- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
Sabah abiyi götürdüm hastaydı bebek kağıt yiyor diyince çinko yazdı dr yaşında belki genel bi tahlil isterBenim en son değerlerim iyiydi tekrar yaptırayım diyorum
Geçmiş olsun canım paşayaSabah abiyi götürdüm hastaydı bebek kağıt yiyor diyince çinko yazdı dr yaşında belki genel bi tahlil ister
SaolasınGeçmiş olsun canım paşaya
Kağıt mı yiyor vay minik yaramaz iyi gelir inşallah biz salı tahlil verdik kanımız düşük diye çok şükür biraz yükselme var ama bu seferde b12 düşük çıktı 3 ay sonra tekrar bakılacak
İnşallah hepimizin yavrularına Rabbim şifa versinSaolasın
Sorma heryerde bulduğunu yiyor kitaplarını kaldırcam bi süre unutması için
İnşallah iyi gelir kullanacakların
Aynı aynı streç filmin sarılı olduğu o kartonu bile yiyor kitapları bizimde kılıktan cıkıcak az kaldı vermiyorum yalnızkenYa o kadar yiyor ki tuvalet kağıdından tut kutunun üzerindeki kağıdı dişleriyle soyuyor tabi alışkanlığa da dönmemeli için kaldırcam kitapları
Ya geçen plastik şişenin üstünde yazı var ya onu dişleriyle kazıyıp yemişAynı aynı streç filmin sarılı olduğu o kartonu bile yiyor kitapları bizimde kılıktan cıkıcak az kaldı vermiyorum yalnızken
Fellik fellik ev arıyoruz giremiyorum doğru düzgün. Yalayıp yutuyorlar yazılarıYa geçen plastik şişenin üstünde yazı var ya onu dişleriyle kazıyıp yemiş
Taşınıyormusun? Allah yardımcın olsun canımFellik fellik ev arıyoruz giremiyorum doğru düzgün. Yalayıp yutuyorlar yazıları
Yaparsan tarif verHonkiponkitorino çocuk yemek hariç herşeyi yiyor artık sinirden gülüyorum
Geçen dedim kağıt çorbası yapım yesin
Taşınıyormusun? Allah yardımcın olsun canım
Veriyim vermezmiyim hepsi yesinYaparsan tarif ver
Evet bu sene böyle bi iş cıktı başımıza ama ev bulmak çok zor hep bi pürüz çıkıyor bakalım inşallah halledicez.
Size verilen iğneden veriyorum ağzına. Zaten ilk ay haftada 1 sonra ayda 1 yarım ampul demişti. Enjektörle verdim ağzına kontrole okul ara tatilde gideceğiz sonuç o zaman belli olacak. Bu şekilde yükselmezse iğne olacak demiştiB12 için ne kullanıyorsunuz
Bana dr sizde de düşük olabilir demişti ama gidip de baktıramadimHenüz daha tahlil yapmadık
Sende de varmı düşüklük bnde var bnde takviye alıyorum
Evet onu nasıl içecek çocuk
İnşallah yükselir değerleri yavrularımızın ben almadım iğneyi onun yerine ocean b12 aldımSize verilen iğneden veriyorum ağzına. Zaten ilk ay haftada 1 sonra ayda 1 yarım ampul demişti. Enjektörle verdim ağzına kontrole okul ara tatilde gideceğiz sonuç o zaman belli olacak. Bu şekilde yükselmezse iğne olacak demişti
Ben kızıma kulllandim değerleri yukseldiBize şehir hastanesinde ki doktor iğne yazdı kırıp icirmem için bende almadım ocean aldım eczaneden küçücük çocuk nasıl içsin onu
Ocean etki ettimi değere
Ocean mı kullandınızBen kızıma kulllandim değerleri yukseldi
Evet ocean kullandimOcean mı kullandınız
İnşallah yükselir benim oğlumun daEvet ocean kullandim
Benim 3 çocuğum var bazen çöküp olduğum yere yatmak istiyorumMerhabalar bir gününüz nasıl geçiyor ben hiçbir şeye vakit bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?