2021 Aralık Anneleri

Farkettim canim tam sana diyecektim kiz o ne diye son regl tarihinden hesaplıyorsun googledan o sana tahmini doğum tarihi yazıyor. Onu da profilinde yazınca burası otomatik hesaplıuor zaten.
kuzumm 1 aylık gebe oluyorum o zaman ama beta beğerlerime bakınca 1 2 hafta yazıyor

Hoşbuldum Amin inşallah.

İki kimyasaldan sonra umudunu kaybediyor insan. Bu da tutunmayacak dedim kendi kendime. Kese görülünce şok oldum. İnşallah boş değildir. Dua edin kızlar. Randevum 4te.

İki kimyasaldan sonra umudunu kaybediyor insan. Bu da tutunmayacak dedim kendi kendime. Kese görülünce şok oldum. İnşallah boş değildir. Dua edin kızlar. Randevum 4te.
Hiç strese girme lütfen. bebeğini göreceksin inşallah bugün.

Kızlar ya bir şey soracağım. Benim Cuma gününe randevum var ama özelden aldım randevuyu. Lakin ilk kontrolde yapılan bir sürü test var ya, onları özelde yaptıramam. Aile hekimliğine gidip istesem yapıyorlar mı yoksa bir de devlet hastanesinden randevu alıp muayeneye mi gitmeliyim?

Şu an en azından kimyasal olmadığı kesin bak. Rahat tut içini. Güzel haberle dön inşallah. Bekliyoruz

Bazı testleri yapmayı sağlık ocağı bıraktı artık ama yapabildiği bütün testleri orada yaparlar. Test istendiği zaman bence ilk olarak sağlık ocağına götür göster içlerinden “yapamıyoruz” dedikleri olursa onları da devlet hastanesinde yaptır bence.

Bence de sağlık ocağına sor. Zaten biri net hemogramdır onu kesin sağlık ocağı yapıyor zaten. Bi çok test de yapılıyor bence sağlık ocağında. Bizim burdaki devlet hastanesine gönderiyo zaten. Sadece kan alacaklar yani.

Hepımize sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı doğumlar dilerim.

Sayımız çoğaldığında buraya tablo ekleyeceğim.

Mervecimm dayanamadım ben geldimm.

Birazdan kan testi vereceğim inşallah öğle molasından sonra
Eşinize nasıl söylediniz haberi bu arada benim eşimin haberi yok

Çok teşekkür ederim. Bu salgında oradan oraya gitmek istemediğimden en rahat sağlık ocağında yaptırabilirim diye diye düşündüm. En azından tekrar muayene falan olmaz diye.
O zaman muayene günü öğrenirim her şeyi. Ben daha önce özele gitmediğim için bilmiyorum bu durumları. Yani belki buradaki doktorlar da devlete yönlendiriyordur. Devlet hastanesinde tahlil yaptırmak için kadın doğumdan randevu alıp gitmek gerekmiyor mu yani? Hani gidip de doktorum istedi, bu testleri yaptırmak istiyorum diyebiliyor muyuz? Eğer öyleyse şahane. Beni geren kısmı tekrar muayene olmak falan. O daracık odalarda vakit geçirmek istemiyorum üst üste.

Hoşgeldinnnn. Hemen bi kutu al testi koy bi patik çorap bi şey bul. Klasik ama güzel yöntem bence. Benim eşim hep yanımdaydı. Testi birlikte aldık ben hemen yaptım. Seslene seslene geldim gösterdim. Dedim kalk geri giy montunu kana gidiyoz.

Muayene etmese de bence giriş yaptırman ve özeldeki doktorum bu testleri istedi burda yaptırmak istiyorum demen gerekebilir.

Hadi güzel haberlerle inşallah. Ben cumartesi günü yapmıştım durup dururken içimden geldi, evde de test vardı, akşamüstüydü bir de adetim geçmemişti. Çok çok silik çizgi gördüm. Koştum eşime, git erken gebelik testi mesti bir şeyler al bu test bozuk da olabilir diye. Erken gebelik testinde net çıktı. Beraber öğrendik yani. Benim yumurtlama hep erken oluyor, adetin 8. - 11. günleri arası yumurta çatlıyor. O yüzden de erkenden öğrenmiş oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…