Mebte bu maddi konularda sankı ceplerınden verıyor gıbı davranıyorlaryaMEB kadar ikili oynayan var mı acaba yaa .. Sanki hepsi kendi başına bir cumhuriyet. Bunun gibi o kadar çok şey var ki. Yasa da tüzük yönetmelik de herşey tektir ama kendi okulumuzda bile çoğu şeyi bilmeyen kendi kendine yorumlayan yöneticiler var. Şaka gibiler gerçekten!!!
Ciktim simdi :)bebis 790 gr 25+2 cikti
Aynısını sürekli yaşıyoruz biz . Ben okul onceci olmama rağmen ek dersimi sürekli mudur yardımcısı soruyor böyle mi olcak şöyle mi olcak tam mi yatircazMebte bu maddi konularda sankı ceplerınden verıyor gıbı davranıyorlarya
Bende okul öncevıyımm bızdede nöbet ücreti çok olay olmustuAynısını sürekli yaşıyoruz biz . Ben okul onceci olmama rağmen ek dersimi sürekli mudur yardımcısı soruyor böyle mi olcak şöyle mi olcak tam mi yatircazya hu her ay aynısı işte daha ne soruyorsun sanki sen veriyorsun
Nasıl yani nöbet ücreti ? Ben ilkokul bünyesindeyim çok fazla çıkamıyorum nöbet için falan. Normalde olmamasi lazım nöbetin ama yapıyoruz yine deBende okul öncevıyımm bızdede nöbet ücreti çok olay olmustu
Eskıden almıyorduk ama artık nöbet ucretı alıyoruz anaokulunda tutuluyırda ılkokul ortaokul bunyesınde çalışınca sıkımtı cıkarsnlar oluyor nöbet yerınız yok diye oysakı haftanın hergun nöbet bizde erken gıdıyoruz geç kalan velıyi beklıyoruz boxım nöbet daha zorNasıl yani nöbet ücreti ? Ben ilkokul bünyesindeyim çok fazla çıkamıyorum nöbet için falan. Normalde olmamasi lazım nöbetin ama yapıyoruz yine de
Aynen canım. Ben ikide bir sınıftan cikiyorum o çocuklara Allah korusun bi şey olsa sorumlu benim . Yardımcım da yok . Yemek de dağıtıyoruz biz bu arada. Köy okulu benim. Sıkıntı üstüne sıkıntıEskıden almıyorduk ama artık nöbet ucretı alıyoruz anaokulunda tutuluyırda ılkokul ortaokul bunyesınde çalışınca sıkımtı cıkarsnlar oluyor nöbet yerınız yok diye oysakı haftanın hergun nöbet bizde erken gıdıyoruz geç kalan velıyi beklıyoruz boxım nöbet daha zor
Sınıf dusında nöbet vermeleri saçma olmus ben ortaokuldayım nöbet vermıyorlae ama ucretını yatırmak zorundalar teneffüsümüz Bile yok sonuçtaAynen canım. Ben ikide bir sınıftan cikiyorum o çocuklara Allah korusun bi şey olsa sorumlu benim . Yardımcım da yok . Yemek de dağıtıyoruz biz bu arada. Köy okulu benim. Sıkıntı üstüne sıkıntı
Aramızda doktor yok diye biliyorum benSelamlar şeker yüklemesi gerekiyormu bu değerler ile acaba bi yakınımın kendisi üye değil sormamı istedi de bayanlar bilgisi olan varmi
Ayniymis canim aynen normal devam eder insallah sagliklaBenimde 25+2de 775 gramdı. Ve 2 gün geriden geliyor. Sağlıklı olsunlarda doğunca kilo alırlar ne yapalım
Bu forumda herkes herkesle muhabbet edip bilgi ediniyor uslubunuz yanlış illaki şeker yüklemesi yaptıran var bilgi almak suçmuAramızda doktor yok diye biliyorum ben
Kendi doktoru ne öneriyorsa onu yapsın bence
Tahlillerde referans aralıkları bile farklı farklı oluyor bazen
Tamam yaptırmasın diyeyim o zaman bir öğretmen olarakBu forumda herkes herkesle muhabbet edip bilgi ediniyor uslubunuz yanlış illaki şeker yüklemesi yaptıran var bilgi almak suçmu
Komik şey seni :)Tamam yaptırmasın diyeyim o zaman bir öğretmen olarak
İleride allah korusun çocuğunun şekeri çıksa niye sebep olayım?
İkincisi gerçekten güvenilir bir kaynak mıyım sizce yaptırsın veya yaptırmasın dediğimde?
Ayrıca da gayet kibar yazmıştım sebebiyle beraber
Ne yazayım isterdiniz bilemedim
Canım derim bir sonraki mesajda
Belki üslubum daha hoş gelir size
Bazen insanlar zor yollarsan geçer o zor yollardan geçtiğini unuttur insanları hor görür ne diyim allah akıl vicdan versin bi gün sizde bisey sormak istersiniz belki bilgi amaclı o zaman yaptıklarınızdan utanırsınız umarımTamam yaptırmasın diyeyim o zaman bir öğretmen olarak
İleride allah korusun çocuğunun şekeri çıksa niye sebep olayım?
İkincisi gerçekten güvenilir bir kaynak mıyım sizce yaptırsın veya yaptırmasın dediğimde?
Ayrıca da gayet kibar yazmıştım sebebiyle beraber
Ne yazayım isterdiniz bilemedim
Canım derim bir sonraki mesajda
Belki üslubum daha hoş gelir size
Fazla drama yaratmıyor musunuz sizce de?Bazen insanlar zor yollarsan geçer o zor yollardan geçtiğini unuttur insanları hor görür ne diyim allah akıl vicdan versin bi gün sizde bisey sormak istersiniz belki bilgi amaclı o zaman yaptıklarınızdan utanırsınız umarım
Evet normal dedi de benim bi icime sinmediReferans Aralık yazmıyor dr iyi dediyse sorun yok daha iyi biliyordur
Evet magnezyum verdim sadece bir sey soylemedi yarin kontrole gidicem artik bir sey varsa cikarDoktora gittin mi bunlari dike getirdin mi canim
Sanki daha önceki haftalarda da gelen olmuştuSelqm kizlar bu gun farkettimde goğuslerimden sari yapiskan bir sivi geliyor ağiz sutuymus belki duymuşsunuzdur sizlerdede var mi acaba bana biraz erken gibi geldi bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?