- Emoji Skoru
- 93.097
- Puanlar
- 598
Doğru valla uyuyor oturuyor hele bu ara gel gel yapmayı öğrendi gece uykuda bile yapıyorBebekler emekleme yürüme gibi şeyleri öğrenince geceleride sürekli tekrarlama isteği oluyomuş adapte olana kadar uykularını bozuyomuş bi kaç ay önce biyerde okudum ama nerde bilmiyorum adaptasyon süreci gibi birşeymiş üçünüzünde ortak yanı kalkma isteği olunca aklıma geldi B BitterCikilata M Mutluuu06 @AyGibii
Evet ya sürekli kalkma isteği gözü kapalı çocuk aslında uyuyor hatta emziği bile ağzındaBebekler emekleme yürüme gibi şeyleri öğrenince geceleride sürekli tekrarlama isteği oluyomuş adapte olana kadar uykularını bozuyomuş bi kaç ay önce biyerde okudum ama nerde bilmiyorum adaptasyon süreci gibi birşeymiş üçünüzünde ortak yanı kalkma isteği olunca aklıma geldi B BitterCikilata M Mutluuu06 @AyGibii
Benimki deDoğru valla uyuyor oturuyor hele bu ara gel gel yapmayı öğrendi gece uykuda bile yapıyor
Ama çok tatlı değil mlBenimki deellerini acil geh geh ,halinde hele sevdiğini görsün anne baba anane direkt bu halde
Biz 2 gün önceye dek antibiyotik kullandik kulağında ağrı vardı diye 10 gün kullandik idrarında sıkıntı olsaydı onu da halletmistir diye düşünüyorum antibiyotik bitter ,aldığımız antibiyotik ağır bir antibiyotik idi zatenBizim ki idrar yolu enfeksiyonu olmuştu ondan dedi dr sende bi baktır olmadı
Çok zor valla gece gündüz berbat oluyor
Aşırı . Bilmiyorum burada konuşan bebekler oldu mu ama benim ki baba ,aba ,gel i ogrendiAma çok tatlı değil ml
Maşallah maşallahAşırı . Bilmiyorum burada konuşan bebekler oldu mu ama benim ki baba ,aba ,gel i ogrendi
Bir yıl adet duzensizligi olur dedi doktorum dikkatli ol süt korumaz dedi ekstra dikkat gerekiyor vallaValla ben korundum canım çok sağlam ama adetim 13 gündür gelmiyor beta verdim şükür hamile değilmişim ama psikolojisi bile cidden zor
O da olur inşallah. Son 1 haftadır öğrendi bildiğin baba ,aba ,gel diyor çok çok mutlu oluyorum anne olarak ilk kelimelerini duyunca . Aba yi anneye yordumMaşallah maşallahbnmki hiç konuşmuyor elleri gel gel yapıyor sadece
Daha güzel günlerini gör inşallah hepimizO da olur inşallah. Son 1 haftadır öğrendi bildiğin baba ,aba ,gel diyor çok çok mutlu oluyorum anne olarak ilk kelimelerini duyunca . Aba yi anneye yordum
Amin amin inşallah cümlemizDaha güzel günlerini gör inşallah hepimiz
Eveet kilometre taşları deniyormuş bunaBebekler emekleme yürüme gibi şeyleri öğrenince geceleride sürekli tekrarlama isteği oluyomuş adapte olana kadar uykularını bozuyomuş bi kaç ay önce biyerde okudum ama nerde bilmiyorum adaptasyon süreci gibi birşeymiş üçünüzünde ortak yanı kalkma isteği olunca aklıma geldi B BitterCikilata M Mutluuu06 @AyGibii
Eğer bununla ilgili bir bilgi ,yazı filan olursa beni etiketlerseniz çok sevinirimBebekler emekleme yürüme gibi şeyleri öğrenince geceleride sürekli tekrarlama isteği oluyomuş adapte olana kadar uykularını bozuyomuş bi kaç ay önce biyerde okudum ama nerde bilmiyorum adaptasyon süreci gibi birşeymiş üçünüzünde ortak yanı kalkma isteği olunca aklıma geldi B BitterCikilata M Mutluuu06 @AyGibii
Çok sevindim bunu gördüğüme
Gece gece kimleri çağırıyo senin başınaDoğru valla uyuyor oturuyor hele bu ara gel gel yapmayı öğrendi gece uykuda bile yapıyor
Verebileceğin meyve sebzeyse neden olmasın kiB BitterCikilata ben aldim hipp posetliden ama uzerinde +1 3 yas yaziyor sordum da 6 ayligi yokmus yinede alayim dedim sana sorarim diye vereyim mi napayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?