2021 Aralık Anneleri

Sen yine de havuç suyu filan da uap nolur nolmaz. 🤗🤗
Ben daha da az içiyorum suyu az demedi hiç dr. Su içme ile ilgili oldum olası problemliyim aslında ama sanki direkt bununla alakalı değil bebeğin suyu konusu. Olsa ilk bende çıkardı diye aklıma geliyor 🙈

Kızlar bugün doktora gittim 780 gram olmuş miniş kızım 28 cm de boyu varmış ☺️ Her şeyi gayet güzel ama suyun tam sınırda dedi. Günlük 1 litreden fazla içemediğim için bana kızdı. Sizinde aklınızda bulunsun bujdan sonra bol su içiyoruz 🥳
Sana yazacaktım aslında merve merve nin cevaba yazmışım 🤭

Ben zaten düz su demedim ki.
Merve benim kafama bise takiliyor simdi ben bu seker testini yaptirdim sadece 60 dakika sonra kan alindi benden ama sonuclarda aclik 83 60 dakika sonra 94 120 dakika sonra 155 yaziyor saglik ocagi doktoru normal dedi bi doktora daha attim o da iyi dedi testi yapan doktora gidemedim ama kafam cok karisik 120 dakika beklemedimki ben o 155 ne alaka

Merve benim kafama bise takiliyor simdi ben bu seker testini yaptirdim sadece 60 dakika sonra kan alindi benden ama sonuclarda aclik 83 60 dakika sonra 94 120 dakika sonra 155 yaziyor saglik ocagi doktoru normal dedi bi doktora daha attim o da iyi dedi testi yapan doktora gidemedim ama kafam cok karisik 120 dakika beklemedimki ben o 155 ne alaka
Sadece 1 kez mi tokluk bakıldı?

Evet sadece 60 dakika bekledim kan alindi dev hastanesinde yaptirdim suyu icmeden once 3 tup kan aldilar benden ama siyu ictikten sonra bir tup
Ben 3 kez verdim ya. O ne saçmalıkmış? Düz bi şekilde yazsalarmıs o zaman sadece 60 dk sonrasını. Attığın doktorlar da biliyo mu peki bir kez tok kan alındığını?

Bu sekilde

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-06-16-51-21.png
    Screenshot_2021-09-06-16-51-21.png
    87,3 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_2021-09-06-16-51-16.png
    Screenshot_2021-09-06-16-51-16.png
    75 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_2021-09-06-16-51-11.png
    Screenshot_2021-09-06-16-51-11.png
    87,8 KB · Görüntüleme: 19
Ben zaten düz su demedim ki.
İşte zaten yanlışlıkla sana yazmışım suyu az içti diye kızmış ya doktoru arkadaşa ona diyecektim. Sonra baktım ki bir sürü arkadaş demiş suyu bol iç diye. Bu yorumumu da onlara ithaf ediyorum topluca 😂😂

Ben 3 kez verdim ya. O ne saçmalıkmış? Düz bi şekilde yazsalarmıs o zaman sadece 60 dk sonrasını. Attığın doktorlar da biliyo mu peki bir kez tok kan alındığını?
Yok soylemedim onlara direk sonuclari attim aynen sadece 60 dakika sonrasi olsaydi kafam karismayacakti ama 120 dakika yazinca cok karisti

Yok soylemedim onlara direk sonuclari attim aynen sadece 60 dakika sonrasi olsaydi kafam karismayacakti ama 120 dakika yazinca cok karisti
Bence bunu söyle doktorlarına. Öyle olsa bizi niye bekletsinler onca saat ya. Hatta her seferinde girişle uğraşmasın diye damar yolu açtılar bana onla gezdim kaç saat aç.

Back