- 13 Ocak 2020
- 45.077
- En iyi cevaplar
- 2
- 170.996
- 598
- 33
34.haftaKızlar hastane çantanızı ne zaman hazırlamayı planlıyorsunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
34.haftaKızlar hastane çantanızı ne zaman hazırlamayı planlıyorsunuz.
8 aydan itibaren olablr karar vermedm bakalim:s :)Kızlar hastane çantanızı ne zaman hazırlamayı planlıyorsunuz.
34.hafta
8 aydan itibaren olablr karar vermedm bakalim:s :)
Yavaş yavaş hazırlanacak tabi ama 34de artık kapının önünde kapalı bekliyor olacak.Ben 30. Haftadan sonra yavaş yavaş hazırlamayı planlıyorum.![]()
Ben daha da az içiyorum suyu az demedi hiç dr. Su içme ile ilgili oldum olası problemliyim aslında ama sanki direkt bununla alakalı değil bebeğin suyu konusu. Olsa ilk bende çıkardı diye aklıma geliyorSen yine de havuç suyu filan da uap nolur nolmaz.![]()
Sana yazacaktım aslındaKızlar bugün doktora gittim 780 gram olmuş miniş kızım 28 cm de boyu varmışHer şeyi gayet güzel ama suyun tam sınırda dedi. Günlük 1 litreden fazla içemediğim için bana kızdı. Sizinde aklınızda bulunsun bujdan sonra bol su içiyoruz
![]()
Sana da yazdım kabul et mademSu çok önemli annesi aman aksatma bn 2.5-3 litre içmeye çalışıyorum
Ben zaten düz su demedim ki.Ben daha da az içiyorum suyu az demedi hiç dr. Su içme ile ilgili oldum olası problemliyim aslında ama sanki direkt bununla alakalı değil bebeğin suyu konusu. Olsa ilk bende çıkardı diye aklıma geliyor![]()
Merve benim kafama bise takiliyor simdi ben bu seker testini yaptirdim sadece 60 dakika sonra kan alindi benden ama sonuclarda aclik 83 60 dakika sonra 94 120 dakika sonra 155 yaziyor saglik ocagi doktoru normal dedi bi doktora daha attim o da iyi dedi testi yapan doktora gidemedim ama kafam cok karisik 120 dakika beklemedimki ben o 155 ne alakaBen zaten düz su demedim ki.
Sadece 1 kez mi tokluk bakıldı?Merve benim kafama bise takiliyor simdi ben bu seker testini yaptirdim sadece 60 dakika sonra kan alindi benden ama sonuclarda aclik 83 60 dakika sonra 94 120 dakika sonra 155 yaziyor saglik ocagi doktoru normal dedi bi doktora daha attim o da iyi dedi testi yapan doktora gidemedim ama kafam cok karisik 120 dakika beklemedimki ben o 155 ne alaka
Evet sadece 60 dakika bekledim kan alindi dev hastanesinde yaptirdim suyu icmeden once 3 tup kan aldilar benden ama siyu ictikten sonra bir tupSadece 1 kez mi tokluk bakıldı?
Ben 3 kez verdim ya. O ne saçmalıkmış? Düz bi şekilde yazsalarmıs o zaman sadece 60 dk sonrasını. Attığın doktorlar da biliyo mu peki bir kez tok kan alındığını?Evet sadece 60 dakika bekledim kan alindi dev hastanesinde yaptirdim suyu icmeden once 3 tup kan aldilar benden ama siyu ictikten sonra bir tup
İşte zaten yanlışlıkla sana yazmışım suyu az içti diye kızmış ya doktoru arkadaşa ona diyecektim. Sonra baktım ki bir sürü arkadaş demiş suyu bol iç diye. Bu yorumumu da onlara ithaf ediyorum toplucaBen zaten düz su demedim ki.
Resmen uydurmuşlar bu kısmı yav.Bu sekilde
Yok soylemedim onlara direk sonuclari attim aynen sadece 60 dakika sonrasi olsaydi kafam karismayacakti ama 120 dakika yazinca cok karistiBen 3 kez verdim ya. O ne saçmalıkmış? Düz bi şekilde yazsalarmıs o zaman sadece 60 dk sonrasını. Attığın doktorlar da biliyo mu peki bir kez tok kan alındığını?
Bence bunu söyle doktorlarına. Öyle olsa bizi niye bekletsinler onca saat ya. Hatta her seferinde girişle uğraşmasın diye damar yolu açtılar bana onla gezdim kaç saat aç.Yok soylemedim onlara direk sonuclari attim aynen sadece 60 dakika sonrasi olsaydi kafam karismayacakti ama 120 dakika yazinca cok karisti
Ya işte bakılmamış ki bir şey de ifade etmez kiYa eger 60 dakika sonrasi 94 se cok iyi ama 155 olan deger sinirimi bozuyor
Valla ya bu 155 bi saat sonra alinansa diye aklima geliyo bu nasil bi sacmaliktir bak ilk gebeligimde sadece bi saat sonrasina bakildi o da 113 cikti bise yok dedi doktorum ama bu gercekten cok sacma olduYa işte bakılmamış ki bir şey de ifade etmez ki![]()