Hoşgeldiiiin. Sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah.Merhaba bu formu yıllardır bazı konularda takip ediyorum ama üye olmak şimdiye kısmetmişson bir hafta on gündür geç döllenme olsun kimyasal olsun bu formda bakmadığım konu neredeyse kalmadı ama sonunda buradayım,
Allah korusun şeker hiç aklıma gelmedi. Tansiyon gibi düşündümBen de de dün tansiyon düşük gibiydi sanki inşallah şeker meker oynamıyordur.
Hoşbuldum teşekkürler. Geçti o günler neysekiHoş geldin. Hayırlı olsun gebeliğin. Sağlıcakla büyüyüp doğsun bebeğin inşallah. Olumsuz şeyler düşünmüyoruz.
Allah korusun bizde normalde genetik yaşlanınca.Allah korusun şeker hiç aklıma gelmedi. Tansiyon gibi düşündüm
Hoşbuldum amin sizlerede inşallahHoşgeldiiiin. Sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah.
Ben ekmeğin sadece 3 dilim olmasına şaşırdım ve üzüldüm.
Merhaba bu formu yıllardır bazı konularda takip ediyorum ama üye olmak şimdiye kısmetmişson bir hafta on gündür geç döllenme olsun kimyasal olsun bu formda bakmadığım konu neredeyse kalmadı ama sonunda buradayım,
Ben 1 tas yoğurt yiyebiliyorum. O da müsli bilmem ne katıp.Ben ekmeğin sadece 3 dilim olmasına şaşırdım ve üzüldüm.Ama zaten bu kadar çok şey yiyince ekmeğe gerek kalmaz. Ben henuz iki bardak süt içebiliyorum günde.
Yoğurt yemiyorum da akşamları ayran yapıp yemeklerin yanında tüketiyorum ben de.Ben 1 tas yoğurt yiyebiliyorum. O da müsli bilmem ne katıp.
Ben yoğurtla devam edicem sanırım. Belki yaza ayrana geçiş yaparım. Ama süt içemiyorum. Bana pek yaramıyo.Yoğurt yemiyorum da akşamları ayran yapıp yemeklerin yanında tüketiyorum ben de.
Ay deme öyle.
Ay olmasın töbeeAaaa lütfen ama..
Orda bol karbonhidrat yok..
(hamur kızartması, krep, börek çörek poğaça, açma, kızartma, tatlı, pasta, dondurma)
En güzelleri yasak hep...Aaaa lütfen ama..
Orda bol karbonhidrat yok..
(hamur kızartması, krep, börek çörek poğaça, açma, kızartma, tatlı, pasta, dondurma)
Ve daha niceleri
Vajinal ultrason istemediğimden bekliyoruz bakalım2 günde bir neredeyse 2'ye katladığını düşünürsek görünür tabii ki. Beta hcg 1500'lerdeyken vajinal ultrasonla kese görülebiliyormuş.
Hoşgeldiiin. Kaç çıktı?Kizlar selamlar Rabbim hepimizin saglikla kucagina almayi nasip etsinmervisss artik burdayimmm
Dr danışmak en iyisiBir şey sorcam kızllar simdi yeniyiz ya oruc tutabilecek miyiz ?
Riskli mi olur yoksa