Teraziyimmmerve ooooo ben de diyorum, enerjim neden ilk başta çabucak tuttu?profiline bakınca gördüm sebebini E sen de teraziymişsin kuzu ️
Sorun yok atlattım o dönemleri üstünden bir yıldan fazla geçti ve mucizem benimle. İnşallah sağlıcakla doğuracağız hepimiz. Bebe kaynayacak buralar.Gerçekten K bakmayın baya yanlış anlamışım.
Benımde kayıplarım var o yüzden. Hemen atlayıp sordum ..
Bazı gebelık takıbi programlar var bende onları bı kez yaptım sonda pişman oldum suan bende yapmıyorum ... listeye isimide tam bellı olmadan yazdırmayacaktım ama herkes bı hevesle yazdırınca bende kendıme karşı koyamadım ... inş ümitlerimiz boşa çıkmaz gerçekten zor bır durumİnş bu hamılelıklerımız sorunsuz bır sekılde ilerler ve kucagımıza alırız bebişlerimizi
Yoo biz seninle denk gelip eğlenmiştik de.TeraziyimmBdvde denk gelmediginden ısınmışsındır
TeraziyimmBdvde denk gelmediginden ısınmışsındır
Hangi iğne canımAllah razı olsun canım. Çok üzüldüm ya .Keseden sonra corasprin de ekleriz dedi. Şu an sadece iğne kullanıyorum.
Ay bi banımız vardı ben oyle ban yemedim.Yoo biz seninle denk gelip eğlenmiştik de.
Ben de işte dün döndüm bandan uğradığım için.evet bi süredir o topiğe uğramıyorum
Oksapar canım.Hangi iğne canım
Ben de işte dün döndüm bandan uğradığım için.
O kadar gülünce haz alınıyor tabi.Ay bi banımız vardı ben oyle ban yemedim.Arkadaşımın bekareti konusu muydu?
En haz aldığım bandı.
Ay kesinlikle uslu duracağım. Sürekli bu topikte yazmak istiyorum mesela. Heyecan tavan zaten.O kadar gülünce haz alınıyor tabi.Ama bu aralar biraz uslu duralım tamam mı? Ben tutuyorum dilimi. sen de yeni geldin zaten.
Ban yemeyen üyeye ben üye demem .takıldığım zamanlar benim de yemişliğim vardı tabisi
Benimki çin takvimine göre kız ama erkek hissediliyor. Belki anası gibi erkek kılıklı olacaktır.Yaaa şöyle bir an cinsiyetleri öğrendiğimiz aşamaya geçemiyor muyuz acaba yaaaa?
Çocuklari kertiyomuşuzBen de hep bahsederken oğlum diyesim geliyordu. Bugün baktım ben de Çin takvimine erkek diyor. Artık bekleyeceğiz bakalım doktor ne diyecek.
Benimde öyle diyesim geliyo ne hikmetseBen de hep bahsederken oğlum diyesim geliyordu. Bugün baktım ben de Çin takvimine erkek diyor. Artık bekleyeceğiz bakalım doktor ne diyecek.
En net kalp atışında. Bazen kese digerinin arkasında kalabiliyomuş ya da bebeğin biri sonradan gözükebiliyomuş ama çift kalp atışı garanti.Kızlar bu ikiz gebelik ne zaman belli oluyo