- 12 Ocak 2021
- 4.480
- 18.290
- 158
- 30
Üstüne gördün sen sen ben biliyimyok yav bişi olmadı arkadaş arıyorsun yanına dr gittin mi
Spiral yok da eşim korunuyor adet olur olmaz taktiracam ama ya ben bu kıza 4. Ayda kaldım bunda boyle bisey olursa şok geçiririmEğer spiralle olursa bnde şok olurum
Benim bir oğlum var bide kızım oldu çok şükür valla 3u asla düşünmüyordum inşallah değilimdirAslında oldu ammağğ senin haberin yokkk benim varrr
Keşke bende adet olmasaydimHoşgeldin Rapunzel
O sadece tekerlek oynamayla olmuyor endişe etme. Gözünün içine bakıyorsa az buçuk seni anlıyorsa cok kurcalama
Bizimki de kapıyı yumrukluyor
Sessizce gidiyorum görmeden gidip geleyim diye, radarı mi var anlamıyorum sipanin
Ben daha hiç olmadım ve sanki karnımda bisey kıpırdıyor çıldırmak üzereyimKordon bağlandı benim ama yine de en baştan beri içimde bir korku hep. Bayagi bebek kıpırtısı gibi
Ne zaman test yapsam emin olduğum için alıp yapmıştım o yüzden test yapmaya da korkuyorum. Bakalım varsa doğunca haberimiz olur
İkiz olabülürÜstüne gördün sen sen ben biliyimçarşamba gidiyorum ne var ne yok öğrencez bide ikiz diyomuş ayyy düşünürken bayıldım
Neden oluyor acaba kıpırtılarBen regl konusunda seni yalnız bıraktım 3 gün önce oldum hala devam ediyor.Pet falan dayandiramadim.O kipirtilqr bende de vardı ama ben emindim çünkü koca ile ev arkadaşı mofundayix.Benimde tüpler bağlı ama Allah ol derse olur.
Kaç aydır hamile miyim diyorum dimiŞimdiye doğardı ya
Ufff tuvalete dalıyor zaten çoğunluk tutuyorum uyuyunca koşuyorum
Bnmkinin odalarda beni bi araması vardirek mutfağa gidiyor orda yoksam lavabo sonra diğer odaları arıyor. Geçen beni bulunca sevinçten bi atladı üstüme
Aaa nedenKeşke bende adet olmasaydim♀
Yoktur yoktur içini rahat tutNeden oluyor acaba kıpırtılaronun dışında hamile gibi hissetmiyorum kendimi ama bayağı bebek hareketi gibi Tüpler bağlı, emziriyorum ve ekstra bisey daha var ona rağmen olursa mucize olur ona da Rabbimden der kaderimize boyun ederiz napalım
Evet işte Allah isterse olur o yüzden risk her daim4 çocuk deyince yalnız benden önce eşim evi terk etme modunu açıyor bu konudan konusturmuyor bana
Kaç aydır hamile miyim diyorum dimiOlmaz inşallah yani olmamalı
Bizimki de banyoya daliyor her fırsatta kapısı tutmuyor oranınNe varsa akşam karanlık falan da dinlemiyor. Bir de ne bulursa sallama olayı var. Üst komşunun torunu ses yapıyor diye kızıyordum bizimki çıktı şimdi gece gündüz duvara bisey vuruyor. Dolap kapaklarını açıp kapatıyor. Kızım böyle değildi erkek çocuk cidden yaramaz oluyor he
Yaaa zaten anneler nerde olur mutfaktan baskaNe tatlilar ama dimi cok masumlar Bazen benim yanimdan geciyor baska yerde ariyor bizimki de.. Ben burdayim ne ariyorsun diyorum kostur kostur geliyor gulerek
Aaa nedenBen de keşke olsam da şüpheden kurtulsam diyorum.
Herkes bitterin ağzından damlyan balları yakalasınİkiz olabülür
Sonra premses olacak o annesi bak gör senYoktur yoktur içini rahat tut
Hemde nasıl varya
Bizimki de herşeyi atıyor güya kız ama hiç
Değil gibi erkek gibi yaşıyor
Bence adetin başlamamasi demek yumurtlamanin olmaması demek diye düşünüyorumNeden oluyor acaba kıpırtılaronun dışında hamile gibi hissetmiyorum kendimi ama bayağı bebek hareketi gibi Tüpler bağlı, emziriyorum ve ekstra bisey daha var ona rağmen olursa mucize olur ona da Rabbimden der kaderimize boyun ederiz napalım
Evet işte Allah isterse olur o yüzden risk her daim4 çocuk deyince yalnız benden önce eşim evi terk etme modunu açıyor bu konudan konusturmuyor bana
Kaç aydır hamile miyim diyorum dimiOlmaz inşallah yani olmamalı
Bizimki de banyoya daliyor her fırsatta kapısı tutmuyor oranınNe varsa akşam karanlık falan da dinlemiyor. Bir de ne bulursa sallama olayı var. Üst komşunun torunu ses yapıyor diye kızıyordum bizimki çıktı şimdi gece gündüz duvara bisey vuruyor. Dolap kapaklarını açıp kapatıyor. Kızım böyle değildi erkek çocuk cidden yaramaz oluyor he
Yaaa zaten anneler nerde olur mutfaktan baskaNe tatlilar ama dimi cok masumlar Bazen benim yanimdan geciyor baska yerde ariyor bizimki de.. Ben burdayim ne ariyorsun diyorum kostur kostur geliyor gulerek
Aaa nedenBen de keşke olsam da şüpheden kurtulsam diyorum.
Değilsin bence takma kafanaKızlar bugün test yaptım çok şükür negatif cikti iki gün geçti adetim hamilelik riskim yoktur degilmj Allahim şu sürtunduk hamilemiyim diye soranlar gibi oldum ama çok panik oldum
Ağzın bal yesinBence adetin başlamamasi demek yumurtlamanin olmaması demek diye düşünüyorum
Değilsindir benim onu yapmaya bile cesaretim yokKızlar bugün test yaptım çok şükür negatif cikti iki gün geçti adetim hamilelik riskim yoktur degilmj Allahim şu sürtunduk hamilemiyim diye soranlar gibi oldum ama çok panik oldum
Benimde yoktu ama çok panik oldum stresten mahvoldum bugün yapayım en iyisi dedim eğer sonuç doğruysa degilim şüpheli sadece bi ilişkim var üzerinden 20 gün geçti sanırım gebelik olsaydi cikardi adet olunca doğru kadin doğuma kosacam spiral taksın çifte korunacamDeğilsindir benim onu yapmaya bile cesaretim yok
Aaa cok erken çıkardı ya geçmiş olsun kuzucuk çok yorulmuşturKöpek dişlerini es geçip azı dişlerini çıkaran miniş hanım
3-4 gün hastaydık ateş 40 sanırım dişle birleştiği için öyle olduk
Uff hemde ne çok bn hasta diye sabah götşrmüştüm abiden geçmiştiAaa cok erken çıkardı ya geçmiş olsun kuzucuk çok yorulmuştur
Kıyamam rahatlar belki artıkUff hemde ne çok bn hasta diye sabah götşrmüştüm abiden geçmişti
Gece de acillerdeydik fitil iğne
Bugün farkettim altlarda yanları çıkmış o yüzden mahvolmuş
Neyi zamanında yaptı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?