Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu bende hissedyrum bazen içerden vuruyo bi yerlere ama nereme bilemyrumSon 2 gündür karnımın dışına değilde içimde hissediyorum mesaneye doğru hissediyorum ama içimden hissediyorum sizde de böyle oldu mu hiç ? hiç karnımın dışında o pıt pıt olan tekme yok çok tuhaf cidden ya , su testim temiz çıksın ilk isim muayane olmak45 gün filan oldu kontrole gidemeyeli .
Bn yanlarda depiklerinden de belli oluyorKızlar bebeğinizi genellikle nerde hissediyorsunuz. Ben göbeğimin çevresinde genellikle sağ tarafta sol tarafta göğüs altımda hissetmyrum hiç yani göbeğimi çok çok üstünde hissetmyrum genelde bira üstü ve yanlarımda sizlerin nasıl ??
Ay inşallah valla dört gözle testimi bekliyorumOnu bende hissedyrum bazen içerden vuruyo bi yerlere ama nereme bilemyrumirkiliyorum. İyidir merak etmeyin
![]()
Yani yam göğüs altı değil demi , bazıları öyle diyor bnmki çok nadir oralarda hissedyrum da merk ettimBn yanlarda depiklerinden de belli oluyor![]()
Çok haklısınız , ama sorun yoktur Allahın izniyle. Ayakları aşağıdadır belki o zman çok hareket dışarıdan hissedlmiyor .Ay inşallah valla dört gözle testimi bekliyorumçünkü merak ediyorum ister istemez . Normalde hep dışta olurdu ama çok tuhaf hep içeride altlara doğru vuruyor ya da kayıyor gibi
Yooo bildiğin kasık üstü bi tık üstü yani çok göğüs altı değil arası bi yerdeYani yam göğüs altı değil demi , bazıları öyle diyor bnmki çok nadir oralarda hissedyrum da merk ettim
Çok haklısınız , ama sorun yoktur Allahın izniyle. Ayakları aşağıdadır belki o zman çok hareket dışarıdan hissedlmiyor .
Ben de sağlı sollu hissediyorum en çok. Ortadan da hissediyorum göbek deliği civarından. Yukarıdan bi kere hissettim daha.o da büyük bi dönüş yaparken galibaKızlar bebeğinizi genellikle nerde hissediyorsunuz. Ben göbeğimin çevresinde genellikle sağ tarafta sol tarafta göğüs altımda hissetmyrum hiç yani göbeğimi çok çok üstünde hissetmyrum genelde bira üstü ve yanlarımda sizlerin nasıl ??
Genelde sola yatın derler canım zaten. Genel dolaşım için en iyisiymiş.Kızlar doktorum sağ böbrekte gebeliğe bağlı büyüme olduğunu söyledi ve sağ tarafına fazla yatmamaya çalış dedi. Daha önce böylr bişey duyan var mı![]()
Yooo bildiğin kasık üstü bi tık üstü yani çok göğüs altı değil arası bi yerde![]()
Çok iyi bnde aynı yerlerde hissedyrum tasalanma gerek yokmuşBen de sağlı sollu hissediyorum en çok. Ortadan da hissediyorum göbek deliği civarından. Yukarıdan bi kere hissettim daha.o da büyük bi dönüş yaparken galiba![]()
Cok guzel masallah nazli bir kiz olursa yandinizBen Duru olsn diye tutturdum eşime de yanına bi isim bul dedm oda Naz dedi . Duru Naz olacak inşallah![]()
Canım ben 16 temmuzda oldum ilk ikinci için 17 eylülde çağırdıArkadaslar 2 tetanoz asisi arasinda en fazla ne kadar olabilir bilen var mi ?
Ben de kalbin üstüne yatmak iyi değil damarlardan bebişe az kan gider diye okumuştumGenelde sola yatın derler canım zaten. Genel dolaşım için en iyisiymiş.
Yok canım sola yatmayı bi daha oku bak. Ben hep sola yatıyorum.Ben de kalbin üstüne yatmak iyi değil damarlardan bebişe az kan gider diye okumuştumama şuan mecburum sola yatmaya hafif ağrı yaptı bugün
![]()
Bnde yatmaya çalışıyorum sağ sol dönüp duruyorumYok canım sola yatmayı bi daha oku bak. Ben hep sola yatıyorum.
Sola yatmak gerekiyomuş sagda yada sırt üstünde kan akışı yavaslıyomuş tansiyon düşüyomuş. Bende hep sola yatıyorum 3.aydan beri hiç sağa yatamadım uyurken yanlışlıkla döndüğümde bile hemen agrı gibi bi değişik oluyo rahatsız olup sola dönüyorumBen de kalbin üstüne yatmak iyi değil damarlardan bebişe az kan gider diye okumuştumama şuan mecburum sola yatmaya hafif ağrı yaptı bugün
![]()
Geçmiş olsunEvet canm romatizma hastasıyım kullandığım ilaçlar yetmedi gebelikten önce çok arastrdim gebelik döneminde hastalık baskilanir büyük oranda diyodu ama bende öyle olmadı malesef yarın gideceğim bakalım ne dicekler
Ben sadece bikac defa göbek deliğimin oralarda hissettim çogunlukla asagıda kasıklarda yada hemen üstünde sağlı sollu hissettiriyor kendini benim oğlanKızlar bebeğinizi genellikle nerde hissediyorsunuz. Ben göbeğimin çevresinde genellikle sağ tarafta sol tarafta göğüs altımda hissetmyrum hiç yani göbeğimi çok çok üstünde hissetmyrum genelde bira üstü ve yanlarımda sizlerin nasıl ??
Ben liste yapmıştım ama bi türlü karar veremiyoruz en son bugün oğluma sordumBebeklerin isimleri ne olacak kızlar
Ya ben de artık sabah son yatmaları sağa doğru yapıyom mecburBnde yatmaya çalışıyorum sağ sol dönüp duruyorum