diş yok, yürümüyor sadece sıralıyor çoğu zaman parmak ucunda
Konuşmaya başladık duyduğu her sesi benzeterek söylüyor
Sizlerde gelişimler nasıl,
Doğum günü kutluyor musunuz
Yemin et6 aylıkken konaktan çok dökülme olmuştu tepede sıfıra vurdum kısa hala
Pembe giyiyor yine erkek mi diyorlar
Ya bu bakıp kaçmaları yok muHadi gözünaydın düşmeden ilerlesin
Ufff bnm ki hiç konuşmuyor ama dün abiyle bi kavga ediyordu bağrış çağrış
Hanım kızım yanlış bişey yaptığında bn farkedince alabildiğine kaçıyor bnden
Maşallah onaBizimki ayakta duruyor uzun süre,parmakları şık şık yapmaya çalışıyorbay bay, çıplak neresi olursa öpüyor meme,cıs,dur,hayır kafa sallaması,alkış,çirkin ol diyince mimik yapıyor,pisi pisi,hav hav,gel,git,dede bu kadardı sanırım ne zaman yürüyecek bilmiyorum kendini hemen yere atıp emekliyor ayakta dururken iki gıdım yer için
Bitter benim kızla seninki aynı aşırı hareketli kostur kostur kaciyo özellikle suc isleyince bi de arsizlasti onceden hıiii deyince aglardi simdi hic takmiyoHemde ne zorçoğunlukta kucağımda
Evet ya bizde çok geç fark ettik. 1,5 ay önce bıyık bölgesi kesildi düştü tv ünitesine çaptı hala izi gitmedi.
Durmuyor ki pat küt dalıyor
Valla erkek sanıyorlar. Eşim bi gün fena dalacakBen balon aldım süsleyecek kadar bir de rahat edecegi renklere uygun gömlek ve pantolon aldımBir iki süs daha alacağım denk getirince. Bizim daha var ayin sonuna inşallah
Bizimki az biraz yiyor ama yine de büyümüyor. Doktora söyledim ufak şunları şunları yiyecek dedi sadeceTahlilleri de normal çıkıyor şaşırdım kaldım
Ağzında bişeyler geveliyor Bizimki de bariz kelimesi yok sayılır. Bana ade diyor. Dede deyince tekrarlıyor. Geh diyor. Baba da dedi bi iki kez. Baybay, gel gel yapma, öpücük atma yapmıyor çok da uğraşıyorumAlkışı daha yeni yeni yapmaya başladı. Taklit edemiyor desem istediği şeyi güzel taklit ediyor. Yüz mimiklerini falan güzel taklit ediyor mesela. Bir de ben robot süpürgeyi saklamak için artık önüne koltuk çektim. Onun da arkasına girmeye çalışıyor. Kirlentle kapadım. Ablası bi yolunu gösterdi mesela hemen kapıyor öyle şeyleri. Nerde dağıtacak şey var orda Bizimki. Bide bana bakıp özellikle gösteriyor sipam
Yemin et
Ya bu bakıp kaçmaları yok mu
Maşallah onaBugün ilk kez 5-6 saniye elini bırakıp durdu Bizimki de. Ben durdurmaya çalışınca hemen yere yumuşak iniş yapıyor hiç durmaya hevesi yok tembelimin
Kıskanması normal canım tatlı dille konuşup uyar eğer baş edemiyorsan bi pedagogla görüştür o gerekli şeyleri söyleDoğum gününü evde bi pasta kesecem sonra eşim ailesinde daha büyük kutlayacakmis kayinvalidem hasta ona da değişiklik olur.kizlar kafama takılan konu benim büyük oğlumda tik başladı gozunu cok kirpiyor sanırım miniği kıskanıyor kafama çok takıyorum içine mi atti niye boyle oldu çok uzuluyorum dusunmekten bi hal oldum ne yapacam bilmiyorum
Sizin doğum günü gelmiş bile. Yapacak mısın bişeylerKıskanması normal canım tatlı dille konuşup uyar eğer baş edemiyorsan bi pedagogla görüştür o gerekli şeyleri söyle
Erken kutladık evde pek bişey yapmadım bi pasta aldık 1 yaş balonu birde öyle yaptıkSizin doğum günü gelmiş bile. Yapacak mısın bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?