Hurma pahaliyken tarif deneyememAllah seni aklıma da geldi öyle yaptığın ama dedim belki tarif yapmıştır
Bnde şipariş verim de bayram sonrası anca gelir sanırım
Ya incik cincik dogramis bideEki Görüntüle 3095394
Fasülye yemee mi domates yemee mi belli değil sonra niye ek gidadan korkuyodum
Veririken ugrasmiyim didimHurma pahaliyken tarif deneyemem
Ama bu pudingi yalana yalana yiyor tostosum, al mutlaka sever seninki de
Ya incik cincik dogramis bide
Ben de senden görüp bir deneyeyim dedim, pankekler paramparça, pankekler perişanHurmali pudingi og naturelden siparis veriyosun hemen geliyo bittercimbaktim hurma cok pahali, gidem de hazir yapilmisini alam dedim hahah
Once ben kendim koparip verdim tadini alsin diye sonra tadini cok sevdi hevesli hevesli kendi saldirdi. Koydum onune biraz kendi disledi biraz ben verdimbenim bir parmagim uzunlugunda iki parmagim genisliginde serit halinde kesip koyuyorum onune eger o yiyecekse. Rahat tutabilmesi icin.
Zaten buyuk isirsiginda ogurup cikariyorlar masallah ya korkmaya gerek yok sadece gozumuzu ayirmamak yeterli
Cok pisirince catalla cok guzel eziliyorVeririken ugrasmiyim didim
Aaaa benim tarifim %100 tutuyor, sen nasil yaptin?Ben de senden görüp bir deneyeyim dedim, pankekler paramparça, pankekler perişan
Yok kız öyle değil, benim yapmamda sorun yok, evladın yemesinde sorun varCok pisirince catalla cok guzel eziliyor
Aaaa benim tarifim %100 tutuyor, sen nasil yaptin?
Işte bu püreli sevmiyo minik parça daha iyi yutuyo muzu mesela püre hiç svemedi hiç yemedi elimle verdim minik minik koparıp çok yedi hepCok pisirince catalla cok guzel eziliyor
Aaaa benim tarifim %100 tutuyor, sen nasil yaptin?
Alerjide oluyor yesKızlar gıda alerjisinde kaka da kan oluyor mu? Muzdan mı oldu yoksa bağırsak enfeksiyonu mu var bilemedim
Yarın doktora götüreceğim Merve. Alerji mi başka bir şey mi fotoğrafından anlar mıAlerjide oluyor yes
Olabilir. Ben direkt 6. Atak diye araştırdım ne zamanmış diye.Arkadas sirayla ataklari saymis olabilir bu 6.sı diye demistir
5. Sıçramaymış o. Bu bitince 36 ya kadar rahatsın. Bizim de yeni bitti ve gerçekten bittiği gün eşim daha iyi filan dedi. Atak haftasında olduğunu ve bittiğini bilmiyordu.Bilmiyorum o karşıma çıktı normalde doğmasına göre hesaplayinca 26-28.5 haftalar arası oluyor şuan ama bilmiyorum bu ataktan başka bişey olamaz çok garip zorluyor
Kan olduğuna emin misin? Muzds iplikler oluyomuş kakada. İnşallah karıştırmışsındır. Ben ikisi de nasıl oluyor görmedim ama.Yarın doktora götüreceğim Merve. Alerji mi başka bir şey mi fotoğrafından anlar mı
Evet eminim muzuda az yedi. Aslında elmanın 2. Günündeydik bugünde cam rende de yapayım dedim. Suyu çıktı tuhaf oldu 1 çay kaşığı bile yediremedim. Dedim bari muz vereyim ne olacak. Hafif yeşil kanlı yaptıKan olduğuna emin misin? Muzds iplikler oluyomuş kakada. İnşallah karıştırmışsındır. Ben ikisi de nasıl oluyor görmedim ama.
Ceviz vs kuruyemiş verdiysen onlar yapmış olabilirEvet eminim muzuda az yedi. Aslında elmanın 2. Günündeydik bugünde cam rende de yapayım dedim. Suyu çıktı tuhaf oldu 1 çay kaşığı bile yediremedim. Dedim bari muz vereyim ne olacak. Hafif yeşil kanlı yaptı
Yok hiç vermedim. Alerjikte bebekte değil normalde. Sebze tadımları ve yoğurt bitti. Meyvelere geçtim işteCeviz vs kuruyemiş verdiysen onlar yapmış olabilir
Hahah belki tadini sevmedi? Belki de senin vermeni istedi hepYok kız öyle değil, benim yapmamda sorun yok, evladın yemesinde sorun varbir lokma yedi gerisini parça pinçik etti
Hee catalla dedigim pure haline getirmiyor zaten az parcaliyor bebisimIşte bu püreli sevmiyo minik parça daha iyi yutuyo muzu mesela püre hiç svemedi hiç yemedi elimle verdim minik minik koparıp çok yedi hep
Evet maalesef beşiğe indir kaldır artık rüyamda bile uyandığını görüyorumKizlar sizin bebelerde gece sürekli uyanıyormu zombi gibi oldum artık bende bebek uyusa bile uyumakta zorlanıyorum ama dinlenemiyorum da
Evet maalesef beşiğe indir kaldır artık rüyamda bile uyandığını görüyorum
Beybirella ben abanırım ben abartmayı severimHahah belki tadini sevmedi? Belki de senin vermeni istedi hep
Hee catalla dedigim pure haline getirmiyor zaten az parcaliyor bebisimtabi abanirsan pure de olabilir
Bence boşvermelisin. Her bebenin ayrı zamanlarda olacak. Zamanı gelince olur.
Biz ters emekliyoruz :) zamanı gelince yapması gerekenleri yapar her bebeğin gelişimi farklı acele etmeyin sonra peşinden kosturmaniz gerekecek:)
Yoook yook yaa yanlis anladinizzKarın üstü bırak bol bol, kendini kaldırır kolları güçlenir. Kasma hiç, ne zaman ne yapacağına kendileri karar veriyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?