2021 Aralık Anneleri

Oh çok şükür
Çok şükür kardeşim zorla test yaptırdım ve diyorum benden test alın lütfen ben hamileyim ve kontrole gidip başka gebe yahut normal bir hastaya bu hastalığı bulaştırmak istemiyorum zorla aldılar . Şükürler olsun inşallah yarın kontrole gider gelir güzel mutlu haberleri alırim aminn

Ya ben de artık sabah son yatmaları sağa doğru yapıyom mecbur
Bn yastıklarımlaz zar zor uyuyorum yakında eşimi atıcam yataktan sağ daha rahat yatıyorum ama sola yatmaya çalışıyorum ahhh ahh bi doğurup iyileşim yüz üstü en rahat

Cook sukur cok gecmis olsun canim bebisinden de guzel haberler alacaksin insallah

Ah ah Allah yardımcım olsun Ben de sola yatmaya başlıyorum o zaman bu gece itibariyle

Kızlar doktorum sağ böbrekte gebeliğe bağlı büyüme olduğunu söyledi ve sağ tarafına fazla yatmamaya çalış dedi. Daha önce böylr bişey duyan var mı
Bende var bobrek buyumesi normaldede vardi suanda var hamilelikte artiyor zaten boyle seyler ayda bi ultrasona giriyorum takip ediyorlar

Merhaba kızlar 28 haftalığız 1.163 kilomuz 37.3 cm boyumuz,ama bebegim iki gün önce baş aşağı döndü(doğum pozisyon) bugün ultrasonla bakıldı doktorum herhangi bir sıkıntı yok dedi erken doğum filan yok didi ama ben biraz indişelendim böyle olup 36ları gören varmı

Ben bu konuya çok baktım. Gören var. Tekrar bebek şu an geri bile dönebilir.

Teşekkür ederim canım çok rahatladım doktorum erken gebelik yok dedi illa o anlam çıkmaz dedi ama işte biraz pimbiriğim inşallah sağ salim kucağımıza alınız bebişlerimizi
Amin hep beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…