Benim de bi komşum süt korur diye diye 3. Ye hamile kaldıBenim kuzenin karısı daha ilk bebek 2-3 aylıkken hamile kalmıştı. Ve şu anda emzirirken hamile kalan 2 kişi daha tanıyorum O yüzden dikkat edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de bi komşum süt korur diye diye 3. Ye hamile kaldıBenim kuzenin karısı daha ilk bebek 2-3 aylıkken hamile kalmıştı. Ve şu anda emzirirken hamile kalan 2 kişi daha tanıyorum O yüzden dikkat edin
Benim okudugum kitapta bahsetmisti bundan nasil verildigine bagliydi eger uyumadan verip uyuyunca alirsan uyku arkadasiydi sorun yoktu, ama emzigi alinca uyaniyorsa ve bi kac bise daha o zaman kosullanma falan vardi kotu biseydi dur bulursam foto atacagimUyku eğitimi alanlar vardı emzik kullanıyosanız emzikle mi eğitim veriliyor emziksiz mi
Tracy hogg kitabindan alıntidirUyku eğitimi alanlar vardı emzik kullanıyosanız emzikle mi eğitim veriliyor emziksiz mi
Evet bu ama da fiyat hakkaten pahalıymış evde yaparsan bize de öğret kullananlar memnun alınsa değer mi acaba ben de bilemedimBu mu? cok pahaliymis ya eger buysa sadece bi poset sonuctaa bi youtubedan izleyim belki evde yapabilirim ben bunu
İşte bizde ikisi karışık yaşanıyor bazen yada gece sık emme isteğini dalarken emzik verip sonra almam mı oluşturuyor diye sorgulamaya geçtim bıraktırcam öyleyse eğer yol yakınkenTracy hogg kitabindan alıntidir
Ben emzikle veriyorum, zaten uykuya dalma alışkanlıklarını değiştiriyoruz bi de emziği alırsak çok daha zor olurUyku eğitimi alanlar vardı emzik kullanıyosanız emzikle mi eğitim veriliyor emziksiz mi
İşte o sık uyanışta ille memeyi istiyor ya açlıktan değil bizimki iki kere çekip geri uyuyo aç olsa daha cok emer acaba emzikle uykuya daldığı için mi diye sorguluyorum bugün vermeyerek uyuttum öğlen uykuları ve geceyi ama tabi cok ağladı hep o kısma gelince benide aydınlat nolurBen emzikle veriyorum, zaten uykuya dalma alışkanlıklarını değiştiriyoruz bi de emziği alırsak çok daha zor olur
Emzik dalmasını çok kolaylaştırıyor ben memnunum bıraktırmam
Kendi atıyor zaten uykuya dalınca
Ama bizimki de gece sık uyanıyor dişten mi neyden bilmiyorum gece uyanmalarını sonraki adımda düzenleyeceğiz demişti
Aydınlatırım tabiİşte o sık uyanışta ille memeyi istiyor ya açlıktan değil bizimki iki kere çekip geri uyuyo aç olsa daha cok emer acaba emzikle uykuya daldığı için mi diye sorguluyorum bugün vermeyerek uyuttum öğlen uykuları ve geceyi ama tabi cok ağladı hep o kısma gelince benide aydınlat nolur
Yine bakış açımla oynuyosun bana rahat mı batıyo acaba cok mu sey istiyorum ki gece zırt pırt uyanmamasını isteyerek ama sen eğitimi tamamlayınca kııızzzlar bebeğimi beşiğine koyuyorum kendi kendine küt diye uyuyor artık diye bişe yazarsanda kalpten giderimAydınlatırım tabi
Emzikten değil bence ondan dolayı olsa emziği verdiğinde de uykuya dalar bence
Bizimki de biraz öyle gündüz falan asla memeyle uyumaz ama gece uyandığında emzirdiğim zaman çok rahat uykuya geçiyor benim de kolayıma geliyor kalkıp pışpışlamaktansa
Bnmkide gece gündüz memeyle dalıyor uykuya şimdi iyi mi kötü mü anlamadımAydınlatırım tabi
Emzikten değil bence ondan dolayı olsa emziği verdiğinde de uykuya dalar bence
Bizimki de biraz öyle gündüz falan asla memeyle uyumaz ama gece uyandığında emzirdiğim zaman çok rahat uykuya geçiyor benim de kolayıma geliyor kalkıp pışpışlamaktansa
Dil altı dediğin dil bağı mı? Eğer öyleyse benim bir akrabamın oğlunda (8 yaşında) var, biraz konuşma problemi yaşıyor. Şöyle problem mesela küçük çocuklar s yerine ş der , r yerine l der ya, o şekilde bir sorunu var. Büyüdükçe kendiliğinden geçer mi bilmiyorumKızlar bebegimde dil alti var hiç işlem yaptirmasam problem olurmu bi dahaki ay doktora soracam ama size de sorayım dedim
Emziriyosanız onda etki edebilir diye biliyorum. Eşimde de kardeşinde de var suan bir sorun yaşamıyolar eşim emememiş ama kardeşi emebilmiş.Kızlar bebegimde dil alti var hiç işlem yaptirmasam problem olurmu bi dahaki ay doktora soracam ama size de sorayım dedim
Teşekkür ederimm canım ben daha önce kendim hiç pazı ve enginar yemedim desemBenimki soğanlı sarımsaklı bulgurlu pazıyı çok sevdi canım. Hem ıspanaktan daha kolay temizlemesi. Bir de havuçlu patatesli enginarı çok sevdi. Fikir olsun diye yazdım
Valla ben korundum canım çok sağlam ama adetim 13 gündür gelmiyor beta verdim şükür hamile değilmişim ama psikolojisi bile cidden zorBenim de bi komşum süt korur diye diye 3. Ye hamile kaldı
BenimdeBnmkide gece gündüz memeyle dalıyor uykuya şimdi iyi mi kötü mü anlamadım
Çünkü emzik kullanmıyor
Seni çok iyi anliyorum insan özellikle bebegini dusunuyo eğer hamile olursam nasil ona yeterim diye benimde 4 gün gecikmisti ama oldum çok şükür.sen de olursun test negatif çıkms dikkat ediyorsan olmaz zaten ben inanmiyorum çok iyi korunuyorduk ama hamile kaldım diyenlere demekki yanlış yöntemler kullanıyorlarValla ben korundum canım çok sağlam ama adetim 13 gündür gelmiyor beta verdim şükür hamile değilmişim ama psikolojisi bile cidden zor