- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 133
- 30
Yaa ben o ilk 6 ayı bebeğin 6 ayı saniyordum hiç özlüğede sormadım kaç gündür 1,5 saat yapıyorum aklıma tüküreyimmmAnalık izni bitiminden itibaren ilk 6 ay 3 ikinci 6 ay 1.5 saat senin bebis benimkinden küçük gün olarak daha 6 ay dolmamistir yanlış hesaplamistir özlük kontrol ettir canım Benim annelik iznim 10 martta bitti hesabıma göre 10 eylül gibi 3 saat hakkım bitecek
Yarım gün çalışmada maaş kesintisi oluyor mu onun detayıni bakmadım bilmiyorum işe baslayinca bakarım diyordum
Kamuda maaş kesintisi olmuyor yalnız maaş haricinde performansa bağlı ek ödeme alıyorsanız onlar çalıştığın saat kadar hesaplanırAnalık izni bitiminden itibaren ilk 6 ay 3 ikinci 6 ay 1.5 saat senin bebis benimkinden küçük gün olarak daha 6 ay dolmamistir yanlış hesaplamistir özlük kontrol ettir canım Benim annelik iznim 10 martta bitti hesabıma göre 10 eylül gibi 3 saat hakkım bitecek
Yarım gün çalışmada maaş kesintisi oluyor mu onun detayıni bakmadım bilmiyorum işe baslayinca bakarım diyordum
Ayyy demeeYaa ben o ilk 6 ayı bebeğin 6 ayı saniyordum hiç özlüğede sormadım kaç gündür 1,5 saat yapıyorum aklıma tüküreyimmmneyse mesajını gördüğüm iyi oldu valla yarım gün yaparım şimdi ,ben aktarma yapamamıştım ama çalışır vermemişti doktor 19 Ağustos ta bitecek benim
Yoo gittim direkt başla dediler bende biliyorum sanıyorum sormadan çıktımAyyy demeeben 10 dk nin bile hesabını yaparım valla özlük hesapliyor günleri sizden dilekçe almadılar mi sut izni için
Ben ikincide de 4 ay yarım gün çalıştım, 2 ay 3 saat kullandım. Sonra 1,5 saate düştü. Maaşımda fark olmadı.baktım şimdi şartlarına benim ikinci doğum zaten izin rapor o süreyi doldurmuş bulunuyorum
Hangi kurummus oYoo gittim direkt başla dediler bende biliyorum sanıyorum sormadan çıktım
Anladım canım benimki ikinci bebek zaten verilen hakkı raporla izinle geçirdimBen ikincide de 4 ay yarım gün çalıştım, 2 ay 3 saat kullandım. Sonra 1,5 saate düştü. Maaşımda fark olmadı.
Sağlık bakanlığıHangi kurummus oBizim kurum ise dondugumuz gün dilekçe alıyor süt iznini kullanma saatlerini yazıyoruz özlük hesapliyor en zaman başlayıp ne zaman biteceğini felan
Kıyamam yaaa alışıcak zamanlaEvet 16 aralıkben henüz yemeklere geçmedim bile. Tadım şeklinde ilerliyoruz. Dün sabah kahvaltısını biraz karıştırmıştım. Birkaç saat sonra hepsini kusmuş, üstüne içtiği sütü de kusmuş. Midesi sindirmemiş daha, tüm tüm duruyordu yedikleri.
Peki bebeğin davranışlarınds bı değişiklik oluyor mu mesela huysuzluk sinirlilik vsKızımı bırakırken de çok zorlanmistim bunda öyle olmam rahat olurum dedim ama yine aynı hisleri taşıyorum
Ama şu var ki su akar yolunu bulur hesabı illaki alışıyor insan ben iş ortamını sevmedigim için birazda gitmek istemiyorum8 ağustos kısmetse bismillah deyip Kürkçü dükkanına donus yapıcam
Ben sabah 8 buçuk gibi çıkıp öğlen 12 de geliyordum eve bir buçuk gibi gidip 3 buçuk ta cikiyordum İşyerim evime çok yakın bebeği de kayınvalidem kendi evimde bakıyordu ona da alışık olduğundan çok sıkıntı olmadı zaten kızım sabah 9 bucuk gibi uyanıyorduPeki bebeğin davranışlarınds bı değişiklik oluyor mu mesela huysuzluk sinirlilik vs
İnşaallah yaa . Çok üzülüyorum ve de korkuyorum . Teşekkür ederim rahatladım minicikBen sabah 8 buçuk gibi çıkıp öğlen 12 de geliyordum eve bir buçuk gibi gidip 3 buçuk ta cikiyordum İşyerim evime çok yakın bebeği de kayınvalidem kendi evimde bakıyordu ona da alışık olduğundan çok sıkıntı olmadı zaten kızım sabah 9 bucuk gibi uyanıyordu
Sadece ek gıda dönemi olduğu için sıkıntı yaşadık KV de korktu boğazına kaçar bişeyler diye hep bulamaç verdi hala bile onun çilesi var evde kahvaltı kültürü sıfır kizimda 6 yaşında şimdi
Hiç korkma bebekler iki güne alışıyor duruma aslında anneler içinde iyi oluyor sonrasında kaliteli zaman geciriyorsun bol bol
Tabi anne yüreği işte bırakmak istemiyorsun yinede
Kilosu kadar biz 9 damla kullanıyoruz.Kızlar microfer kullananlar kaç damla kullanıyor?
Teşekkürler canımKilosu kadar biz 9 damla kullanıyoruz.
Gözünüz aydın bizimki henüz eski sürümde henüz o kadar ilerleyemedik biz:)Yeni güncellememiz koltuğa tutunup kalkmak
Bende ilk dört ay yarim gün, sonraki iki ay 3 saat, son altı ay ise 1,5 saat izin olacak şekilde kullanıyorumİlk 6 ay 3 saat değil mi canım ben de kamu personeliyimde şuan 1 buçuk saat kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?