2021 Aralık Anneleri

Valla ya bu 155 bi saat sonra alinansa diye aklima geliyo bu nasil bi sacmaliktir bak ilk gebeligimde sadece bi saat sonrasina bakildi o da 113 cikti bise yok dedi doktorum ama bu gercekten cok sacma oldu
Sennkendi doktoruna anlat bu durumu. Bana ilginç geldi. Bi şey diyemiyorum.

Sennkendi doktoruna anlat bu durumu. Bana ilginç geldi. Bi şey diyemiyorum.
Banada sacma geliyo sanki 60 dakikada aldiklari kan 155 mis gibi hissediyorum suyu yapti bi tup verdi ustune de 12. 20 yazdi saate bakip yani bi saat sonra bi gidebilsem hastaneye soracam randevu da yokki alayim mesaj attim instagramdan cevap vermedi doktor

kızlar hepinize teşekkür ederim ☺️ 3 litreye çıkardım suyu ben birkaç gündür hiç uyuyamıyorum geceleri kendiliğimden uyanıyorum sonra yok oluyor uykum. Aslında deli gibi uykum var yatmadan önce yoğurt yiyorum yad da süt içiyorum ama bana mısın demiyor. Uyuyamamak ne kötüymüş meğer

Kızlar hastane çantanızı ne zaman hazırlamayı planlıyorsunuz.
Ben mırmır bir başak burcu olduğum için 30 da hazırlar kafam rahat beklerim gibi geliyor😂çünkü zaten ben 36dan sonra evde olmayacağım, doktorum şehir dışında ben de orda annemde kalırım💃🏼
Neler koyacağız, neler gerekli hazırladıkça yazım bari buraya da listemizi oluşturalım🥰

Merve benim kafama bise takiliyor simdi ben bu seker testini yaptirdim sadece 60 dakika sonra kan alindi benden ama sonuclarda aclik 83 60 dakika sonra 94 120 dakika sonra 155 yaziyor saglik ocagi doktoru normal dedi bi doktora daha attim o da iyi dedi testi yapan doktora gidemedim ama kafam cok karisik 120 dakika beklemedimki ben o 155 ne alaka
Cnm o 120 dkka yazan 2.ci 60 dkka oluyor yani 1 saat arayla ölçülüyor..

Sonra dan gördüm sanırım 2.kez bakılmamış..

Tam tarih ne oluyor canim🤗normal gelirse bebis napcn:)
Normal gelirse bnm için iyi olur tabi 🤣 gelebilirde sağlıkla inşallah 😍kasımın son haftası diyorum 27 kasım olsun oğlum 27 Mart uyumlu olsun dedim nasip daha güne bakmadım desem 🙈

Kizlar sanki çok agirlasacak gibiyim. Acaba kiyafetlerini yikayip ütülesem mi bilemedim. Ayakta az dursam ayagim sisiyor ustune basamiyorum :KK14:

Siz ne zaman baslayacaksiniz.

Kizlar sanki çok agirlasacak gibiyim. Acaba kiyafetlerini yikayip ütülesem mi bilemedim. Ayakta az dursam ayagim sisiyor ustune basamiyorum :KK14:

Siz ne zaman baslayacaksiniz.
Ben aldıklarım bi makine birikince hemen attım yıkadım, ütüledim yerleştirdim🥰 şimdi yine bi makine birksin yine yıkıcam beklemeden. Beklemenin anlamı yok zaten ne kadar erken yaparsak o kadar iyi son zamanlarda uğraşmak zor olabilir.
bu arada iç ve dış etiketlerini kesmesi de nerdeyse yarım günü alıyor hberiniz olsun😂

Back