2021 Aralık Anneleri

Mükemmel beslenmiyorum hatta kötü ama bir sorun çıkmadı bende. Bence hazımsızlık icin filan şurup filan alarak bir sure bu listeye uymaya calışmalısın.
Bugün gittim kadın doğumcuya hazımsızlık için ilaç vermedi malesef. İlaç içmemi onaylamadı ((((İlaç olsa belki daha kolay olurdu.

Bugün gittim kadın doğumcuya hazımsızlık için ilaç vermedi malesef. İlaç içmemi onaylamadı ((((İlaç olsa belki daha kolay olurdu.
Belki mide alisir bu yedigin duzene insallah yani

Dün bi diyetisyenle daha konuştum. Bugün de başka bi doktora gittim. İkisi de onayladı listeyi. Ye bunları diyorlar sadece (((((((((

Ay onaylamasa benimki oturur 24 saat ağlardım be. Ya her gebe içiyo nerdeyse. Bazı doktorlar aşıri mı hassas acaba. Yoksa onların yaptığı mı doğru bilmiyorum. E sen bu sekilde sarsılıyosun mahvoluyosun ama.

Dün bi diyetisyenle daha konuştum. Bugün de başka bi doktora gittim. İkisi de onayladı listeyi. Ye bunları diyorlar sadece (((((((((
Yani aynisini her zmn yapmasan ya da az sekilde yesen nasil olurki acaba bir bardak ayran yerine yarim gibi

O zmn bi öğünü düşürerek yap inşallah iyi gelir olmadı yürüyüşlere başla biraz rahatlatır

Kesinlikle katılıyorum. Benimki fazla hassas. Herşey yasak. Böyle çok daha kötüyüm. En kötüsünden mesela su içemiyorum susuz kaldım. Ben mide için araştırıcam artık, doktor dönüşü eczaneler kapanmıştı nöbetçi aramakla uğraşmadım. Yarın tanıdık eczaneye mide ilacı sorucam.

Yani aynisini her zmn yapmasan ya da az sekilde yesen nasil olurki acaba bir bardak ayran yerine yarim gibi
Valla canım ilk gün tam menüye uyarak başladım. Akşamına deli gibi çıkarma başladı. Dün yarıya indirdim menüyü, bugün çeyreğe. Akşam mesela sadece yarım kase çorba + iki kaşık kavurma et+ Yarım dilim tam buğday ekmek yedim. Doktora gittim geldim, biraz önce yine ne yediysem çıkardım. Eskiden üç öğün az az yerdim. Herşey iyi gidiyordu, tutturdular bu kadar az mı yenir çok zararlı. İki buçuk saatte bir yemek mahvetti beni.

Miden kucukmus demekki bu menu biranda uymak cok zorlamis insallah zamanla duzelir alisir boyle yemeye cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…