- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Çok geçmiş olsun kuzuyaKöpek dişlerini es geçip azı dişlerini çıkaran miniş hanım
3-4 gün hastaydık ateş 40 sanırım dişle birleştiği için öyle olduk
1 hafta uykusuz geçti bizim ağlama krizleri de cabası inşallah siz hafif geçirinÇok geçmiş olsun kuzuyaAzı da zor olur ya kıyamam ona
Bizimki de yine salya akıtıyor sürekli, şüphe ediyorum ben de. Ama bakıtmıyor. Keşke bu kadar mızmızlık üstüne çıkarmış olsa da kurtulsak
Yanlış olmuş yaView Discovery Box Kapsül Saklama Kutusu | Nespresso Türkiye
Nespresso dünyası ve çok çeşitli kahve çeşitleri, bu mat görünümlü ve siyah kaplamalı kapsül dispenserde sizi bekliyor. Satın almak için şimdi tıkla!www.nespresso.com
G Gokyuzu_kadar
tepkileri çok şükür normalOhooo benimki çöp toplayıcı hiç okuma onları tepkileri normalse günlük hayatta okuyupta kendini darlama
Konuşamasa bile iletişim kuruyoruz çok şükürHoşgeldin Rapunzel
O sadece tekerlek oynamayla olmuyor endişe etme. Gözünün içine bakıyorsa az buçuk seni anlıyorsa cok kurcalama
Bizimki de kapıyı yumrukluyor
Sessizce gidiyorum görmeden gidip geleyim diye, radarı mi var anlamıyorum sipanin
Ben daha hiç olmadım ve sanki karnımda bisey kıpırdıyor çıldırmak üzereyimKordon bağlandı benim ama yine de en baştan beri içimde bir korku hep. Bayagi bebek kıpırtısı gibi
Ne zaman test yapsam emin olduğum için alıp yapmıştım o yüzden test yapmaya da korkuyorum. Bakalım varsa doğunca haberimiz olur
Üzerine düşeni yapmışsın artık ailesi bilir ne diceksin ki yanlış anlamaya müsaitler. Keşke üzerine düşselerde ardında birşey cıkmasa ama demekki kötü ihtimal korkutmuyor.Kızlar selam bir olayı sizlere anlatmak istedim htta geçtiğimiz aylarda buraya konu açmıştım. Karşı komşumun torunu var şu an 28 aylık kız hep annesinde yakın evi o yüzden sık görüşüyoruz torununun hiç bir kelimesi yok anne baba gel git , komut almıyor, göz teması çok nadir misal kucağıma alıp seviyorum gözlerini kaçırıyor ismine bakmıyor , oyun kurmuyor işaret etmiyor yani kim görse anlar bence. Bebeğin konuşmadığından yakındıklarında konuyu açtım bir doktora gösterin diye annes bana tavır almıştı. Şimdi kontrol için sağlık ocağına gitmişler oradaki hemşireler pedagoga gösterin demiş buda sağlık ocağındaki dr göstermiş dr normal bir şey yok bazı çocuklar geç konuşur demiş şimdi o doktora inanıyorlar bende dedim sağlık ocağındaki doktorlar anlamazki oğlumun ateşi çıktığında götürmüştüm bir şey yok demişti akşamına 39 oldu ateşi acile gittik boğaz enf olmuştu. Velhasıl kelam çocuklar bu kadar mı değersiz ücretsiz devlet hastanesine randevu almak çok mu zor anlamıyorum diyceksiniz derdi seni mi gerdi ama çok etkilendim çocuktan bir de annesi bağırıyor tv telefon hep açık kızın hiç mimiği yok kıyamıyorum rüyalarıma bile girdi
Evet 2 kez uyardım ama sorunun sadece konuşmaması olduğuna inanmışlar inşallah ilerde sorun yaşamazlarÜzerine düşeni yapmışsın artık ailesi bilir ne diceksin ki yanlış anlamaya müsaitler. Keşke üzerine düşselerde ardında birşey cıkmasa ama demekki kötü ihtimal korkutmuyor.
Sadece 3 ay emzirebildiğim için bişey diyemiyorumBende birşey sorucam emzirmekten açıkçası yoruldum artık oğlum beni ne zaman görse ki görme sıklığını tahmin edersiniz çünkü çalışmıyorum evdeyim sürekli emmek istiyor ya delircem karnı tok oluyor yine meme 15 gündür falan böyle gündüz yaptığımız tek şey emişmek bazen 15 dkda bir şaka gibi yarım saat 1 saatte bir neden böyle cok yoruldum ya mememin ucu sızlıyor artık.
Hassas olmak lazım zaten biz burada hep birbirimizle kıyaslamalar yapıyoruz ve normal ilerleyişte gidiyor hepimizin gelişimi ama geciken bir durum olsa hemen koşarız doktora.Evet 2 kez uyardım ama sorunun sadece konuşmaması olduğuna inanmışlar inşallah ilerde sorun yaşamazlarAnne olduktan sonra çok çocuklara karşı çok hassas oldum
Bende memem çürüdüğü için artık deliriyorumSadece 3 ay emzirebildiğim için bişey diyemiyorum
Atak haftası olabilir bizde ara ara öyleyiz artık gelip tişörtümü açıyor istediğini belli ediyorBende birşey sorucam emzirmekten açıkçası yoruldum artık oğlum beni ne zaman görse ki görme sıklığını tahmin edersiniz çünkü çalışmıyorum evdeyim sürekli emmek istiyor ya delircem karnı tok oluyor yine meme 15 gündür falan böyle gündüz yaptığımız tek şey emişmek bazen 15 dkda bir şaka gibi yarım saat 1 saatte bir neden böyle cok yoruldum ya mememin ucu sızlıyor artık.
Gümüş kapak kullanmışmıydınn ben emzirirken ve sağım yaptığım sürece gümüş kapağı hiç çıkadmadım meme ucum hiç yara olmamıştıHassas olmak lazım zaten biz burada hep birbirimizle kıyaslamalar yapıyoruz ve normal ilerleyişte gidiyor hepimizin gelişimi ama geciken bir durum olsa hemen koşarız doktora.
Bende memem çürüdüğü için artık deliriyorum
Evet açıyor yataktaysam yanıma yatıyor pozisyon alıyor ama bu kadar sık olması yani şaka gibi karnı tok eminim 10 dk sonra üstümde yine.Atak haftası olabilir bizde ara ara öyleyiz artık gelip tişörtümü açıyor istediğini belli ediyor
Hiç kullanmadım ihtiyaçta olmadı ama şimdi çok sık emdiği için bide ayağa kalkıyor sağa sola çekiyor bide bazen bilerek yapmıyor ama ısırarak alıyor ondan sızlıyor büyüdü azalcak diyorum dahada artıyor isteğiGümüş kapak kullanmışmıydınn ben emzirirken ve sağım yaptığım sürece gümüş kapağı hiç çıkadmadım meme ucum hiç yara olmamıştı
Bizimki de emiyor ama çok düşkün değil hatta bazen bi yere gidiyoruz emmek istemiyor ama gece sömürüyor bizim kiBende birşey sorucam emzirmekten açıkçası yoruldum artık oğlum beni ne zaman görse ki görme sıklığını tahmin edersiniz çünkü çalışmıyorum evdeyim sürekli emmek istiyor ya delircem karnı tok oluyor yine meme 15 gündür falan böyle gündüz yaptığımız tek şey emişmek bazen 15 dkda bir şaka gibi yarım saat 1 saatte bir neden böyle cok yoruldum ya mememin ucu sızlıyor artık.
Canım sen elinden geleni yapmışsın bazıları evet umursamıyor bende çok pimprikliyim mesela öyle bişey olsa Allah korusun devleti bırak özellere bile giderdim yani inş geç kalmazlar bazı şeylereEvet 2 kez uyardım ama sorunun sadece konuşmaması olduğuna inanmışlar inşallah ilerde sorun yaşamazlarAnne olduktan sonra çok çocuklara karşı çok hassas oldum
Memnun kaldım ama bedeni tam olmadı bana bir beden küçük alın benceMerhaba dogum sonrasi nedefit korseden memnun kaldınız mı ben de almayı düşünüyorum da
Geceyi kestim ben sabah 6dan sonra vermeye başlıyorum. Tüm gün emiyor resmen cok zor böyle diş patlatmış bugün bakalım azalcak mı emmesi yoksa aynı devam mıBizimki de emiyor ama çok düşkün değil hatta bazen bi yere gidiyoruz emmek istemiyor ama gece sömürüyor bizim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?