2021 Aralık Anneleri

Kızlar doktorum sağ böbrekte gebeliğe bağlı büyüme olduğunu söyledi ve sağ tarafına fazla yatmamaya çalış dedi. Daha önce böylr bişey duyan var mı🙄

Son 2 gündür karnımın dışına değilde içimde hissediyorum mesaneye doğru hissediyorum ama içimden hissediyorum sizde de böyle oldu mu hiç ? hiç karnımın dışında o pıt pıt olan tekme yok çok tuhaf cidden ya , su testim temiz çıksın ilk isim muayane olmak 🙏🏻 45 gün filan oldu kontrole gidemeyeli .
Onu bende hissedyrum bazen içerden vuruyo bi yerlere ama nereme bilemyrum🙈 irkiliyorum. İyidir merak etmeyin 😇

Kızlar bebeğinizi genellikle nerde hissediyorsunuz. Ben göbeğimin çevresinde genellikle sağ tarafta sol tarafta göğüs altımda hissetmyrum hiç yani göbeğimi çok çok üstünde hissetmyrum genelde bira üstü ve yanlarımda sizlerin nasıl ??
Bn yanlarda depiklerinden de belli oluyor🤣🤣

Onu bende hissedyrum bazen içerden vuruyo bi yerlere ama nereme bilemyrum🙈 irkiliyorum. İyidir merak etmeyin 😇
Ay inşallah valla dört gözle testimi bekliyorum 🙏🏻 çünkü merak ediyorum ister istemez . Normalde hep dışta olurdu ama çok tuhaf hep içeride altlara doğru vuruyor ya da kayıyor gibi

Bn yanlarda depiklerinden de belli oluyor🤣🤣
Yani yam göğüs altı değil demi , bazıları öyle diyor bnmki çok nadir oralarda hissedyrum da merk ettim
Ay inşallah valla dört gözle testimi bekliyorum 🙏🏻 çünkü merak ediyorum ister istemez . Normalde hep dışta olurdu ama çok tuhaf hep içeride altlara doğru vuruyor ya da kayıyor gibi
Çok haklısınız , ama sorun yoktur Allahın izniyle. Ayakları aşağıdadır belki o zman çok hareket dışarıdan hissedlmiyor .

Yani yam göğüs altı değil demi , bazıları öyle diyor bnmki çok nadir oralarda hissedyrum da merk ettim

Çok haklısınız , ama sorun yoktur Allahın izniyle. Ayakları aşağıdadır belki o zman çok hareket dışarıdan hissedlmiyor .
Yooo bildiğin kasık üstü bi tık üstü yani çok göğüs altı değil arası bi yerde 🤣🤣🤣

Kızlar bebeğinizi genellikle nerde hissediyorsunuz. Ben göbeğimin çevresinde genellikle sağ tarafta sol tarafta göğüs altımda hissetmyrum hiç yani göbeğimi çok çok üstünde hissetmyrum genelde bira üstü ve yanlarımda sizlerin nasıl ??
Ben de sağlı sollu hissediyorum en çok. Ortadan da hissediyorum göbek deliği civarından. Yukarıdan bi kere hissettim daha.o da büyük bi dönüş yaparken galiba 🤣

Kızlar doktorum sağ böbrekte gebeliğe bağlı büyüme olduğunu söyledi ve sağ tarafına fazla yatmamaya çalış dedi. Daha önce böylr bişey duyan var mı🙄
Genelde sola yatın derler canım zaten. Genel dolaşım için en iyisiymiş.

Yooo bildiğin kasık üstü bi tık üstü yani çok göğüs altı değil arası bi yerde 🤣🤣🤣
Ben de sağlı sollu hissediyorum en çok. Ortadan da hissediyorum göbek deliği civarından. Yukarıdan bi kere hissettim daha.o da büyük bi dönüş yaparken galiba 🤣
Çok iyi bnde aynı yerlerde hissedyrum tasalanma gerek yokmuş 🙈😇 ama genelde göbeğimin sağ tarafında , boşluğunda demelym sanrm

Ben de kalbin üstüne yatmak iyi değil damarlardan bebişe az kan gider diye okumuştum🙄 ama şuan mecburum sola yatmaya hafif ağrı yaptı bugün😢
Sola yatmak gerekiyomuş sagda yada sırt üstünde kan akışı yavaslıyomuş tansiyon düşüyomuş. Bende hep sola yatıyorum 3.aydan beri hiç sağa yatamadım uyurken yanlışlıkla döndüğümde bile hemen agrı gibi bi değişik oluyo rahatsız olup sola dönüyorum
Hatta artık sürekli sola yatmaktan sol bacagım uyusuyo doktor sürekli yatış verdi bide😂

Ben sadece bikac defa göbek deliğimin oralarda hissettim çogunlukla asagıda kasıklarda yada hemen üstünde sağlı sollu hissettiriyor kendini benim oğlan🥰 eşi aşagıda pozisyon olarakta kafası yukarda ondan olabilir

Back