Umarım olmazCok guzel masallah nazli bir kiz olursa yandiniz
Oh çok şükürKızlar çok şükür negatifimşimdi sırada bebeğimin kontrolü kaldı . Ondan da güzel haberler ile gelir buraya yazarım inşallah
Çok şükür kardeşimOh çok şükür
Bn yastıklarımlaz zar zor uyuyorum yakında eşimi atıcam yataktanYa ben de artık sabah son yatmaları sağa doğru yapıyom mecbur
Benim ki de bi var bi yok. Alıştı kanepeyeBn yastıklarımlaz zar zor uyuyorum yakında eşimi atıcam yataktansağ daha rahat yatıyorum ama sola yatmaya çalışıyorum ahhh ahh bi doğurup iyileşim yüz üstü en rahat
Cook sukur cok gecmis olsun canim bebisinden de guzel haberler alacaksin insallahÇok şükür kardeşimzorla test yaptırdım ve diyorum benden test alın lütfen ben hamileyim ve kontrole gidip başka gebe yahut normal bir hastaya bu hastalığı bulaştırmak istemiyorum zorla aldılar . Şükürler olsun inşallah yarın kontrole gider gelir güzel mutlu haberleri alırim aminn
Bn daha yollamadım ama yakındırBenim ki de bi var bi yok. Alıştı kanepeye
Allah razı olsun canımCook sukur cok gecmis olsun canim bebisinden de guzel haberler alacaksin insallah
Evet canim bir an once gidersin insallah minnosun buyumusturAllah razı olsun canımrabbim sizleri de korusun inşallah . Aynen kuzum biran önce gidip hem kendini görüp hemde güzel haberleri almak istiyorum çünkü 45 gün oldu gitmeyeli
Öyle heyecanlanıyorum ki her kontrolü beklerkenEvet canim bir an once gidersin insallah minnosun buyumustur
Ah ah Allah yardımcım olsunSola yatmak gerekiyomuş sagda yada sırt üstünde kan akışı yavaslıyomuş tansiyon düşüyomuş. Bende hep sola yatıyorum 3.aydan beri hiç sağa yatamadım uyurken yanlışlıkla döndüğümde bile hemen agrı gibi bi değişik oluyo rahatsız olup sola dönüyorum
Hatta artık sürekli sola yatmaktan sol bacagım uyusuyo doktor sürekli yatış verdi bide
Ben de oyle valla cok merak ediyor insan daha yeni gittim gitmeye cok var bnmÖyle heyecanlanıyorum ki her kontrolü beklerkençok teşekkür ederim
Canım glikoz şeker oluyor o biraz yüksek çıkmış. Crp de kanda ENFEKSİYON oranı oluyor oda yüksek çıkmışArkadaşlar yarın Dr a göstereceğim ama sonuçları yorumlarmisiniz dün sağlık ocağı aradı çok sıkıntılı olduğunu soyledi
Bi yiğit alp düşünüyoruz. Hatta kızlarım baya alıştı bu isme. Karnıma konuşuyorlar bazen ismini seslenerekBebeklerin isimleri ne olacak kızlar
Bende var bobrek buyumesi normaldede vardi suanda var hamilelikte artiyor zaten boyle seyler ayda bi ultrasona giriyorum takip ediyorlarKızlar doktorum sağ böbrekte gebeliğe bağlı büyüme olduğunu söyledi ve sağ tarafına fazla yatmamaya çalış dedi. Daha önce böylr bişey duyan var mı
Ben bu konuya çok baktım. Gören var. Tekrar bebek şu an geri bile dönebilir.Merhaba kızlar 28 haftalığız 1.163 kilomuz 37.3 cm boyumuz,ama bebegim iki gün önce baş aşağı döndü(doğum pozisyon) bugün ultrasonla bakıldı doktorum herhangi bir sıkıntı yok dedi erken doğum filan yok didi ama ben biraz indişelendim böyle olup 36ları gören varmı
Teşekkür ederim canım çok rahatladım doktorum erken gebelik yok dedi illa o anlam çıkmaz dedi ama işte biraz pimbiriğim inşallah sağ salim kucağımıza alınız bebişlerimiziBen bu konuya çok baktım. Gören var. Tekrar bebek şu an geri bile dönebilir.
Amin hep beraber.Teşekkür ederim canım çok rahatladım doktorum erken gebelik yok dedi illa o anlam çıkmaz dedi ama işte biraz pimbiriğim inşallah sağ salim kucağımıza alınız bebişlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?